English Greek
27
Δευ, Απρ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πού Βρίσκεται Η Καλύτερη Ζυθοποιία Της Γερμανίας;

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η "Ζυθοποιία της Χρονιάς 2022" έχει βρεθεί και ο νικητής του εθνικού διαγωνισμού είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση από τη Βαυαρία. Διαβάστε εδώ ποιος μπορεί πλέον να αποκαλείται η καλύτερη ζυθοποιία της Γερμανίας.

Μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, 24 εργαζόμενοι και από τώρα και στο εξής η "Ζυθοποιία της Χρονιάς 2022": το Strecks Brauhaus στο Ostheim vor der Rhön τιμήθηκε με το χρυσό ομοσπονδιακό βραβείο τιμής στο Βερολίνο.

Από έναν τριψήφιο αριθμό μπύρες που στάλθηκαν, οι ειδικοί του Ινστιτούτου Έρευνας Ζυθοποιίας του Βερολίνου και του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών Weihenstephan επέλεξαν την μπύρα από το Ostheim ως την καλύτερη μπύρα της Γερμανίας.

"Η οικογένεια Kochinki, ο ζυθοποιός Benjamin Betz και όλο το προσωπικό προσέθεσαν έτσι μια μεγάλη στιγμή στη μακρόχρονη παράδοση ζυθοποιίας της εταιρείας. Στο Rhön, η κουλτούρα της ζυθοποιίας ανθίζει - αυτό δεν είναι πλέον μυστικό στον κλάδο", δήλωσε ο υφυπουργός Dr. Rottmann.

strecks brauhaus beers

Παράδοση ζυθοποιίας για πάνω από 300 χρόνια
Η μπύρα παρασκευάζεται στην Κάτω Φραγκονία από το 1718, δηλαδή εδώ και πάνω από 300 χρόνια. Η οικογενειακή επιχείρηση διοικείται σήμερα από τη δέκατη γενιά. Το ζυθοποιείο γεμίζει 4.500 φιάλες μπύρας ανά ώρα. Συγκριτικά, τα μεγάλα ζυθοποιεία γεμίζουν περίπου 80.000 φιάλες ανά ώρα.

Η Streck Bräu προσφέρει σήμερα δέκα διαφορετικές μπύρες, καθώς και μια σειρά μη αλκοολούχων νερών, αναψυκτικών και λεμονάδων.

Οι περισσότερες πρώτες ύλες προέρχονται από την περιοχή και η πλειονότητα των προϊόντων πωλείται και καταναλώνεται σε ακτίνα 60 χιλιομέτρων.

Ελπίδα σε δύσκολους καιρούς
Η πανδημία του κορωνοϊού έπληξε σκληρά και τη ζυθοποιία Streck τα τελευταία χρόνια.

Χωρίς την κρατική βοήθεια, η εταιρεία ίσως να μην είχε επιβιώσει, λέει ο Axel Kochinki, επικεφαλής της ζυθοποιίας.

πηγή: grland.info

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Trillium - Frozen Pier
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Trillium Brewing Co.

Uiltje - I'm Blue Da-Ba-Pea
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Cascade - 25th Anniversary Cuvée
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα 25α γενέθλιά της γιορτάζει η Cascade Brewing με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας.

Uiltje - Hopsicle Popsicle
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Funky Buddha - Tropical Floridian
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Funky Buddha Brewery.

Heineken: Σταματά Τις Πωλήσεις Μπύρας Στη Ρωσία
newmoney.gr

Η εταιρεία πρόκειται να αξιολογήσει εκ νέου τη μελλοντική επιχειρηματική δραστηριότητα στη χώρα

Άλλα Άρθρα