English Greek
16
Δευ, Ιουν
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Απογείωση Του Marketing: Τι Έγινε Μετά Από Χτύπημα Της Διαφήμισης Μπύρας Από Τη Μπάλα Σε Αγώνα Μπέιζμπολ

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τι συνέβη όταν η διαφημιστική πινακίδα της μπύρας Coors Light καταστράφηκε από δυνατό χτύπημα σε αγώνα μπέιζμπολ.

Ο παίχτης των Angels, Shohei Ohtani, ενώ έπαιζε στο Citi Field την περασμένη εβδομάδα, έστειλε τη μπάλα τόσο μακριά ώστε κατάφερε να σβήσει ένα φως Led στην διαφημιστική πινακίδα της μπύρας Coors Light. Η Coors Light είναι μια ελαφριά μπύρα ABV 4,2% (ΗΠΑ) που παρασκευάζεται στο Golden του Κολοράντο. Οι βασικοί ανταγωνιστές της Coors Light είναι η Miller Lite, που ανήκει επίσης στη Molson Coors, και η Bud Light, που ανήκει στην AB InBev.

coors hits the spot

Οι μαρκετίστες δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και για αρχή απάντησαν με μία ανάρτηση στο Χ με το σχόλιο: "Φαίνεται ότι αποκτήσαμε νέο σχέδιο στο κουτάκι χάρη στον καλύτερο παίκτη στο μπέιζμπολ".

Η ανάρτηση έλαβε περισσότερες από 1 εκατομμύριο προβολές, 7.000+ Likes και σχεδόν 1.500 αναδημοσιεύσεις. Η συντριπτικά ενθουσιώδης υποδοχή ώθησε αμέσως τη μάρκα σε δράση για να κάνει το κουτάκι πραγματικότητα, και να... τιμήσει τη στιγμή, σύμφωνα με τον Marcelo Pascoa, αντιπρόεδρο μάρκετινγκ της οικογένειας επωνυμιών Coors. Έτσι η εικόνα στο κουτί μπύρα άλλαξε άμεσα μέσω ψηφιακής εκτύπωσης, και πρόσθεσαν μία πινελιά μαύρου για να αναπαραστήσουν το χτύπημα της λάμπας Led. Η ποσότητα της νέα συσκευασίας ήταν περιορισμένη και εξαντλήθηκε αμέσως.

πηγή: cibum.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Anchorage - Be Patient / Origin
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Anchorage Brewing Co.

Trve - Dunwich
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Trve Brewing Co.

Νέα Ζυθοποιία Με Το Όνομα Beavers Beer Δημιουργείται Στην Καστοριά
Γιώργος Λαμπίρης

Το κενό που υφίσταται έως τώρα στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας στον τομέα της μικροζυθοποιίας επιδιώκει να καλύψει ο επιχειρηματίας, Χρυσόστομος Γεωργιάδης, ο οποίος προχώρησε στη σύσταση της Beavers Beer.

Αναστασίου / Πηνειός - Ρόα
Σταύρος Δοβιστινός

Ο Ιανουάριος βρίσκεται στη μέση του κι εμείς σας παρουσιάζουμε την νέα μας συνταγή για το 2024.

Barrier - Our Sour #7: Rosada Limon
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Barrier Brewing Co.

Fremont - Darkest Hour
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Fremont Brewing.

Άλλα Άρθρα