English Greek
27
Σαβ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Erdinger Alkoholfrei Επίσημη Μπύρα Του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Erdinger Alkoholfrei, η επίσημη μπύρα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, θα ξεδιψάσει και φέτος τους χιλιάδες δρομείς που θα κατακλύσουν τους δρόμους της Λεμεσού το διήμερο 13-14 Απριλίου.

Η Erdinger Alkoholfrei θα αναμένει τους δρομείς στη γραμμή τερματισμού, ως μια δροσιστική επιβράβευση γι' αυτούς που θα καταθέσουν τις ψυχικές και σωματικές τους δυνάμεις, ώστε να επιτύχουν τον προσωπικό τους στόχο σε μία από τις 6 μοναδικές διαδρομές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Οι ισοτονικές ιδιότητες της μπύρας Erdinger χωρίς αλκοόλ, βοηθούν το σώμα να ξεδιψάσει γρηγορότερα, καθώς περιέχει πολύτιμα συστατικά. Τα φλαβονοειδή που περιέχει αυξάνουν την ικανότητα απορρόφησης αντιοξειδωτικών στο αίμα, βοηθώντας έτσι τον οργανισμό και το σώμα να επανέλθει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

erdinger alkoholfrei sponsor

Η μπύρα Erdinger Alkoholfrei
Η βαυαρική ζυθοποιία Erdinger είναι η μεγαλύτερη παραγωγός μπύρας από σιτάρι στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1886 και παρασκευάζεται στο χωριό Erding, περίπου 35 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μονάχου, στην καρδιά της Βαυαρίας.

Το πάθος της Erdinger Weissbrau ενέπνευσε την παραγωγή μπυρών σιταριού εξαιρετικής ποιότητας. Για περισσότερα από 130 χρόνια η παραδοσιακή επαναζύμωση που υφίσταται στη φιάλη, η οποία είναι παρόμοια με την μέθοδο της σαμπάνιας, δίνει στην μπύρα τη θολή εμφάνιση της και τη μοναδική δροσιστική της γεύση.

Η ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι σημαντικά κι' αυτό ακριβώς πρεσβεύει και η Erdinger Alkoholfrei. Με τις ισοτονικές και αναζωογονητικές ιδιότητές της, παρέχει στον οργανισμό άμεσα πολύτιμα συστατικά και ικανοποιεί τη δίψα ακόμη πιο γρήγορα.

run limassol

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού
Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2024.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 13 Απριλίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin's Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 14 Απριλίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ, το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Πετρολίνα Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον RemAthlon Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://www.limassolmarathon.com.

πηγή: tothemaonline.com

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Almanac - Hopwise
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Almanac Beer Co.

Για Καρτέλ Μπύρας Στην Ινδία Ερευνώνται Οι Carlsberg, SABMiller Και UB
euro2day.gr

Σύμφωνα με έκθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Ινδίας, οι συνομιλίες, τα μηνύματα WhatsApp και τα e-mail των στελεχών των τριών εταιρειών δείχνουν πως οι εταιρείες τακτικά και συλλογικά κατάρτιζαν στρατηγική για την επιδίωξη αύξησης τιμών σε «αρκετά κρατίδια» της χώρας, δημιουργώντας καρτέλ.

Black Raven - Feather Weather Mexican Hot Chocolate
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Black Raven Brewing.

Siren - Sold My Soul For Simcoe / Näcken / Zombies Ate My Neighbours
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Siren Craft Brew.

Bottle Logic - The Last Road
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Heavy Seas - Pawsome Sauce
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Heavy Seas Beer.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το