English Greek
18
Σαβ, Ιουλ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σύντομα Νέα Digital Και Outdoor Καμπάνια Για Την Carlsberg, Από Την Cambo

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το brand πραγματοποίησε χθες εκδήλωση.

Εvent πραγματοποίησε χθες η Ολυμπιακή Ζυθοποιία για την Carlsberg, στο Τin Pan Alley στην Αθήνα, όπου σε μεγάλες οθόνες «προσδέθηκαν» οι καλεσμένοι, παίρνοντας μία γεύση από τον κόσμο της Carlsberg.

«Από την αρχή της χρονιάς, έχουμε ξεκινήσει να παράγουμε την μπίρα Carlsberg στην Ελλάδα, τη ναυαρχίδα στο ζυθοποιείο μας στη Σίνδο, μία εξέλιξη που είναι πολύ σημαντική για εμάς», ανέφερε η Μαρία Ηρωίδη, Marketing Director στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ.

carlsberg add

Σύμφωνα με την ίδια, αφενός, θα ενεργοποιηθεί το brand ακόμα περισσότερο στην αγορά και, αφετέρου, αναβαθμίζεται το ζυθοποιείο στη Θεσσαλονίκη, όχι μόνο ως παραγωγικός αλλά και ως εξαγωγικός κόμβος, εφόσον μέσω αυτής της τοπικής παραγωγής θα εξυπηρετηθούν αγορές της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής.

Η Σοφία Μαυραντζούλη, Brand Manager της Carlsberg, δήλωσε στο DailyFax: «Αισθάνομαι ότι είναι μια πλούσια χρονιά επικοινωνιακά για την Ολυμπιακή Ζυθοποιία. Έχουμε κάποια λανσαρίσματα ακόμα, τα οποία θα υποστηριχθούν με καμπάνιες, όπως καινούργιο format στην Tuborg, τα οποία "τρέχουν" και σε μπουκάλι.

Επιπλέον, είχαμε νέο λανσάρισμα στο Somersby, Fix Άνευ Λεμόνι και δυνατό τηλεοπτικό της Kaiser. Όσον αφορά στην μπίρα Carlsberg, θα "τρέξει" online καμπάνια αλλά και μία πολύ δυνατή outdoor, σύντομα, σε creative της Cambo». Τέλος, σημειώνεται πως το PR event διοργανώθηκε από τη V+O.

πηγή: marketingweek.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Burial - Serenade Of Chaos / The Subversion Of A Paradigmatic Undercurrent / Too Old To Live, Too Young To Die
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Burial Beer Co.

Garage Project - Belly Of The Beast
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Garage Project.

Καμία Ανησυχία Για Τον Covid Στο Oktoberfest Του Μονάχου
Γεώργιος Σαμαρίδης

Αν και η διάσημη γιορτή μπύρας της Γερμανίας είναι πιθανό να προκαλέσει έξαρση των μολύνσεων από Covid-19, αυτές θα είναι πολύ πιο ήπιες από ό,τι ήταν στο αποκορύφωμα της πανδημίας, δήλωσαν ειδικοί σε θέματα υγείας.

Μυστικά Oktoberfest: Από 10.000€ Είναι Καλή Χρονιά - Τί Κερδίζουν Ιδιοκτήτες-Σερβιτόροι;
Κατερίνα Ηλιάδου

Το Oktoberfest είναι μεγάλη διασκέδαση - αλλά και μεγάλα κέρδη. Πόσα όμως κερδίζουν πραγματικά οι ιδιοκτήτες των σκηνών, οι σερβιτόροι και οι υπόλοιποι; Αποκαλύπτουμε τα οικονομικά μυστικά του φεστιβάλ.

Στις Αγγλικές Pubs Θέλουν Να Αποφύγουν Συγκεκριμένες Φράσεις Όταν Παραγγέλνεις
ratpack.gr

Προφανώς το «άλλη μία γύρα» δεν τους βγήκε σε καλό.

Double Mountain - Go Ask Talus
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Double Mountain Brewery.

Άλλα Άρθρα