English Greek
04
Τετ, Νοε
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τρία Agencies Στο Παγκόσμιο Media Spec Της Carlsberg

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τα Wavemaker Global, iProspect και Zenith.

Ανάμεσα σε τρία agencies θα επιλέξει το brand μπύρας Carlsberg ώστε να αναθέσει τον παγκόσμιο media λογαριασμό του.

Πρόκειται για τα agencies Wavemaker Global, iProspect και Zenith, τα οποία έχουν καταθέσει την πρότασή τους για το media planning και το media buying του brand. Μάλιστα, η Initiative, μέλος του IPG και ανάδοχος του λογαριασμού, φέρεται ότι αρνήθηκε να καταθέσει εκ νέου πρόταση, διεκδικώντας τον λογαριασμό.

Σημειώνεται ότι η Initiative ανέλαβε για πρώτη φορά τον λογαριασμό της Carlsberg το 2017, ενώ, το 2018, αντικατέστησε την OMD, ως το νέο παγκόσμιο media agency of record του brand.

Ο διαγωνισμός ακολουθεί τον αντίστοιχο διαγωνισμό για το creative το 2022, όπου η Fold7 ανέλαβε ξανά τον λογαριασμό από την Grey Europe, έχοντας προηγουμένως εργαστεί ως creative agency τόσο παγκοσμίως, όσο και για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι ο ηθοποιός Mads Mikkelsen παραμένει ambassador του brand, ενώ, το 2022, η μπύρα συμπλήρωσε 30 χρόνια χορηγίας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λίβερπουλ.

πηγή: marketingweek.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κάτι Περισσότερο Από Μία Ζυθοποιία»: Η Πρώτη Εταιρική Καμπάνια Της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας
Γιώργος Ιορδανίδης

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, πιστή στον εταιρικό της σκοπό, να «ζυθοποιεί για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», προχώρησε με την επικοινωνία της πρώτης της εταιρικής καμπάνιας, με στόχο να υπογραμμίσει όλα όσα την έχουν ωθήσει στο να στηρίζει έμπρακτα την εγχώρια αγορά μπύρας, μέσω ενός διευρυμένου χαρτοφυλακίου αγαπημένων προϊόντων των καταναλωτών, και πάντα με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Paragon / Kinky Brewers - Kinky
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα συνεργασίας κυκλοφόρησαν Kinky Brewers και Paragon Brewery & Taproom.

Fuerst Wiacek / Stigbergets - Metz
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Stigbergets Bryggeri, κυκλοφόρησε η Fuerst Wiacek.

Uiltje - Centennial Corset
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing.

Χτύπημα Στις Πωλήσεις Μπύρας Από Τις Υψηλές Τιμές Βλέπει Η Carlsberg
Λία Δεληγιάννη

Ενώ η μπύρα «ιστορικά ήταν μια ανθεκτική κατηγορία καταναλωτών», οι μεγάλες αυξήσεις τιμών και γενικά ο υψηλός πληθωρισμός θα χτυπήσουν τις πωλήσεις, ειδικά στην Ευρώπη, προειδοποίησε ο δανέζικος όμιλος.

Jester King - Bird Bump
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Jester King Brewery.

Άλλα Άρθρα