English Greek
20
Σαβ, Απρ
35 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η PPD Global Εμπιστεύεται Την Μπύρα Λέων Στη Gnomi

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Gnomi Integrated Communications έχει κερδίσει τον διαγωνισμό της PPD Global και αναλαμβάνει επίσημα τον λογαριασμό της κυπριακής μπύρας Λέων.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό τοπικό brand, το οποίο έχει όλες τις προοπτικές για να αναπτυχθεί και να πρωταγωνιστήσει στην αγορά. Παραλαμβάνουμε ένα στοίχημα το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα κερδηθεί, αφού έχουμε να δουλέψουμε με μία εξαιρετική ομάδα MKT, για μία μπύρα εξαιρετικής ποιότητας και για ένα κοινό που «διψά» για μία μπύρα με προσωπικότητα λέοντα», όπως δηλώνει ο Μάριος Ιωάννου - Γενικός Διευθυντής στη Gnomi.

«Η Κύπρος χρειάζεται δυνατά τοπικά brands που να «βγαίνουν μπροστά» και να εμπνέουν περηφάνια. Η μπύρα Λέων αποτελεί μία τέτοια περίπτωση και σκοπός μας είναι να την αναδείξουμε μέσω μιας μελετημένης Στρατηγικής που θα αξιοποιεί όλα τα σωστά touchpoints με έναν pattern breaking τρόπο», όπως μας σχολιάζει η Μαριάννα Ζερβίδου-Head of Strategy & Creative στη Gnomi.

gnomi leon

Το 1937 γίνεται η πρώτη παραγωγή της μπύρας Λέων στην Κύπρο. Το 1968 η άδεια παραγωγής της μπύρας μεταφέρεται στην Carlsberg και έτσι η παραγωγή της διακόπτεται. Το 2003 η μπύρα Λέων επαναλανσάρεται στην κυπριακή αγορά στο ζυθοποιείο Φώτου Φωτιάδη. Σταθμός στην πορεία της αποτελεί το 2013, όταν ο διεθνής διαγωνισμός ποιότητας τροφίμων και ποτών iTQi με έδρα τις Βρυξέλλες της απονέμει χρυσό αστέρι γεύσης και ποιότητας.

«Πρόκειται για μία γνήσια "all malt" μπύρα lager, με 4,5% αλκοόλ που ακολουθεί το γερμανικό πρότυπο αγνότητας & καθαρότητας της μπύρας, που παρασκευάζεται, δηλαδή, αποκλειστικά από τρία συστατικά: νερό, βύνη κριθαριού και λυκίσκο, ανοίγοντας μια νέα εποχή για την ζυθοποιία στην Κύπρο, καθώς αποτελεί τη μοναδική μπύρα στην αγορά με λυκίσκο κυπριακής σοδιάς. Διατηρώντας την αυθεντική συνταγή του 1937 σε συνδυασμό με τον κυπριακό λυκίσκο, η μπύρα Λέων διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτήρα με νότες εσπεριδοειδών και μπαχαρικών» όπως μας περιγράφει η Brand Manager της Λέων, Θεώνη Πηλαβάκη.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών έχει ήδη ξεκινήσει και οι προσδοκίες για τον σχεδιασμό μιας επικοινωνίας υψηλών προδιαγραφών για την μπύρα Λέων, είναι μεγάλες.

πηγή: reporter.com.cy

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Great Lakes - Bourbon Barrel Quad
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Great Lakes Brewing Co.

Tröegs - #477
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Tired Hands - Limoncello / Trendler / PostModern Gulpie
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Tired Hands Brewing Co.

Black Raven - West Coast IPA
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Black Raven Brewing Co.

Η Τβέντε Έχει Περισσότερα Έσοδα Από Τις Μπύρες, Παρά Από Την Πώληση Παικτών
Δημήτρης Μητσάρας

Τα ετήσια στοιχεία του οικονομικού της ελέγχου γνωστοποίησε η Τβέντε, με το αξιοσημείωτο της υπόθεσης να είναι ότι κερδίζει περισσότερα χρήματα από την εστίαση παρά από τις πωλήσεις παικτών.

Robinsons - Trooper: The Number Of The Beast
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα συλλεκτική έκδοση της "Trooper", για τα 40 χρόνια απ' την κυκλοφορία του πολυ-πλατινένιου άλμπουμ των Iron Maiden, The Number Of The Beast, κυκλοφόρησε η Robinsons Brewery.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το