English Greek
18
Σαβ, Ιουλ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ρομπότ-Μπάρμαν Στην Σεβίλλη - Σερβίρει Μπύρες Τους Πελάτες

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την ώρα που η Ισπανία έχει ξεκινήσει την σταδιακή άρση του lockdown, στη Σεβίλλη ένας καταστηματάρχης βρήκε τον τρόπο να βοηθήσει στην κοινωνική αποστασιοποίηση. Έχει ρομπότ-μπάρμαν.

Το ρομπότ θα σερβίρει μπύρες, ή μάλλον «canas» στα ισπανικά, στους πελάτες του μπαρ La Gitana Loca στο κέντρο της Σεβίλλης. Το μπαρ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το ρομπότ προκειμένου να κρατούνται οι αποστάσεις, προσφέροντας μπύρες χωρίς επαφή. Όπως σημειώνει η Daily Mail, το ρομπότ μπορεί να βγάλει 600 μπύρες σε μια ώρα.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το ρομπότ δημιουργήθηκε από την ισπανική εταιρεία Macco για να σερβίρει μπύρα. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ Αλμπέρτο Μαρτίνεζ είπε στο Newsflash: «Εμείς (ο ίδιος και εκπρόσωποι από τη Macco) μιλήσαμε για αυτήν την ιδέα πριν από την πανδημία, περισσότερο για εκείνες τις ώρες που τα μπαρ έχουν κόσμο». Όπως εξήγησε, τα μπαρ είναι πολύ δημοφιλή στους νέους και οι μεγάλες ουρές για μικρές μπύρες είναι συχνές τα σαββατοκύριακα. «Μετά ο κορωνοϊός εξαπλώθηκε και όλα σταμάτησαν», πρόσθεσε ο Μαρτίνεζ.

Ο επιχειρηματίας αποφάσισε να συνεχίσει την ιδέα με το ρομπότ, καθώς θα βοηθήσει την επιχείρησή του κατά την σταδιακή άρση των μέτρων στην Ισπανία. Το ρομπότ γεμίζει πλαστικά ποτήρια μίας χρήσης με αφρώδη μπύρα που στη συνέχεια μεταφέρεται στον πελάτη χωρίς επαφή.

πηγή: iefimerida.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tired Hands - Pineapple Punge / Crushable Church
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Tired Hands Brewing Co.

Ο Mark Zuckerberg Στο Εξής Θα Εκτρέφει Βοοειδή Με Μπύρα Και Άλευρα Από Μακαντέμια
Γιάννης Σπανός

Elon, ελπίζουμε να μη σου μπουν ιδέες.

Midnight Sun - 'Merica! / Just Across The Water
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Midnight Sun Brewing Co.

Ζυθοποιία Μακεδονίας - Θράκης: Άλλαξε Το Ενεργειακό Της Μίγμα Με Κατανάλωση Κατά 50% Από ΑΠΕ
businessnews.gr

Επρόκειτο για μια κίνηση που σχεδιάζονταν εντατικά τους τελευταίους μήνες.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία Υιοθετεί Νέα, Πιο Φιλικά Προς Το Περιβάλλον Βαρέλια
fortunegreece.com

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα περιορισμού του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας, στο πλαίσιο της στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης «Μαζί προς το Μηδέν».

Stone - Enjoy By 07.04.23
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Stone Brewing.

Άλλα Άρθρα