English Greek
15
Τρι, Ιουλ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Clepsydra / Sui Generis - Smoked Baltic Porter

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Νέα ετικέτα για την Clepsydra Nomad Brewing σε συνεργασία με την Sui Generis.

Η Baltic Porter είναι ένα είδος μπύρας που όπως προδίδει το όνομα της προέρχεται από τις χώρες της Βαλτικής, υψηλόβαθμη σε αλκοόλ και με έντονες γεύσεις.

Θέλοντας να κλείσουμε σε ένα μπουκάλι ένα γευστικό και έντονο ταξίδι, συνεργαστήκαμε δημιουργώντας την Smoked Baltic Porter, μια μαύρη μπύρα με μέτριο σώμα και έντονες νότες καπνιστής βύνης και σοκολάτας, 7,5% αλκοόλ.

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Burgeon / Wondrous - Just Wondering
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Wondrous Brewing Co., κυκλοφορεί η Burgeon Beer Co.

Pühaste / Ārpus - Captured Sunlight
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Ārpus Brewing Co., κυκλοφόρησε η Pühaste Brewery.

Νέα Ζυθοποιία Με Το Όνομα Beavers Beer Δημιουργείται Στην Καστοριά
Γιώργος Λαμπίρης

Το κενό που υφίσταται έως τώρα στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας στον τομέα της μικροζυθοποιίας επιδιώκει να καλύψει ο επιχειρηματίας, Χρυσόστομος Γεωργιάδης, ο οποίος προχώρησε στη σύσταση της Beavers Beer.

DuClaw - Sour Me Passion Fruit, Mango, & Guava / The PastryArchy Vietnamese Coffee
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η DuClaw Brewing Co.

Λέων: Η Πρώτη Και Η Μόνη Κυπριακή Μπύρα Με Λυκίσκο Κυπριακής Σοδειάς
sigmalive.com

Στις πλαγιές της Κυπερούντας ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, έχει κατορθώσει να καλλιεργήσει λυκίσκο για πρώτη φορά στο νησί.

Μέσω Συμβολαίων 62.000 Τόνους Βυνοποιίσιμο Αναμένει Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Στα 24 Λεπτά Το Κιλό
agronews.gr

Στους περίπου 62.000 τόνους αναμένεται να φτάσει φέτος η παραγωγή βυνοποιήσιμου κριθαριού, μέσω του προγράμματος συμβολαιακής καλλιέργειας, που εφαρμόζει για 15η χρονιά η «Αθηναϊκή Ζυθοποιία», έχοντας συνάψει συμβάσεις με 2.500 παραγωγούς με εγγυημένη τιμή στα 24 λεπτά το κιλό.

Άλλα Άρθρα