English Greek
04
Κυρ, Μάι
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Behemoth - Slushy Fund No.1 / Cheesecake Factory / Be Hoppy! No.1 / Lenny And Carl

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Behemoth Brewing Co.

Πρώτη η "Slushy Fund No.1", μια Sour Ale με 5,5% ABV, ζυθοποιημένη με φρούτο του πάθους και σμέουρα.

Δεύτερη η "Cheesecake Factory", μια Sour Ale με 5,7% ABV, ζυθοποιημένη με φρούτο του πάθους, λάιμ και σμέουρα.

Τρίτη η "Be Hoppy! No.1", μια Hazy Pale Ale με 5,7% ABV, ζυθοποιημένη με Motueka, Galaxy, Citra, Mosaic, Simcoe και Mandarina Bavaria.

Τέταρτη η "Lenny And Carl", μια Hazy IPA με 6,4% ABV, ζυθοποιημένη με Citra και Sabro, με αίσθηση τροπικών φρούτων και καρύδας.

Όλες διατίθενται σε κουτάκι των 440ml, καθώς και σε βαρέλι.

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Moksa - NTU:500 / Classic
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Moksa Brewing Co.

Equilibrium / Mortalis - Barrel Aged Experiments In The Cosmic Kitchen
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Mortalis Brewing Co., κυκλοφόρησε η Equilibrium Brewery.

Αυξημένες Πωλήσεις Για Την Μπύρα Βεργίνα Με Περιορισμένες Ανατιμήσεις
Δημήτρης Χαροντάκης

Παρά τις μεγάλες αυξήσεις στα κόστη, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης περιόρισε σε χαμηλά ποσοστά τις ανατιμήσεις. Η αυξημένη τουριστική κίνηση στήριξε τον όγκο των πωλήσεων. Αβεβαιότητα λόγω πολέμου για το 2023.

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Σε Θετικό Έδαφος Το 2020 Παρά Την Καθίζηση Του HoReCa
Μάκης Αποστόλου

Ο όγκος πωλήσεων στην εγχώρια αγορά υποχώρησε κατά 19,2% σε σχέση με το 2019 κυρίως λόγω της εξάπλωσης του Covid-19.

903 Brewers - White Chocolate Raspberry Truffle Cheesecake / Snowmageddon
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η 903 Brewers.

Heineken: Ενίσχυση Κερδών Και Πωλήσεων - Ο Πληθωρισμός Δεν Επηρέασε Την Κατανάλωση Μπύρας
insider.gr

Ενισχυμένα εμφανίστηκαν τα κέρδη και τα έσοδα από πωλήσεις της Heineken για το α' εξάμηνο του 2022, καθώς οι πληθωριστικές πιέσεις δεν έκαμψαν την ποσότητα μπύρας που κατανάλωσαν οι πολίτες, ανέφερε το Bloomberg.

Άλλα Άρθρα