English Greek
23
Τρι, Απρ
40 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Dejan Beko (Ολυμπιακή Ζυθοποιία): Διατηρούμε Την Αισιοδοξία Μας Για Ένα Διαφορετικό 2021

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο επικεφαλής της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, Dejan Beko, μας μιλά για την σημασία της υπευθυνότητας, της έμπρακτης προσφοράς και της εμπιστοσύνης στο σύγχρονο επιχειρείν.

Μετά από μια χρονιά που ήρθε να ανατρέψει τα σχέδια και τις προσδοκίες όλων μας, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και προσωπικό επίπεδο, επιλέγουμε να διατηρούμε μια ρεαλιστική αισιοδοξία. Δεν έχουμε, ωστόσο, ψευδαισθήσεις: οι επιπτώσεις της πανδημίας στο σύνολο της αγοράς και ιδίως στην κατηγορία μας είναι μεγάλες, πολυδιάστατες και κυρίως εκτείνονται σε μεσοπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα, ιδίως όσον αφορά το κομμάτι της εστίασης και του τουρισμού.

Στο κατώφλι του 2021, μπορούμε πλέον να ελπίζουμε βάσιμα στη σταδιακή μετάβαση σε μια νέα κανονικότητα και σε τροχιά ανάκαμψης για την αγορά μας. Έως τότε, στόχος μας είναι να κρατήσουμε σταθερά το τιμόνι, ώστε να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις των επόμενων μηνών και να είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε, από την καλύτερη δυνατή αφετηρία.

Γι’ αυτό και, από την αρχή της πανδημικής κρίσης, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας, αξιολογούμε διαρκώς τις εξελίξεις στην αγορά μας και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, αναδιαμορφώνοντας, όταν κρίνεται αναγκαίο, τα πλάνα αλλά και τη στρατηγική μας. Έτσι, διασφαλίζουμε την ομαλή συνέχιση της δραστηριότητάς μας σε καίριους τομείς όπως η παραγωγή και όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στην πορεία, προς όφελος των πελατών, προμηθευτών και καταναλωτών μας.

Με λίγα λόγια, δεν εφησυχάζουμε. Αντιθέτως, ενισχύουμε ακόμη περισσότερο την ευελιξία μας, όντας έτοιμοι για τις απαιτούμενες αναπροσαρμογές και αλλαγές. Γι' αυτό και ήδη έχουμε εστιάσει σε πεδία δράσης που αναδύονται περισσότερο, στο πλαίσιο της νέας αυτής κανονικότητας, όπως είναι ενδεικτικά: τα κανάλια της ζεστής αγοράς και της μικρής λιανικής, το E-commerce, οι στοχευμένες εμπορικές δράσεις προς ενίσχυση της ρευστότητας των πελατών μας, ιδίως στην κρύα αγορά, η εξαγωγική μας δραστηριότητα, η γενικότερη αναπροσαρμογή διαδικασιών και τρόπου εργασίας.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, αν κάτι ανέδειξε περαιτέρω η σημερινή κρίση, είναι η σημασία της υπευθυνότητας, της έμπρακτης προσφοράς και της εμπιστοσύνης, όχι μόνο ως αυταπόδεικτες αξίες, αλλά και ως βάση για την επιχειρησιακή συνέχεια. Υπευθυνότητα σε ό,τι αφορά την υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων σε όλες τις εγκαταστάσεις μας, υιοθετώντας τα πλέον αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής. Έμπρακτη προσφορά στους μηχανισμούς της Πολιτείας, όταν απαιτείται, όπως είναι χαρακτηριστικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας, σε συνεργάτες που δοκιμάζονται σημαντικά, όπως ο κόσμος της εστίασης και του τουρισμού, σε τοπικές κοινωνίες που πλήττονται, μέσω δράσεων που ενδυναμώνουν τις τοπικές αγορές προς το κοινό όφελος. Τέτοιου είδους ενεργοποίηση ενισχύει ουσιαστικά την εμπιστοσύνη, η οποία αποτελεί ένα κεφάλαιο με μακροπρόθεσμη απόδοση για κάθε εταιρεία.

Με το βλέμμα στο μέλλον, λοιπόν, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη διασφάλιση της βιωσιμότητάς μας και τη διατήρηση της θέσης μας σε όλα τα κανάλια και τις αγορές μας, αλλά και την ανάκαμψη και την περαιτέρω ανάπτυξή μας, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Γνωρίζοντας ότι έχουμε μπροστά μας έναν ανηφορικό δρόμο, που απαιτεί από εμάς τη μέγιστη ευελιξία, θέλουμε να πιστεύουμε ότι όταν περάσουμε τις συμπληγάδες, το υγιές, δυναμικό και έντονα εξωστρεφές κομμάτι της ελληνικής οικονομίας θα είναι έτοιμο να επιταχύνει, ώστε να καλύψει σταδιακά το χαμένο έδαφος.

Σε ένα περιβάλλον όπου η μόνη σταθερά είναι η αλλαγή, εμείς στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία συνεχίζουμε να ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο, και είμαστε περήφανοι που τη δεδομένη δύσκολη συγκυρία προσφέρουμε, άμεσα ή έμμεσα, μικρές ή μεγαλύτερες χαρές στην καθημερινότητα όσων επιλέγουν να απολαύσουν τα προϊόντα μας.

πηγή: businessnews.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες Τουριστικές Υπηρεσίες Εστίασης Και Ενοικιαζόμενων Δωματίων Σε Ζυθοποιεία, Ελαιοτριβεία Και Τυροκομεία
capital.gr

Με τροπολογία που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή, η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη συμπληρώνεται και βελτιώνεται η νομοθεσία του υπουργείου Τουρισμού για τα σήματα επισκέψιμων εγκαταστάσεων και τουριστικών προορισμών, που περιλαμβάνει τόσο επισκέψιμες εγκαταστάσεις όπως τα επισκέψιμα οινοποιεία, ζυθοποιεία, ελαιοτριβεία και τυροκομεία, όσο και προσβάσιμους προορισμούς, όπως σήμα προσβάσιμου τουριστικού προορισμού, αλλά και επιχειρήσεις, όπως το σήμα προσβάσιμης τουριστικής επιχείρησης και σήμα τουριστικού καταλύματος φιλικού προς  [ ... ]

Flying Dog - The Osopher
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, προς τιμήν του George Stranahan, κυκλοφόρησε η Flying Dog Brewery.

Τί Θα Γίνει Με Την Μπύρα Στο Μουντιάλ Του Κατάρ; Το -Σχεδόν Αδύνατο- Εγχείρημα Της Budweiser
moneyreview.gr

Εδώ και χρόνια, η  Anheuser-Busch InBev Worldwide λειτουργούσε χωρίς πολλές φανφάρες στο Κατάρ, φροντίζοντας να κινείται μέσα στα πλαίσια των αυστηρών νόμων της χώρας για το αλκοόλ.

Nepomucen - Eagle Owl
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Browar Nepomucen.

Moksa - Superslush / Universal Layers
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Moksa Brewing Co.

Behemoth - Slingshot Lounge / Get Busy Hopping / Drink Yesterday #12 / There's No Crying In Cricket
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Behemoth Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το