English Greek
26
Σαβ, Νοε
40 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία Υιοθετεί Νέα, Πιο Φιλικά Προς Το Περιβάλλον Βαρέλια

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα περιορισμού του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας, στο πλαίσιο της στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης «Μαζί προς το Μηδέν».

Άλλο ένα βήμα μπροστά, στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης που υπηρετεί ως εταιρεία, αλλά και ως όμιλος, πραγματοποιεί η Ολυμπιακή Ζυθοποιία. Ζυθοποιώντας για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο, προχωρά στη σταδιακή αφαίρεση του πράσινου χρώματος από τα DraughtMaster βαρέλια της και στην αντικατάστασή τους από διαφανή, με βασικό στόχο τον εμπλουτισμό και την ενίσχυση των τρόπων ανακύκλωσής τους.

Από τα πρώτα στάδια της παραγωγής τους έως και την τελική τους ανακύκλωση, τα καινοτόμα βαρέλια DraughtMaster της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας φέρουν χαμηλότερο ανθρακικό αποτύπωμα, σε συνδυασμό με λιγότερες απαιτήσεις σε νερό και συντήρηση από τα συμβατικά βαρέλια, διασφαλίζοντας αναλλοίωτη τη γεύση των προϊόντων μέχρι και το τελευταίο ποτήρι.

eco draughtmaster

Έτσι, με τη μετάβαση στα διαφανή DraughtMaster βαρέλια, ενισχύεται ακόμα περισσότερο ο βαθμός και οι τρόποι ανακύκλωσής τους, διατηρώντας παράλληλα την ίδια ακριβώς υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος, καθώς και την ανθεκτικότητα της συσκευασίας του βαρελιού.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, Σίμων Ανερούσος, δήλωσε σχετικά: «Η βιώσιμη ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και της στρατηγικής μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση βελτιώνουμε διαρκώς τις διαδικασίες και τις πρακτικές μας, σε όλο το φάσμα της δραστηριότητάς μας, από την πρώτη ύλη στο ποτήρι. Όσον αφορά στις συσκευασίες των προϊόντων μας, στρεφόμαστε σε πιο «πράσινες» λύσεις και στη χρήση υλικών με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Μία διάσταση αυτής της προσπάθειας είναι και η μετάβαση σε διάφανα βαρέλια DraughtMaster, αφαιρώντας το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα τους».

πηγή: fortunegreece.com

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αχαΐα: Να Παράγεται Το Κριθάρι Της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας Στον Κάμπο - Σύσκεψη Για Τις Υποδομές
Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της Αθηναϊκής Ζυθοποίας στη Βιομηχανική Περιοχή των Πατρών, σε απόλυτη συνάρτηση με την ανάπτυξη της ΒΙΠΕ, αποτέλεσε το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που προκάλεσαν, χθες το πρωί, οι υπεύθυνοι της εταιρίας, αποσκοπώντας στη διευκόλυνση υλοποίησης των αναπτυξιακών πλάνων που έχει για την τοπική εργοστασιακή μονάδα.

BrewHeart - When Hazel Goes Nuts / Wild At Heart / The Beauty And The Yeast
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η BrewHeart.

Ecliptic - Filament Winter
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Ecliptic Brewing.

Oskar Blues - Incanity
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Oskar Blues Brewery.

Sierra Nevada - Peanut Butter Cup Narwhal
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα έκδοση της Narwhal, αναμένεται από την Sierra Nevada Brewing Co.

Burial - The Immaculate Trail Into Uncompromising Incredulity / The Mechanics Of Chaos In The Construct Of Transformation / Ultralight / All We Become Is Just Dirt In The Ground
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Burial Beer Co.

Άλλα Άρθρα

* Beer & Brewing Awards 2021 *

Τα πρώτα επίσημα και μοναδικά βραβεία για την μπύρα, τη ζυθοποιία και τα καταστήματα που την εμπορεύονται (μπυραρίες, pubs) στην Ελλάδα, μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας.

vol

Κράτα το

Κράτα το

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Anchorage - Follow Us
Γιώργος Ιορδανίδης
Clown Shoes - Banshee And The Beast
Γιώργος Ιορδανίδης
Saint Arnold - Double Art Car
Γιώργος Ιορδανίδης
Heavy Seas - Glacier Froot
Γιώργος Ιορδανίδης
Adroit Theory - Demons Surround Me
Γιώργος Ιορδανίδης

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το