English Greek
27
Σαβ, Απρ
42 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεργασία "Βόμβα" Από Την ΚΕΟ Για Παραγωγή Ελληνικής Μπύρας

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η ΚΕΟ έχει κλείσει μία συμφωνία «βόμβα» με ένα από τα πιο ποιοτικά ελληνικά ζυθοποιεία εδραιώνοντας την Κύπρο στον χάρτη του τομέα της παρασκευής μπύρας, που ούτως ή αλλιώς αποτελεί έναν από τους αναδυόμενους κλάδους του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Economy Today, η ΚΕΟ έχει ξεκινήσει συνεργασία με τη Μικροζυθοποιία των Κυκλάδων που παράγει την πολυβραβευμένη μπύρα Νήσος.

Η συνεργασία έχει ξεκινήσει ήδη, ανάμεσα στην ΚΕΟ και την Μικροζυθοποιία των Κυκλάδων, χωρίς να έχει οτιδήποτε δημοσιοποιηθεί ή ανακοινωθεί από τα συμβαλλόμενα μέρη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Economy Today η Μικροζυθοποιία των Κυκλάδων, λόγω της περιορισμένης ικανότητας παραγωγής που έχει η μονάδα παραγωγής της στην Τήνο, έψαχνε τον κατάλληλο συνεργάτη που θα μπορούσε να εμφιαλώσει περισσότερες ποσότητες χρησιμοποιώντας την πετυχημένη συνταγή της «μπύρας των Κυκλάδων».

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και η τεχνογνωσία της ΚΕΟ στην παρασκευή μπύρας αποτέλεσαν καταλυτικές παραμέτρους στο κλείσιμο της συμφωνίας.

Σημειώνεται ότι ολοένα και αυξάνεται η ζήτηση της τηνιακής μπύρας στο εξωτερικό και η ΚΕΟ θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των φίλων της μπύρας Νήσος ανά τον κόσμο.

Το προϊόν που θα παράγει η Μικροζυθοποιία των Κυκλάδων στις εγκαταστάσεις της ΚΕΟ είναι εμφιαλωμένη Τήνος σε τενεκεδάκι που θα προορίζεται κυρίως για εξαγωγές εκτός Ελλάδος.

"Η ποιότητα της ΚΕΟ έφερε την Νήσος στην Κύπρο"
Κληθείς να σχολιάσει αποκλειστικά στο Economy Today ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΟ Χαράλαμπος Παναγιώτου ανέφερε ότι η Νήσος είναι από τις πιο ποιοτικές μπύρες της Ελλάδας και αποτελεί μεγάλη τιμή και για τα δύο μέρη η σύναψη της συμφωνίας.

Από το γεγονός ότι η Μικροζυθοποιία των Κυκλάδων επέλεξε την ΚΕΟ για την παραγωγή της μπύρας Νήσος εξάγονται σημαντικά συμπεράσματα, σημείωσε ο κ. Παναγιώτου.

"Αρχικά μπορούσε να προβεί σε σύναψη συνεργασίας με κάποιο ζυθοποιείο στην Ελλάδα που θα ήταν αρκετά φτηνότερο, τόσο στην παραγωγή όσο και στα μεταφορικά, ωστόσο επέλεξε την ΚΕΟ λόγω της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της τεχνογνωσίας που έχει το ζυθοποιείο μας στην παραγωγή μπύρας", ανέφερε.

Επίσης ο κ. Παναγιώτου ανέφερε ότι ακόμα μία μεταβλητή που ώθησε την Μικροζυθοποιία Κυκλάδων να έρθει στην Κύπρο για συνεργασία με την ΚΕΟ είναι και η νέα τεχνολογία και τα μηχανήματα που έχουν αναβαθμίσει τα τελευταία χρόνια την παραγωγή της ΚΕΟ.

πηγή: sigmalive.com

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Karl Strauss - Tower X
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Karl Strauss Brewing Co.

Βρετανία: Δωρεάν Μπύρα Και Ποπ Κορν Από Τις Εταιρείες Για Να Επιστρέψουν Οι Εργαζόμενοι Στα Γραφεία
naftemporiki.gr

Δωρεάν πρωινό, καραμέλες και γλυκά ή δώρα -αυτά είναι μόνο μερικά από τα προνόμια και τα κίνητρα που προσφέρουν οι εργοδότες στο γραφείο για να φέρουν τους εργαζόμενούς τους πίσω στα γραφεία τους μετά από ενάμιση χρόνο στο σπίτι.

AleSmith / North Park - Vietnamese Macaroons
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την North Park Brewing Co., κυκλοφόρησε η AleSmith Brewing Co.

Moksa - Superslush / Universal Layers
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Moksa Brewing Co.

Side Project - Cassis du Fermier Blend #3
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Side Project Brewing.

Γιατί Στη Σιγκαπούρη Πίνουν Μπύρα Από Νερό Τουαλέτας
moneyreview.gr

Η NewBrew δεν είναι μια συνηθισμένη μπύρα. Η νέα «ξανθιά» μπύρα της Σιγκαπούρης είναι φτιαγμένη από ανακυκλωμένο νερό τουαλέτας.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το