Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Brouwerij Kees.
Πρόκειται για την "Let's Go Coconutty", μια Imperial Stout με 25,26% ABV και 45 IBU, ζυθοποιημένη με καρύδα.
Η περιορισμένης παραγωγής μπύρα διατίθεται σε φιάλη των 750ml.
Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μελέτη αποκαλύπτει ανισότητα των φύλων στην κατανάλωση μπύρας.
Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η WeldWerks Brewing Co.
Ο Stefan Fritsche, ο οποίος διαχειρίζεται μία γερμανική ζυθοποιία εκατονταετίας στην πόλη Neuzelle κοντά στα πολωνικά σύνορα, είδε τον λογαριασμό φυσικού αερίου να αυξάνεται κατά 400% τον τελευταίο χρόνο. Ο λογαριασμός ρεύματος ανέβηκε 300%. Και πληρώνει περισσότερο από ποτέ για το κριθάρι.
Οι συνθετικές, αποκαλυπτικές στολές που πωλούνται κατά τη διάρκεια του Oktoberfest στους τουρίστες, υποβαθμίζουν την πολιτιστική αξία του φεστιβάλ, ισχυρίζεται ένας Βαυαρός πρίγκιπας.
Ένας 27χρονος από τις ΗΠΑ «χτύπησε» τατουάζ στο πίσω μέρος του κεφαλιού το σήμα της αγαπημένης του μάρκας μπύρας και το βιντεάκι που ανέβασε στο TikTok σχετικά με αυτό, πήρε 2,5 εκατομμύρια προβολές!