English Greek
20
Σαβ, Απρ
34 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ανθρακικό Τέλος Σε Ζυθοποιεία Στη Γερμανία: Σταματούν Οι Παραγωγές

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Καθώς ορισμένα ζυθοποιεία δεν διαθέτουν πλέον αρκετό ανθρακικό για όλα τα ποτά, υπάρχουν πρώτες στάσεις παραγωγής.

Η κρίση του φυσικού αερίου προκαλεί προβλήματα σε ορισμένες βιομηχανίες. Οι ζυθοποιίες υποφέρουν επίσης από την άνοδο των τιμών και τις δυσχέρειες εφοδιασμού. Μεταξύ άλλων, ευθύνεται η υψηλή τιμή του φυσικού αερίου.

Συνεπώς, το ανθρακικό είναι επίσης ανεπαρκές στη γερμανική αγορά. Η Γερμανική Ένωση Ζυθοποιών έχει ήδη προειδοποιήσει. "Λόγω των σημερινών τιμών ενέργειας, αρκετοί παραγωγοί αμμωνίας έχουν κλείσει τις εγκαταστάσεις τους επειδή η παραγωγή της έχει καταστεί ασύμφορη", δήλωσε η ένωση στο επιχειρηματικό περιοδικό Business Insider.

Η αμμωνία είναι απαραίτητη για την παραγωγή ανθρακικού οξέος.

co2

Έλλειψη ανθρακικού: Οι ζυθοποιίες σταματούν την παραγωγή ποτών
Οι πρώτες ζυθοποιίες δεν διαθέτουν πλέον αρκετό ανθρακικό οξύ για την παραγωγή όλων των ποτών. Όπως αναφέρει το BR, η παραγωγή λεμονάδας στην Aktienbrauerei Kaufbeuren έχει ως εκ τούτου σταματήσει εδώ και μέρες.

Το αφεντικό της ζυθοποιίας Gottfried Csauth συγκρατεί το ελάχιστο ανθρακικό οξύ που είναι ακόμα αποθηκευμένο στις δεξαμενές για την παραγωγή μπύρας.

"Αν δεν έχω μια νέα παράδοση, θα μείνω χωρίς ανθρακικό οξύ την επόμενη εβδομάδα, και τότε το επόμενο πράγμα που δεν θα μπορούμε να παράγουμε είναι το νερό".

Είπε ότι παρέλαβε μόνο 7,5 τόνους στο τέλος Αυγούστου αντί για 28 τόνους. "Ολόκληρη η αγορά ανθρακικού οξέος είναι άδεια".

Άλλες βαυαρικές ζυθοποιίες αγωνίζονται επίσης με την έλλειψη ανθρακικού οξέος. Η ζυθοποιία Riegele στο Άουγκσμπουργκ μιλά επίσης για "ανησυχητικές εξελίξεις", όπως γράφει το BR.

Από την επόμενη εβδομάδα, θα πρέπει επίσης να εξετάσουν το ενδεχόμενο να πάρουν προϊόντα από την οριακή γκάμα, όπως λεμονάδες ή νερό, προκειμένου να είναι σε θέση να παράγουν τα σημαντικά προϊόντα, όπως μπύρα και Spezi.

Κρίση της ενέργειας και του φυσικού αερίου: Η αύξηση των τιμών της μπύρας είναι η συνέπεια;
Ως εκ τούτου, η Γερμανική Ένωση Ζυθοποιών αναμένει αύξηση των τιμών της μπύρας. Σύμφωνα με την Ένωση Ζυθοποιών, η έλλειψη αμμωνίας οδηγεί σε έλλειψη ποσοτήτων CO2 που πρέπει να προμηθεύονται από αλλού.

Λόγω των περιορισμένων διαθέσιμων ποσοτήτων και των "σημαντικά ακριβότερων τιμών", η αύξηση των τιμών της μπύρας είναι επομένως "πολύ πιθανή", προειδοποίησε η ένωση ζυθοποιών.

Η χημική βιομηχανία έχει συχνά παραπονεθεί ότι οι υψηλές τιμές ενέργειας πλήττουν ιδιαίτερα την παραγωγή αμμωνίας. Οι ελλείψεις στην προμήθεια σιτηρών έχουν ήδη επηρεάσει τα ζυθοποιεία μπύρας.

Η άνοδος των τιμών της μπύρας δεν φαίνεται να μπορεί πλέον να αποφευχθεί.

πηγή: grland.info

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bridge Road - Free Time
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bridge Road Brewers.

Bottle Logic - Arcane Rituals (2022)
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Νέα Marketing Manager Της Heineken Η Πηνελόπη Ζαούδη
mononews.gr

Τη θέση της Marketing Manager της Heineken στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, ανέλαβε πριν από λίγα 24ωρα η Πηνελόπη Ζαούδη, προερχόμενη από την Σαράντης, όπου κατείχε την θέση της Communication Manager.

Η Παριανή Μπύρα Από Αρχαίο Κριθάρι Σε Όλες Τις Αγορές Του Κόσμου (Βίντεο)
Γιώργος Κουβαράς

Είναι πικρή, ελαφριά και ξανθιά και φιλοδοξεί μετά την Αμερική και τη Σιγκαπούρη να φτάσει σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για την μπύρα που παράγεται στην Πάρο από το 2016 και κυκλοφορεί όχι μόνο στο νησί και τις υπόλοιπες Κυκλάδες, αλλά κάποιες ποσότητες εξάγονται ήδη σε ξένες αγορές, κερδίζοντας μάλιστα βραβεία σε πολλούς διαγωνισμούς.

New Trail - Pointing East / K.S.P. / Heliocentric: Cherry Limeade / Ascent
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η New Trail Brewing Co.

Burial - A Reflection Of Who We Are In This Moment / Enlightened Aren't We All
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Burial Beer Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το