English Greek
07
Πεμ, Μάι
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Λίβερπουλ: Carlsberg Και Erdinger Λανσάρουν «Special» Μπύρα Προς Τιμήν Του Κλοπ

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται προ των πυλών της αποχώρησής του από τη Λίβερπουλ και ο χορηγός του ιστορικού συλλόγου, Carlsberg, μαζί με την Erdinger θα προχωρήσουν στο λανσάρισμα μπύρας, αφιερωμένης στο χρόνο που πέρασε ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο των «Reds» με την ονομασία «Beiliever's Brew».

O Γιούργκεν Κλοπ περνάει τις τελευταίες του ημέρες ως προπονητής της Λίβερπουλ και έπειτα από εννέα, γεμάτα έντονες στιγμές και συγκινήσεις, χρόνια θα αποχωρήσει από το «Άνφιλντ» ως ένας από τους πιο επιτυχημένους και εμβληματικούς τεχνικούς στην ιστορίας της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

believers brew

Ο χορηγός των «Κόκκινων», Carlsberg, σε μία όμορφη και σημαδιακή κίνηση θα παρουσιάσει, σε συνεργασία με την Erdinger, μπύρα αποκλειστικά αφιερωμένη στον Γερμανό κόουτς, με την επωνυμία «Believer's Brew».

Μάλιστα, θα κυκλοφορήσουν 491 μπουκάλια από την εν λόγω μπύρα, όσα δηλαδή ήταν και τα επίσημα παιχνίδια του 56χρονου πλέον Κλοπ κατά τη διάρκεια της θητείας του στο αγγλικό κλαμπ. «Κύμα» αγάπης προς το πρόσωπο του μεγάλου προπονητή που επανέφερε στις επιτυχίες την ιστορική ομάδα.

Η Λίβερπουλ με ανάρτησή της έκανε γνωστή την συγκεκριμένη κίνηση με τα σχόλια των φιλάθλων της να δείχνουν τη στήριξη που υπάρχει προς το πρόσωπο του έμπειρου τεχνικού.

πηγή: sdna.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαγορά 8 Μαρκών Μπύρας Της Anheuser-Busch Από Εταιρεία Προϊόντων Κάνναβης
cibum.gr

Η εταιρεία κάνναβης Tilray Brands δήλωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία για την αγορά 8 εμπορικών σημάτων μπύρας και ποτών από την Anheuser-Busch.

Black Raven / Fort George - Goldfish Tears
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Fort George Brewery κυκλοφόρησε η Black Raven Brewing.

Tröegs - Little 'Nator
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα εποχιακή ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Επικός Τύπος Απολαμβάνει Την Μπύρα Του Έξω Από Το Πλημμυρισμένο Του Μαγαζί (Βίντεο)
gazzetta.gr

Viral έχει το βίντεο που δείχνει τον ιδιοκτήτη ενός μαγαζιού στη Βρετανία που απολαμβάνει την μπύρα του, παρά το γεγονός ότι έχει υποστεί σημαντικές ζημιές.

Σειρά Mini Videos Από Dudette PR Και Estrella Damm
marketingweek.gr

Θα «τρέξει» σε digital Μέσα.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Δράση Ευαισθητοποίησης Για Τα Άτομα Με Αναπηρία
emea.gr

Το μήνυμα της εταιρείας απλό και ξεκάθαρο: «#NoLabel, Καμία «ετικέτα» δεν μπορεί να μας προσδιορίσει και να μας αποκλείσει»!

Άλλα Άρθρα