English Greek
14
Τρι, Ιουλ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κυκλοφόρησε Το Πρώτο Βιβλίο Μαγειρικής Της Guinness

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Με περισσότερες από 70 συνταγές ιδανικές για συνδυασμό με την Guinness, το πλήρως εγκεκριμένο βιβλίο της ιρλανδικής μάρκας κυκλοφορεί στις ΗΠΑ σήμερα, με διαθέσιμες προπαραγγελίες για την κυκλοφορία του Δεκεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Guinness έχει από καιρό ένα καλά κρυμμένο μυστικό συστατικό μεταξύ των καλοφαγάδων, που χρησιμοποιείται για να προσθέσει επιπλέον πλούτο και βάθος σε όλα, από κατσαρόλες με λουκάνικα μέχρι κέικ σοκολάτας. Τώρα, μέσω της κυκλοφορίας του εναρκτήριου βιβλίου μαγειρικής της, το brand θέλει να βγάλει το μυστικό συστατικό στις κουζίνες μας.

Το Επίσημο Βιβλίο Μαγειρικής Guinness, γραμμένο από την Ιρλανδή δημοσιογράφο τροφίμων και ποτών Caroline Hennessy, απόφοιτη του Ballymaloe Cookery School, περιλαμβάνει μια σειρά από πιάτα όπως κοκκινιστά παϊδάκια, παραδοσιακό ψωμί με σόδα Guinness και απολαυστικό κέικ με σοκολάτα.

Μαζί με συνταγές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να συνδυάζονται με τις μπύρες, τις μπίρες και τις λάγκερ του ζυθοποιού, και μερικές που περιέχουν τις ίδιες τις μπύρες, υπάρχουν επίσης πιάτα που βγαίνουν απευθείας από το μενού φαγητού που σερβίρεται στο Dublin Guinness Storehouse, το οποίο ταΐζει τους επισκέπτες με το διάσημο Guinness Burger και μους σοκολάτας Guinness εδώ και χρόνια.

Η συλλογή των συνταγών λέγεται ότι είναι τέλεια για «οποιονδήποτε θέλει να φέρει τη γεύση και την άνεση μιας ιρλανδικής παμπ στο σπίτι».

Μια χούφτα συνταγές κοκτέιλ που ενσωματώνουν Guinness, όπως ένα «Κρεμώδες κοκτέιλ μέντας», περιλαμβάνονται επίσης για να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες στο σπίτι.

πηγή: naftemporiki.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γνωστός Ιάπωνας Ηθοποιός Απολύθηκε Από Διαφήμιση Μπύρας, Όταν Μέθυσε Και Μπήκε Στο Σπίτι Γείτονά Του
iefimerida.gr

Δημοφιλής Ιάπωνας ηθοποιός απολύθηκε από διαφήμιση μπύρας χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ αφού μέθυσε και εισέβαλε στο σπίτι του γείτονα.

Photos Photiades: Ο Κυπριακός Όμιλος Των 400 Εκατομμυρίων Που Κλείνει Deals Και Κάνει Real Estate Στην Ελλάδα
Γιώργος Λαμπίρης

Με αθόρυβο πλην όμως μεθοδικό τρόπο ο κυπριακός όμιλος Photos Photiades, έχει τοποθετηθεί στην ελληνική αγορά ποικιλοτρόπως. Επενδύοντας τόσο στον τομέα των ποτών και του καφέ, όσο και στο real estate με συγκεκριμένες κινήσεις κατά κύριο λόγο στα νότια προάστια.

Tröegs - Blackberry Lime / Pomegranate Sweet Cherry / Passionfruit Lime
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Siren - Desert Flame
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Siren Craft Brew.

Πάνω Από 450 Ετών: Η Γερμανική Ζυθοποιία Maisach Είναι Αφερέγγυα
Κατερίνα Ηλιάδου

Οι πελάτες της παραδοσιακής ζυθοποιίας στην περιοχή του Μονάχου είναι εμβρόντητοι. Η ζυθοποιία Maisach μάλλον φτάνει στο τέλος της. Γιατί συμβαίνει αυτό;

6 Υποψήφιες Για Το Ποια Θα Είναι Η Βασίλισσα Της Βαυαρικής Μπύρας
Κατερίνα Ηλιάδου

Από δύο δωδεκάδες υποψήφιες για το αξίωμα της Βασίλισσας της Βαυαρικής Μπύρας, η κριτική επιτροπή επέλεξε έξι υποψήφιες στο θέατρο GOP Varieté στο Μόναχο την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Άλλα Άρθρα