English Greek
30
Τετ, Απρ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Mikkeller - Idle Chatter / Pruim & Proper

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Mikkeller Brewing San Diego.

Πρώτη, σε συνεργασία με την Fremont Brewing, η "Idle Chatter", μια Golden Sour Ale με 6,5% ABV, ωριμασμένη σε δρύινα βαρέλια.

Δεύτερη η "Pruim & Proper", μια Sour Ale με 7,2% ABV, ζυθοποιημένη με δαμάσκηνα και βερίκοκα, ωριμασμένη σε δρύινα βαρέλια.

Και οι δύο αποτελούν μέρος της Wild Ales και διατίθενται σε φιάλη των 375ml.

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Britvic: Απορρίπτει Προσφορά Εξαγοράς $3,9 Δισ. Από Την Carlsberg
mononews.gr

«Όχι» σε προσφορά εξαγοράς της από την Carlsberg έναντι 3,1 δισεκατομμυρίων λιρών, είπε η βρετανική εισηγμένη εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Britvic, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

DuClaw - Carob-Mel Sutra
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η DuClaw Brewing Co.

Epic - Summer Nights
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Epic Brewing Co.

Guinness: Ραγδαίες Οι Εξελίξεις Για Τη Δημοφιλή Μπύρα
flash.gr

Η Diageo εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης της διάσημης ζυθοποιίας με τίμημα που θα κυμανθεί άνω των 10 δισ. ευρώ.

Uiltje - Grandson Vol. 1
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Νέα Τροπή Στη Δικαστική Διαμάχη «Βεργίνας»-Heineken - Τι Απαντά Στο Mononews Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Γιώργος Μανέττας

Νέα τροπή παίρνει η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, που παράγει την μπύρα «Βεργίνα», και τον όμιλο Heineken, μετά την απόφαση της ολλανδικής Δικαιοσύνης να επιτρέψει στην πρώτη να προσφύγει στα ολλανδικά δικαστήρια τόσο εναντίον της Heineken όσο και εναντίον της ελληνικής θυγατρικής της, της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, για τις αθέμιτες πρακτικές που εφάρμοζε η τελευταία στην ελληνική αγορά μπύρας.

Άλλα Άρθρα