English Greek
21
Κυρ, Ιουν
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Και Όμως... Κυκλοφορεί Μπύρα Μόνο Για Καταναλωτές Άνω Των 35 Ετών!

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μία εντυπωσιακή κίνηση μάρκετινγκ από αυστραλιανή ζυθοποιία.

Η Αυστραλιανή ζυθοποιία Lord Nelson Brewery, που βρίσκεται στην περιοχή Rocks του Σύδνεϋ, αποφάσισε να μην σερβίρει την μπύρα τους σε όσους είναι κάτω από 35 χρόνων. Όπως λέει ο διευθύνων σύμβουλος, Μπλερ Χέιντεν «εάν δεν είχατε γεννηθεί όταν κυκλοφόρησε η πρώτη μας μπύρα, δυστυχώς δεν κάνει για εσάς».

lord nelson 35

Ο Hayden εξήγησε: «Για πάνω από 30 χρόνια έχουμε επικεντρωθεί στη δημιουργία ποιοτικών μπυρών που είναι εκλεπτυσμένες και ισορροπημένες. Η μπύρα Three Sheets Pale Ale παραμένει η ναυαρχίδα μας και αποτελεί απόδειξη του ότι είμαστε πιστοί στον εαυτό μας και δεν ακολουθούμε τις τάσεις και τα «in» στυλ», υπογραμμίζοντας ότι «μέχρι οι νέοι να κόψουν τις παράξενες συνήθειες κατανάλωσης αλκοόλ, οι μπύρες μας θα προορίζονται για τους άνω των 35 ετών».

Παρά την αμφιλεγόμενη απόφαση της ζυθοποιίας, την οποία ορισμένοι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας έχουν χαρακτηρίσει ως "ηλικιακή προκατάληψη" άλλοι την επαίνεσαν ως "μια λογική κίνηση μάρκετινγκ".

Πάντως ο περιορισμός ηλικίας σύμφωνα με τη The Drink Business, μπορεί να παρακάμπτεται και οι καταναλωτές ενημερώνονται ότι "μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα 35+, αρκεί να την «σεβαστούν»".

πηγή: cibum.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tröegs - #463
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

UEFA: Champions League Και Heineken Μαζί Και Στο Νέο Κύκλο 2024-27
amna.gr

Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα (19/9) ότι ανανέωσε τη μακροχρόνια συνεργασία της στο Champions League με την ολλανδική εταιρεία ζυθοποιίας, Heineken μέχρι το τέλος του κύκλου των διασυλλογικών διοργανώσεων 2024-27.

Anchorage - Maelstrom
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Anchorage Brewing Co.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Πώς Κατάφερε Να «Νικήσει» Τις Προκλήσεις Του 2023
in.gr

H Ολυμπιακή Ζυθοποιία εστίασε συνειδητά κατά την τελευταία τριετία στην «κρύα» αγορά με συγκεκριμένες μάρκες και ανάπτυξη της διανομής της.

Καταναλωτής Μηνύει Ζυθοποιία Γιατί Έχει Καρτούν Στο Κουτάκι
cibum.gr

Ο καταναλωτής διατείνεται ότι η μπύρα παραβιάζει βρετανικό κανόνα, ο οποίος απαγορεύει σε εταιρείες να σχεδιάζουν τα προϊόντα τους σε στυλ που θα μπορούσε να φαίνεται ελκυστικό για τα παιδιά.

Από Diageo Μέχρι Αθηναϊκή: Γιατί Ποντάρουν Στα Μη Αλκοολούχα Και Στο Εύρημα Του Dry January
Αλεξάνδρα Παπαδημητρίου

Λανσαρίσματα και νέες τάσεις έρχονται κατά τις ημέρες του Dry January - Εντείνεται ο ανταγωνισμός για Diageo, Αθηναϊκή και κολοσσούς της αγοράς.

Άλλα Άρθρα