English Greek
23
Τρι, Απρ
40 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κυκλοφόρησε Το Πρώτο Βιβλίο Μαγειρικής Της Guinness

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Με περισσότερες από 70 συνταγές ιδανικές για συνδυασμό με την Guinness, το πλήρως εγκεκριμένο βιβλίο της ιρλανδικής μάρκας κυκλοφορεί στις ΗΠΑ σήμερα, με διαθέσιμες προπαραγγελίες για την κυκλοφορία του Δεκεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Guinness έχει από καιρό ένα καλά κρυμμένο μυστικό συστατικό μεταξύ των καλοφαγάδων, που χρησιμοποιείται για να προσθέσει επιπλέον πλούτο και βάθος σε όλα, από κατσαρόλες με λουκάνικα μέχρι κέικ σοκολάτας. Τώρα, μέσω της κυκλοφορίας του εναρκτήριου βιβλίου μαγειρικής της, το brand θέλει να βγάλει το μυστικό συστατικό στις κουζίνες μας.

Το Επίσημο Βιβλίο Μαγειρικής Guinness, γραμμένο από την Ιρλανδή δημοσιογράφο τροφίμων και ποτών Caroline Hennessy, απόφοιτη του Ballymaloe Cookery School, περιλαμβάνει μια σειρά από πιάτα όπως κοκκινιστά παϊδάκια, παραδοσιακό ψωμί με σόδα Guinness και απολαυστικό κέικ με σοκολάτα.

Μαζί με συνταγές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να συνδυάζονται με τις μπύρες, τις μπίρες και τις λάγκερ του ζυθοποιού, και μερικές που περιέχουν τις ίδιες τις μπύρες, υπάρχουν επίσης πιάτα που βγαίνουν απευθείας από το μενού φαγητού που σερβίρεται στο Dublin Guinness Storehouse, το οποίο ταΐζει τους επισκέπτες με το διάσημο Guinness Burger και μους σοκολάτας Guinness εδώ και χρόνια.

Η συλλογή των συνταγών λέγεται ότι είναι τέλεια για «οποιονδήποτε θέλει να φέρει τη γεύση και την άνεση μιας ιρλανδικής παμπ στο σπίτι».

Μια χούφτα συνταγές κοκτέιλ που ενσωματώνουν Guinness, όπως ένα «Κρεμώδες κοκτέιλ μέντας», περιλαμβάνονται επίσης για να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες στο σπίτι.

πηγή: naftemporiki.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πεδίο Δόξης Η Μπύρα Θρέφει Τις Επενδύσεις Ο Καιρός
Γιάννης Πανάγος

Τη... συμμαχία της μπύρας φαίνεται να επιλέγει χρόνο με το χρόνο ο καιρός σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς η άνοδος της θερμοκρασίας κινείται παράλληλα με την προτίμηση των καταναλωτών στο συγκεκριμένο ελαφρύ οινοπνευματώδες, οι όλο και περισσότερες παραλλαγές του οποίου έρχονται να ικανοποιήσουν όλο και μεγαλύτερη γκάμα απαιτήσεων της κατανάλωσης διεθνώς.

Westbrook - Lassi How You Like Blueberries & Blackberries
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Westbrook Brewing Co.

Bell's - Key Lime
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Bell's Brewery.

Põhjala - Helge
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Põhjala Brewery.

Η PPD Global Εμπιστεύεται Την Μπύρα Λέων Στη Gnomi
reporter.com.cy

Η Gnomi Integrated Communications έχει κερδίσει τον διαγωνισμό της PPD Global και αναλαμβάνει επίσημα τον λογαριασμό της κυπριακής μπύρας Λέων.

Boulevard - Early Riser
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Boulevard Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το