English Greek
26
Παρ, Απρ
44 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μεγαλύτερη Εταιρεία Παραγωγής Μπύρας Αποκτά Cybersecurity Μονάδα Στο Ισραήλ

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Anheuser-Busch InBev (AB InBev), η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μπύρας στον κόσμο, δήλωσε την Πέμπτη ότι άνοιξε μια cybersecurity μονάδα στο Ισραήλ για να προστατεύσει τον εαυτό της από τον αυξανόμενο αριθμό επιθέσεων που δέχεται.

Το Ισραήλ είναι ηγέτης στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου έχουν ανοίξει κέντρα εκεί ή έχουν συνεργαστεί με ισραηλινές τεχνολογικές εταιρείες για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους απέναντι στους hackers, καθώς τα digital networks και το cloud storage γίνονται πιο διαδεδομένα.

Ο κόμβος AB InBev του Τελ Αβίβ θα επικεντρωθεί στην ανάλυση των απειλών και των πιθανών επιθέσεων, δήλωσε ο Luis Veronesi, αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ασφάλειας και συμμόρφωσης. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε τα οικονομικά στοιχεία της κίνησης.

Ο κ. Veronesi είπε στο Reuters ότι η AB InBev και ολόκληρη η βιομηχανία αντιμετωπίζουν αυξημένες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, που κυμαίνονται από επιθέσεις για οικονομικούς λόγους μέχρι προσπάθειες για την διατάραξη της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων.

«Με την αυξανόμενη ψηφιοποίηση, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση», είπε.

Ο παρασκευαστής περίπου 500 brands, συμπεριλαμβανομένων των Budweiser, Corona και Stella Artois, άρχισε να λειτουργεί στο Ισραήλ πριν από ένα χρόνο, όταν απέκτησε τη startup, Weissbeerger, η οποία δημιούργησε μια πλατφόρμα για την ανάλυση της κατανάλωσης ποτών στο σημείο πώλησης, συνδέοντας beer taps στο διαδίκτυο και συλλέγοντας δεδομένα από το registration.

Η Weissbeerger έγινε το τοπικό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας και σχεδιάζει να επεκτείνει το εργατικό δυναμικό της, σύμφωνα με την AB InBev.

πηγή: secnews.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Carlsberg Κερδίζει Πρωτιές Στα World Beer Awards 2020
agrocapital.gr

Αρκετές μάρκες της Carlsberg κατέλαβαν θέσεις στο βάθρο στα φετινά βραβεία μπύρας World. 2.200 συμμετέχοντες από 50 χώρες συμμετείχαν φέτος και απονεμήθηκαν 23 βραβεία σε μάρκες Carlsberg Group από όλο τον κόσμο. Οι δύο ισχυρότεροι ερμηνευτές ήταν οι Grimbergen και HK YAU.

Το Oktoberfest 2022 Στα Μισά: Δείτε Όλα Τα Στατιστικά
Νικόλαος Σκριτλής

Το δεύτερο μισό του Wiesn ξεκινά με μια νέα προσφορά: από τώρα και στο εξής διατίθεται και ζεστό κρασί. Περίπου τρία εκατομμύρια επισκέπτες επισκέφθηκαν το Oktoberfest την πρώτη εβδομάδα, 300.000 λιγότεροι από ό,τι το 2019. Συγκριτικά, ήπιαν 15% λιγότερη μπύρα.

8 Wired - Lush
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η 8 Wired Brewing.

Founders - Más Agave Clásica Prickly Pear
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μίας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Founders Brewing Co.

Moksa - Citra Showcase
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Moksa Brewing Co.

New Belgium - Piano Keys
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η New Belgium Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το