English Greek
05
Τετ, Αυγ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Λίβερπουλ: Carlsberg Και Erdinger Λανσάρουν «Special» Μπύρα Προς Τιμήν Του Κλοπ

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται προ των πυλών της αποχώρησής του από τη Λίβερπουλ και ο χορηγός του ιστορικού συλλόγου, Carlsberg, μαζί με την Erdinger θα προχωρήσουν στο λανσάρισμα μπύρας, αφιερωμένης στο χρόνο που πέρασε ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο των «Reds» με την ονομασία «Beiliever's Brew».

O Γιούργκεν Κλοπ περνάει τις τελευταίες του ημέρες ως προπονητής της Λίβερπουλ και έπειτα από εννέα, γεμάτα έντονες στιγμές και συγκινήσεις, χρόνια θα αποχωρήσει από το «Άνφιλντ» ως ένας από τους πιο επιτυχημένους και εμβληματικούς τεχνικούς στην ιστορίας της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

believers brew

Ο χορηγός των «Κόκκινων», Carlsberg, σε μία όμορφη και σημαδιακή κίνηση θα παρουσιάσει, σε συνεργασία με την Erdinger, μπύρα αποκλειστικά αφιερωμένη στον Γερμανό κόουτς, με την επωνυμία «Believer's Brew».

Μάλιστα, θα κυκλοφορήσουν 491 μπουκάλια από την εν λόγω μπύρα, όσα δηλαδή ήταν και τα επίσημα παιχνίδια του 56χρονου πλέον Κλοπ κατά τη διάρκεια της θητείας του στο αγγλικό κλαμπ. «Κύμα» αγάπης προς το πρόσωπο του μεγάλου προπονητή που επανέφερε στις επιτυχίες την ιστορική ομάδα.

Η Λίβερπουλ με ανάρτησή της έκανε γνωστή την συγκεκριμένη κίνηση με τα σχόλια των φιλάθλων της να δείχνουν τη στήριξη που υπάρχει προς το πρόσωπο του έμπειρου τεχνικού.

πηγή: sdna.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Guinness: Γιατί Κάποιοι Ανησυχούν Μήπως Στερέψουν Τα Βαρέλια (Βίντεο)
ot.gr

H Guinness ήταν πάντα ένα προϊόν με αρκετά μεγάλο όγκο πωλήσεων, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια, οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί.

Heretic / Calicraft / Knee Deep - Evil & Co.
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με τις Calicraft Brewing Co. και Knee Deep Brewing Co., κυκλοφορεί η Heretic Brewery.

Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών Και Τα Μέλη Της Επιστρέφουν Με Την Πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία»
Σταύρος Δοβιστινός

Ζήστε την ξεχωριστή εμπειρία το Σάββατο 10 & την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Anchorage - Split
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Anchorage Brewing Co.

Lambrate - LBR Sour Fruit
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Birrificio Lambrate.

Founders - KBS Blueberry
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα έκδοση της "KBS" κυκλοφορεί η Founders Brewing Co.

Άλλα Άρθρα