English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Γιατί Μετακομίζουν Τα Άλογα Του Carlsberg

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Δύο σημαντικοί θεσμοί με ρίζες στο Valby Hill στην Κοπεγχάγη επεκτείνουν μια συνεργασία 100 ετών για να διασφαλίσουν ότι τα άλογα της ζυθοποιίας Carlsberg μπορούν να λάβουν την απαραίτητη φροντίδα στον ζωολογικό κήπο της Κοπεγχάγης κατά τη διάρκεια της ανοικοδόμησης του Old Carlsberg Brewery.

Ο ζωολογικός κήπος της Κοπεγχάγης και η Carlsberg έχουν συνάψει συμφωνία που επιτρέπει στα τέσσερα άλογα της ζυθοποιίας Carlsberg να μετακινούνται στον ζωολογικό κήπο κατά την ανοικοδόμηση των ιστορικών στάβλων του Carlsberg, όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

«Τα άλογα της ζυθοποιίας και οι ιστορικοί στάβλοι αποτελούν σημαντικό μέρος της ιστορίας του Carlsberg», λέει ο Τζέικομπ Στιλόφ, Senior Director Real Estate και επικεφαλής της Visit Carlsberg.

«Τα άλογα χρησιμοποιήθηκαν για τη διανομή μπύρας έως τη δεκαετία του 1950, αλλά σήμερα τα χρησιμοποιούμε μόνο για ειδικές περιστάσεις. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ιδιαίτερα καλομαθημένα, γι' αυτό και δεν πιστεύουμε ότι θα πρέπει να παραμείνουν εδώ κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης».

Ως συνέπεια πολλών ετών φθοράς, και σύμφωνα με την ανάπτυξη της Carlsberg City και της φιλοδοξίας του Ομίλου Carlsberg να προσφέρει ένα πιο σύγχρονο αξιοθέατο, το Κέντρο Επισκεπτών Carlsberg προχωρά τώρα σε ένα μεγάλο πρόγραμμα ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού.

«Μέχρι στιγμής, τα άλογα δεν έχουν επηρεαστεί από τον εκσυγχρονισμό, αλλά θα γίνει ριζική ανακαίνιση των στάβλων τους επόμενους μήνες», λέει ο Τζέικομπ Στιλόφ και προσθέτει: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τα άλογα θα μπορούν να περνούν χρόνο έξω από τον ζωολογικό κήπο κάθε μέρα και συνεπώς να διατηρούν τη φόρμα τους». Η επιστροφή τους στους στάβλους αναμένεται την άνοιξη του 2022.

Ο ζωολογικός κήπος της Κοπεγχάγης έχει χτίσει μια νέα μάντρα αλόγων κοντά στην πύλη του Roskildevej και θα αναλάβει μεγάλο μέρος της φροντίδας των τεσσάρων αλόγων ζυθοποιίας. Ένας προπονητής από το Carlsberg θα είναι υπεύθυνος για τη φύλαξη, την εκπαίδευση και τη χρήση των αλόγων.

Ο επιστημονικός διευθυντής του ζωολογικού κήπου της Κοπεγχάγης, Μπενγκτ Χολστ, ήταν αυτός που επιλήφθηκε της συμφωνίας και ανυπομονεί να καλωσορίσει τα τέσσερα άλογα ζυθοποιίας: «Αυτά είναι φανταστικά όμορφα ζώα με μακρά και συναρπαστική ιστορία», λέει ο Μπενγκτ Χολστ. «Ανυπομονώ λοιπόν για εμάς και τους καλεσμένους μας να ζήσουμε τα άλογα από κοντά. Προσπαθούμε πάντα να διαχειριζόμαστε τα τετραγωνικά μέτρα που διαθέτουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος των ζώων και των επισκεπτών, οπότε όταν ο Carlsberg μας πλησίασε, προσπαθήσαμε να βρούμε τον απαραίτητο χώρο και τις συνθήκες που αξίζουν αυτά τα εντυπωσιακά ζώα».

πηγή: naftemporiki.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Siren / Brew By Numbers - Take Nothing For Granted
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα, διπλή ετικέτα, κυκλοφόρησαν Siren Craft Brew και Brew By Numbers.

Vocation - Death By Cherries
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Vocation Brewery.

Wiley Roots - Key Lime County Fair Cobbler / Orange Chocolate Tart
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία δύο νέων ετικετών ανακοίνωσε η Wiley Roots Brewing Co.

Bottle Logic - Serpentine
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Anchorage - Schwarzer
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Anchorage Brewing Co.

Creature Comforts / WeldWerks - Brew For One
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την WeldWerks Brewing Co., κυκλοφόρησε η Creature Comforts Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το