English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κορφή: Ανοίγει Τα Φτερά Της Για Το Ισραήλ - Ποιες Οι Επόμενες Αγορές Στόχοι

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η πιερική γαλακτοβιομηχανία αποβλέπει στην ενίσχυση των εξαγωγών της αποκτώντας παράλληλα δυναμική παρουσία στον χώρο της μικροζυθοποιίας.

Στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της στοχεύει η γαλακτοβιομηχανία Κορφή, που ανοίγει τα φτερά της για την αγορά του Ισραήλ μέσω στρατηγικών συνεργασιών, οι οποίες θα αρχίσουν να τρέχουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η πιερική γαλακτοβιομηχανία που αποβλέπει στην αύξηση των εξαγωγών της θα κάνει την είσοδο της στην αγορά του Ισραήλ με... πολιορκητικό κλοιό τους χυμούς της, με το διακριτικό τίτλο Fruitway και το στραγγιστό γιαούρτι Ταβερνάκι - Έδεσμα. Όπως εξηγεί μιλώντας στη Voria.gr, η πρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας Χριστίνα Τριφταρίδου «στο Ισραήλ υπάρχει ζήτηση για τα ελληνικά προϊόντα καθώς τους αρέσουν ιδιαίτερα. Αν όλα πάνε καλά το επόμενο βήμα είναι η τοποθέτηση των εν λόγω προϊόντων και στις αγορές αραβικών χωρών».

Σύμφωνα με την κ. Τριφταρίδου, η εταιρεία ακολουθεί στρατηγική δυναμικής ανάπτυξης, ενίσχυσης του εξαγωγικού της προσανατολισμού δίνοντας παράλληλα έμφαση σε νέα προϊόντα. Στο πλαίσιο αυτό ενίσχυσε την προϊοντική γκάμα των χυμών της με νέες γεύσεις με αποτέλεσμα να αριθμεί πλέον 12 κωδικούς.

Για την οικογενειακή γαλακτοβιομηχανία Κορφή η εδραίωση της σε ξένες αγορές αποτελεί σημαντικό στόχο καθώς σήμερα έχει παρουσία σε Βουλγαρία και Αυστρία με τα γαλακτοκομικά της προϊόντα και δη με το στραγγιστό γιαούρτι, ενώ στην Κύπρο με τους χυμούς και τα γαλακτοκομικά της προϊόντα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Κορφή δραστηριοποιείται και στο χώρο του private label καθώς συνεργάζεται με εταιρείες στην Κύπρο για την παραγωγή χυμών και γαλακτοκομικών ιδιωτικής ετικέτας.

korfi beers

Έρχονται μπύρες του 1 lt
Παράλληλα με τη γαλακτοβιομηχανία τρέχει και η Κορφή Μικροζυθοποιία, που έχει δημιουργήσει μπύρες με ονομασίες και γεύση που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν. Η μικροζυθοποιία ενίσχυσε την παλέτα των προϊόντων της με δύο μπύρες σε φιάλη pet του 1 lt, τη Vambeer Premium Lager και την Δίας Golden Ale που κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο. Μάλιστα οι εν λόγω μπύρες κυκλοφορούν επί του παρόντος αποκλειστικά σε Αθήνα και Κρήτη όπου και καταγράφεται έντονη ζήτηση.

Η κυκλοφορία των νέων κωδικών σε συνδυασμό με τη μεθοδική είσοδο της μικροζυθοποιίας στη νότια Ελλάδα αλλά και σε νησιά έχουν οδηγήσει σε αύξηση της παραγωγής το πρώτο τετράμηνο του τρέχοντος έναντι του αντίστοιχου περσινού κατά 40%.

Σημειώνεται πως οι μπύρες της εταιρείας με τα χαρακτηριστικά ονόματα Vambeer, -η ετικέτα της παραπέμπει στα Καρπάθια όρη και στο κάστρο του κόμη Δράκουλα- και Δίας με το... χέρι του πατέρα των «Θεών» να κραδαίνει έναν κεραυνό σε ποσότητες των 330 ml και 500 ml, πωλούνται πλέον, πέραν της υπόλοιπης Ελλάδας, σε Πελοπόννησο, Κέρκυρα, Αμοργό, Λέρο και Σκόπελο.

πηγή: voria.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τί Θα Γίνει Με Την Μπύρα Στο Μουντιάλ Του Κατάρ; Το -Σχεδόν Αδύνατο- Εγχείρημα Της Budweiser
moneyreview.gr

Εδώ και χρόνια, η  Anheuser-Busch InBev Worldwide λειτουργούσε χωρίς πολλές φανφάρες στο Κατάρ, φροντίζοντας να κινείται μέσα στα πλαίσια των αυστηρών νόμων της χώρας για το αλκοόλ.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Δράση Ευαισθητοποίησης Για Τα Άτομα Με Αναπηρία
emea.gr

Το μήνυμα της εταιρείας απλό και ξεκάθαρο: «#NoLabel, Καμία «ετικέτα» δεν μπορεί να μας προσδιορίσει και να μας αποκλείσει»!

Saint Arnold - Hazy Does It
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Saint Arnold Brewing Co.

Crooked Stave - Strawberry Coconut
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Crooked Stave Artisan Beer Project.

Bottle Logic - Future Past / No Damage Run
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Ήπιε 10 Μπουκάλια Μπύρα Και Δεν Πήγε Τουαλέτα Για 18 ώρες - Η Ουροδόχος Κύστη Του Διαλύθηκε
gargalianoionline.gr

Ρεκόρ ανοησίας, πρέπει να έσπασε ένας κινέζος ο οποίος ήπιε το ένα μετά το άλλο, 10 μπουκάλια μπύρας και στη συνέχεια έπεσε για ύπνο. Όταν ξύπνησε δεν πήγε στην τουαλέτα και κράτησε τα ούρα του επί 18 ολόκληρες ώρες.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το