English Greek
23
Τρι, Απρ
40 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στην "Πυρά" Η Μπύρα Του Jeremy Clarkson Μετά Από Καυστικά Σχόλια Σε Βάρος Της Μέγκαν Μαρκλ

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τα αμφιλεγόμενα σχόλια του Jeremy Clarkson για τη Meghan Markle οδήγησαν έναν ιδιοκτήτη παμπ να αφαιρέσει τη μπύρα του δημοσιογράφου από το κατάστημά του.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει, το ντοκιμαντέρ του Netflix, Harry & Meghan, για το ζεύγος Πρίγκιπα Harry και Meghan Markle, έχει ήδη κυκλοφορήσει και συνεπάρει εκατομμύρια χρήστες της συνδρομητικής πλατφόρμας. Σε πολλές χώρες, όπως και στην Ελλάδα, κατάφερε να μπει στη λίστα με τα top 10 κορυφαία σόου.

jeremy clarkson

Ωστόσο, όπως επίσης θα γνωρίζετε, τόσο η αποθανούσα βασίλισσα Ελισάβετ όσο και πολλοί Βρετανοί δεν τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια προς το πρόσωπο της Meghan Markle. Αλλά ο δημοσιογράφος που ειδικεύεται σε αυτοκίνητα, Jeremy Clarkson πήγε αυτά τα αισθήματα μίσους ένα βήμα παραπέρα, γράφοντας για τη Markle στη The Sun: "Τη νύχτα, δεν μπορώ να κοιμηθώ, παραμένω ξαπλωμένος εκεί, τρίζοντας τα δόντια μου και ονειρεύομαι τη μέρα που θα την αναγκάσουν να παρελάσει γυμνή στους δρόμους κάθε πόλης στη Βρετανία ενώ τα πλήθη φωνάζουν «Ντροπή!» και να της πετάνε σβώλους περιττωμάτων".

Αν και ο Clarkson είπε ότι τα λόγια αποτελούσαν μια αναφορά σε μια σκηνή στο Game of Thrones, το σχόλιο θεωρήθηκε ακραίο, με πολλούς συναδέλφους του από διάφορα ΜΜΕ να σχολιάζουν ότι θα έπρεπε να απολυθεί από το ITV και την Amazon, στα οποία εργάζεται. Έσπασε επίσης το ρεκόρ για τον αριθμό των καταγγελιών που έχουν γίνει για ένα μόνο άρθρο στον Ανεξάρτητο Οργανισμό Προτύπων Τύπου (IPSO), λαμβάνοντας περισσότερες από 20.800 καταγγελίες έως τις 9 το πρωί έως την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου.

jeremy clarkson beer

Αυτό που λογικά πόνεσε περισσότερο, όμως, το δημοσιογράφο δεν ήρθε ούτε από τα ΜΜΕ ούτε από το κοινό, αλλά από τον ιδιοκτήτη της παμπ The Red Lion στο Evesham του Worcestershire, ο οποίος αφαίρεσε από το κατάστημά του τη μάρκα μπύρας Hawkstone, την οποία παράγει ο Clarkson.

Σύμφωνα με το The Drinks Business, ο ιδιοκτήτης της παμπ Tom Doggett εξήγησε γιατί αντικατέστησε τη Hawkstone Lager με μια άλλη μπύρα, λέγοντας ότι, αν και ανέκαθεν ένιωθε άβολα με τη σύνδεση του Jeremy Clarkson με το κατάστημά του, ήθελε να υποστηρίξει την τοπική παραγωγή.

Ωστόσο, η παμπ δεν παύει να αποτελεί μια μικρή επιχείρηση, στην οποία οι άνθρωποι έρχονται για να χαλαρώσουν και να νιώσουν ασφάλεια, κάτι που μπορεί και να μη συνέβαινε με την οποιαδήποτε παρουσία του αμφιλεγόμενου πια δημοσιογράφου.

πηγή: cibum.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από Την Κρήτη... Η Καλύτερη Ελληνική Μπύρα Για Το 2019
Σταύρος Δοβιστινός

H Ιmperial Stout "Σκοτίδι" της Κρητικής μικροζυθοποιίας Σόλο που εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης ανακηρύχτηκε η καλύτερη ελληνική μπύρα για το 2019 από τους χρήστες της παγκόσμιας πλατφόρμας βαθμολόγησης του RateBeer... μια διάκριση που έρχεται να προστεθεί σε αυτή του ασημένιου μεταλλίου που έλαβε στο International Beer Cup του 2017 στην Ιαπωνία!

Beer Zombies - Zombie Of Dankness / Evil Haze
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Beer Zombies Brewing Co.

Trillium - Irish Stout
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Trillium Brewing Co.

Creature Comforts - Athena Swizzle
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Creature Comforts Brewing Co.

Tröegs - #501 / #502 / #504
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Thin Man - Sun Is Shining / Tropical Camouflage / Backwards
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Thin Man Brewery.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το