English Greek
04
Τετ, Νοε
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Εμφάνιση Της Χρονιάς Με Φανέλα-Μπύρα!

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μια ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου της Σκωτίας ανέβασε τις εμφανίσεις σε νέο επίπεδο, αφού κυκλοφόρησε μια φανέλα σχεδιασμένη σαν... μπύρα!

leith victoria

Φυσικά το σχέδιο έχει γίνει viral στα social media και οι οπαδοί την έχουν λατρέψει. Πολλοί επιμένουν ότι είναι έτοιμοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να την αποκτήσουν ανεξαρτήτως της ομάδας που υποστηρίζουν!

Ο λόγος για την Leith Victoria ομάδα που είχε την εφευρετική ιδέα και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των απανταχού υποστηρικτών του ποδοσφαίρου. Ο ερασιτεχνικός σύλλογος ακολούθησε τα βήματα άλλων μη επαγγελματικών ομάδων που επέλεξαν σχέδια out-the-box για τις νέες τους εμφανίσεις.

Η ομάδα του πρωταθλήματος της Βόρειας Καληδονίας, Loch Ness FC έγινε πρωτοσέλιδο το 2020, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση με το τέρας του Loch Ness να εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος.

Κέρδισε πολλά βραβεία και μάλιστα εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του Match of the Day με τον παρουσιαστή Γκάρι Λίνκερ να παραδέχεται ότι ήταν μια από τις καλύτερες φανέλες που είδε ποτέ.

Τώρα ο σύλλογος του Εδιμβούργου, που αγωνίζεται στην Lothian & Edinburgh AFA Premier Division, διεκδικεί την ίδια παγκόσμια αναγνώριση!

πηγή: balla.com.cy

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστασίου / Craft - NE IPA
Σταύρος Δοβιστινός

Η Ζυθοποιία Αναστασίου και η Craft γιορτάζουν συν-δημιουργώντας μία εξαιρετική επετειακή συνταγή σε περιορισμένη παραγωγή.

Heineken: Τεράστια Πτώση Κατανάλωσης Και Κερδών
ot.gr

Οι ζυθοποιίες αγωνίζονται να μετακυλήσουν το υψηλό κόστος πρώτων υλών στους καταναλωτές.

Bridge Road - New Sky IPA Vol.6 / Mango Sour With Yuzu
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες, περιορισμένης παραγωγής, ετικέτες κυκλοφόρησε η Bridge Road Brewers.

Modern Times - Forest Of Sight / MT10
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Modern Times Beer.

The Bruery - Back To School
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η The Bruery.

Έκλεψαν 20.000 Λίτρα Μπύρας Guinness!
cibum.gr

Εξαντλείται όντως η Guinness στη Βρετανία ή πρόκειται για κόλπο μάρκετινγκ;

Άλλα Άρθρα