English Greek
30
Τετ, Απρ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Τβέντε Έχει Περισσότερα Έσοδα Από Τις Μπύρες, Παρά Από Την Πώληση Παικτών

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τα ετήσια στοιχεία του οικονομικού της ελέγχου γνωστοποίησε η Τβέντε, με το αξιοσημείωτο της υπόθεσης να είναι ότι κερδίζει περισσότερα χρήματα από την εστίαση παρά από τις πωλήσεις παικτών.

Οι πωλήσεις παικτών αποτελούν το απαραίτητο "καύσιμο" για την εύρυθμη λειτουργία των ποδοσφαιρικών συλλόγων, προκειμένου να μην υπάρχει έλλειμμα στα ταμειακά αποθέματα του οργανισμού και το ισοζύγιο να είναι θετικό για να υπάρχει βιωσιμότητα.

Πάνω σε αυτό έχουν βασιστεί και ολόκληρα πρότζεκτ ποδοσφαιρικών ομάδων, οι οποίες με το να αγοράζουν φθηνά και να πουλάνε ακριβά έχουν φτιάξει το όνομά τους ως "selling club", στοχεύοντας στην μακροημέρευσή τους.

Στην Ολλανδία, τώρα, και συγκεκριμένα στην Τβέντε, τα στελέχη του συλλόγου παρά το γεγονός ότι έκλεισαν τον οικονομικό έλεγχο της αγωνιστικής περιόδου 2022/2023 με καθαρά κέρδη πέντε εκατομμυρίων ευρώ, το πέτυχαν με διόλου σύνηθες τρόπο.

Και αυτό γιατί μέσα από τα στοιχεία που γνωστοποίησε η ίδια η ομάδα, κανείς μπορεί να παρατηρήσει ότι η οικονομική βιωσιμότητα της ολλανδικής ομάδας βασίστηκε στην εστίαση και συγκεκριμένα στις μπύρες.

Τα έσοδα του συλλόγου της Eredivisie ανήλθαν σε 10,5 εκατ. ευρώ από την πώληση -κατά κύριο λόγο- μπυρών, την ώρα που τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία από την πώληση παικτών ήταν -μόλις- 3,7 εκατομμύρια ευρώ.

πηγή: sport24.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Barrier - What Ya'll Want - Vol 1 : Blue Chips
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Barrier Brewing Co.

Bridge Road - Dark Harvest / Hazy Harvest
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες συνεργασίας κυκλοφόρησε η Bridge Road Brewers.

Ισπανική Start-Up Υπόσχεται Να «Σώσει» Την Μπύρα
fpress.gr

Είμαστε σε μια αποστολή να σώσουμε την μπύρα του κόσμου», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος και συνιδρυτής της Ekonoke η οποία καλλιεργεί υδροπονικό λυκίσκο.

Nepomucen - Crazy Lines #09
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Browar Nepomucen.

Yumtales: Εμπλουτίζει Το Portfolio Της Με Δύο Νέα Brands Ποτών Χαμηλού Αλκοόλ, Την Μπύρα BRLO Και Τα Ready-To-Drink Cocktails Punch Club
athinorama.gr

Η YumTales, εδώ και τρία χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν τις υγιεινές επιλογές προσφέροντας διαφοροποιημένα ροφήματα στην ελληνική αγορά.

Abita - Creamsicle
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Abita Brewing Co.

Άλλα Άρθρα