English Greek
29
Δευ, Απρ
47 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ζυθοποιίες: Το Euro Και Ο Καλός Καιρός Θα Ανεβάσουν Τις Πωλήσεις Μπύρας

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τι προβλέπουν οι μεγάλες ζυθοποιίες.

Οι μεγαλύτερες ζυθοποιίες στον κόσμο ελπίζουν ότι ο θερμότερος καιρός και τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα αυτό το καλοκαίρι θα τους βοηθήσουν να ανακάμψουν από το «βάρβαρο» 2023, αλλά οι παραγωγοί αλκοολούχων ποτών θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις για τους επόμενους μήνες.

Αναλυτές προβλέπουν ότι η Heineken NV, η Carlsberg AS και παραγωγός της Budweiser, Anheuser-Busch InBev NV είναι μεταξύ των εταιρειών μπύρας που θα ωφεληθούν εάν ο καλός καιρός συμπέσει με το ποδοσφαιρικό τουρνουά Euro 2024 τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Όπως υπογραμμίζει ο αναλυτής του Bloomberg Intelligence, Ντάνκαν Φοξ, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου συμβάλλουν στην αύξηση των πωλήσεων μπύρας στην Ευρώπη, ειδικά σε μεγαλύτερες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία.

Εάν αυτές οι χώρες προχωρήσουν στα τελευταία στάδια του τουρνουά όπως αναμενόταν, οι ζυθοποιοί είναι πιθανό να δουν σημαντική αύξηση του όγκου τους. Οι αποδόσεις στοιχηματισμού δείχνουν αυτές τις χώρες ως φαβορί, με την Αγγλία να προηγείται. Η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ισπανία συγκαταλέγονται στους 10 κορυφαίους καταναλωτές μπύρας παγκοσμίως, σύμφωνα με την Statista.

Μάλιστα, ο αναλυτής της Barclays, Laurence Whyatt, αναφέρει στο Bloomberg, ότι αν στον τελικό η Αγγλία παίξει με την Ιταλία ή με τη Γαλλία, αυτό «θα είναι πολύ χρήσιμο για τον κλάδο».

euro 2024

Ο καλός καιρός
Οι ζυθοποιοί, συμπεριλαμβανομένης της Carlsberg, αναμένουν ότι ο καλύτερος καιρός θα αυξήσει τις πωλήσεις αυτό το καλοκαίρι. Ο διευθύνων σύμβουλος της Heineken, Dolf van den Brink, χαρακτήρισε το περασμένο καλοκαίρι «βίαιο» λόγω των έντονων βροχοπτώσεων σε όλη την Ευρώπη τον Ιούλιο και τον Αύγουστο που κράτησε τους ανθρώπους σε εσωτερικούς χώρους.

Για τους κατασκευαστές κονιάκ, βότκας και απεριτίφ, ωστόσο, η προοπτική δεν είναι τόσο ρόδινη. Οι ευρωπαίοι κατασκευαστές οινοπνευματωδών ποτών αγωνίστηκαν να διατηρήσουν τις επιδόσεις τους στην εποχή της πανδημίας στις ΗΠΑ, όπου οι έλεγχοι κινήτρων και οι περιορισμοί παραμονής στο σπίτι συνέβαλαν στην έκρηξη των καταναλωτικών δαπανών, δήλωσε ο Whyatt στο Bloomberg News. Είναι επίσης περισσότερο εκτεθειμένοι στις ΗΠΑ από ό,τι οι ευρωπαϊκές ζυθοποιίες.

«Υπήρχε μια προσδοκία ότι οι συνήθειες των ανθρώπων θα διαμορφωθούν σε κάποιο βαθμό, ότι αν έχεις μάθει να φτιάχνεις κοκτέιλ στο σπίτι, μπορεί κάλλιστα να συνεχίσεις να το κάνεις και μετά το lockdown», είπε. «Αλλά αυτό που έχουμε δει στα στοιχεία του περασμένου έτους είναι ότι όλη η ανάπτυξη κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχει πραγματικά χαθεί».

Η προσπάθεια να πουληθούν επωνυμίες υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές των ΗΠΑ ήταν ένα δύσκολο έργο το 2023, καθώς η οικονομική δυσφορία βαθαίνει, και μπορεί να παραμείνει έτσι το 2024.

πηγή: ot.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

To Øl - Cryosaurus / Jungalistic Mystic / Atomic Dog / Extreme Measures
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες, κυκλοφόρησε η To Øl.

Jester King - DDH IPA
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Jester King Brewery.

Oktoberfest 2022: Ημερομηνία Και Πληροφορίες Για Την Έναρξη
Αλίκη Μαχαίρα

Κάθε χρόνο το χτύπημα στη σκηνή Schottenhamel αποτελεί τη συμβολική έναρξη του Oktoberfest. Στις 12 ακριβώς, ο δήμαρχος του Μονάχου χτυπά και ανοίγει το πρώτο βαρέλι μπύρας με το σύνθημα "O'zapft is'". Η ημερομηνία έναρξης του Oktoberfest το 2022 είναι η 17η Σεπτεμβρίου.

Premier League: Επιστρέφει Το Αλκοόλ Στις Εξέδρες Για Πρώτη Φορά Έπειτα Από 37 Χρόνια
Μαρία Κουβέλη

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου στην Αγγλία θα έχουν τη δυνατότητα να πίνουν αλκοόλ ενώ παρακολουθούν αγώνες για πρώτη φορά μετά από 37 χρόνια, σύμφωνα με ένα πιλοτικό πρόγραμμα που σχεδιάζει η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

KCBC - Summer Camp Zombie / The Fast & The Furriest / Krill Bill Vol. 2 / Viking
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η KCBC.

Gigantic - The International / Cat Ate My Stash & Pissed On The Xmas Tree
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Gigantic Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το