English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Άνοιγμα Της Εστίασης Έφερε Άνοδο Στις Παραδόσεις Μπύρας

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αύξηση 17% παρουσίασαν σε ετήσια βάση οι συνολικές παραδόσεις μπύρας τους πρώτους πέντε μήνες του 2021, με τις πωλήσεις μπύρας να καταγράφουν αύξηση οι παραδόσεις τόσο για εγχώρια κατανάλωση όσο και για εξαγωγή.

Σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, οι συνολικές παραδόσεις μπύρας την περίοδο Ιανουαρίου - Μαΐου το 2021 ανήλθαν σε 10,49 εκατ. λίτρα σε σύγκριση με 8,95 εκατ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Σημειώνεται ότι η αύξηση αποδίδεται στο ότι η περσινή περίοδος περιλάμβανε τα περιοριστικά μέτρα Μαρτίου - Απριλίου, ενώ υπήρχε απαγόρευση εισόδου στη χώρα το οποίο ήρθη σταδιακά από τον Μάιο του 2020.

Οι παραδόσεις μπύρας για εγχώρια κατανάλωση την περίοδο Ιανουαρίου - Μαΐου ανήλθαν σε 10 εκατ. λίτρα και αντιστοιχούσαν στο 95,3% των συνολικών παραδόσεων, ενώ σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο παρουσίασαν αύξηση 16%.

Οι εξαγωγές παρουσίασαν αύξηση 54% σε ετήσια βάση την περίοδο Ιανουαρίου - Μαΐου και έφθασαν στις 494,043 λίτρα σε σύγκριση με 321.617 λίτρα την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής, τον Μάιο οι συνολικές παραδόσεις έφτασαν στα 3,37 εκατ. λίτρα παρουσιάζοντας αύξηση 38% σε σύγκριση με τον Μάιο του 2020, με τις παραδόσεις για εγχώρια κατανάλωση να φτάνουν στα 3,23 εκατ. λίτρα, αυξημένες κατά 16% σε ετήσια βάση.

Οι παραδόσεις μπύρας για εξαγωγή ανήλθαν στις 137.674 λίτρα, παρουσιάζοντας αύξηση 24% σε σύγκριση με 321.617 λίτρα τον Μάιο του 2020.

πηγή: philenews.com

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Γερμανοί Πίνουν Περισσότερη Μπύρα Χωρίς Αλκοόλ...
Νικόλαος Σκριτλής

Η παραγωγή μπύρας χωρίς αλκοόλ έχει υπερδιπλασιαστεί στη Γερμανία τα τελευταία 15 χρόνια και οι γερμανικές μη αλκοολούχες μπύρες γίνονται δημοφιλείς στο εξωτερικό...

AleSmith / Revision - Split Aces
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Revision Brewing, κυκλοφόρησε η AleSmith Brewing Co.

Μποϊκοτάζ Λόγω... Μπύρας
apexsports.gr

Η μπύρα είναι ένα από τα απαραίτητα... συνοδευτικά στο γήπεδο οι οπαδοί που παρακολουθούν δεν είναι διατεθειμένοι να την πληρώσουν «χρυσάφι».

Η Tesla Έβγαλε Στην Αγορά Τη Δική Της Μπύρα - 89 Ευρώ Τα 3 Μπουκάλια
carandmotor.gr

Δύο χρόνια μετά τις εξαγγελίες του Elon Musk, η Tesla λανσάρει στην αγορά τη δική της μπύρα η οποία διατίθεται σε μια «τσουχτερή» τιμή.

Leviathan - Helles Awaits
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Leviathan Brewing.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το