English Greek
22
Τετ, Μάι
27 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δωρεάν Μπύρα, Τσεκάπ Και Λούνα Παρκ Για Όσους Ψηφίσουν - Κίνητρα Κατά Της Αποχής Στην Ινδία

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η πόλη που βρίσκεται στο κρατίδιο Καρνατάκα, στα νότια της χώρας, γίνεται συχνά είδηση λόγω της εξαιρετικά υψηλής αποχής

Με λογής κίνητρα, από δωρεάν φαγητό έως μετακινήσεις με ταξί, προσπαθούν να δελεάσουν πολλές εταιρείες τους πολίτες της πόλης Μπενγκαλούρου να πάνε να ψηφίσουν στις γενικές εκλογές της Ινδίας.

Η πόλη που βρίσκεται στο κρατίδιο Καρνατάκα, στα νότια της χώρας, γίνεται συχνά είδηση λόγω της εξαιρετικά χαμηλής εκλογικής συμμετοχής.

Έτσι, φέτος, ξενοδοχεία, εταιρείες ταξί και άλλων υπηρεσιών συνασπίστηκαν στην εκστρατεία κινήτρων, ώστε να ενθαρρύνουν τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Χθες, Τετάρτη (σ.σ. 24 Απριλίου), το ανώτατο δικαστήριο του κρατιδίου έδωσε το πράσινο φως σε μια ένωση ξενοδοχείων να προσφέρει φαγητό δωρεάν ή σε μειωμένες τιμές, εφόσον δεν παραβιάζει τις εκλογικές οδηγίες.

Κατά τα άλλα, προσφέρονται δωρεάν μπύρες, εκπτώσεις στις μετακινήσεις με ταξί, ακόμη και δωρεάν τσεκάπ - με απαραίτητη προϋπόθεση την επίδειξη του «σφραγισμένου» από μελάνι δαχτύλου του εκάστοτε ενδιαφερόμενου που αποτελεί πειστήριο ψήφου.

«Διαφορετικά ξενοδοχεία και εστιατόρια θα προσφέρουν διαφορετικά πράγματα στους ψηφοφόρους» δήλωσε ο PC Rao, πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων στην εφημερίδα Bangalore Mirror.

«Ενώ ορισμένα από αυτά τα μέρη θα παρέχουν δωρεάν καφέ, dosas (σ.σ. τηγανίτα από ζυμάρι ρυζιού και φακές) και χυμό φρούτων ως αντίδοτο στη ζέστη, ορισμένα από τα καταστήματα θα κάνουν εκπτώσεις στο φαγητό ή θα έχουν κάποιες προσφορές», πρόσθεσε.

Ακόμη και το δημοφιλές λούνα παρκ Wonderla συμμετέχει στην πρωτοβουλία, δίνοντας εισιτήρια σε μειωμένες τιμές, ενώ η παμπ Deck of Brews στην πόλη προσφέρει δωρεάν μπύρα στους 50 πρώτους πελάτες της που ψήφισαν.

Σημειώνεται πως στις τελευταίες γενικές εκλογές του 2019, η εκλογική περιφέρεια Bangalore South της πόλης είχε καταγράψει ποσοστό αποχής 53,7%, το χαμηλότερο στο κρατίδιο Καρνατάκα.

πηγή: kathimerini.gr (BBC)

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Oktoberfest Κινδυνεύει Από Τον Κορονοϊό - Προς Ακύρωση Το Μεγαλύτερο Φεστιβάλ Μπύρας
sputniknews.gr

Οι λάτρεις της μπύρας είναι πιθανό να μην καταφέρουν να βρεθούν φέτος στο αγαπημένο τους φεστιβάλ, το περίφημο Oktoberfest, λόγω του κορονοϊού.

Amager - Lardy-Dardy / Waow! Kapow!
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Amager Bryghus.

Με Πρόσημο Τη Βιωσιμότητα, Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Επενδύει €65 Εκατ. Μέχρι Το 2025
capital.gr

Με στρατηγικό προσανατολισμό στη βιώσιμη ανάπτυξη και εστίαση σε τρεις βασικούς πυλώνες (Περιβάλλον - Κοινωνία - Υπευθυνότητα), η Αθηναϊκή Ζυθοποιία αναπτύσσει ένα φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ για την τριετία 2024-2026, εκ των οποίων το 50% περίπου θα αφορά σε πράσινες επενδύσεις.

Νέα Ζηλανδία: Έκοψε Το Φράχτη Για Να «Σπάσει» Την Καραντίνα Και Να Πάει Για... Μπύρες
naftemporiki.gr

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος στη Νέα Ζηλανδία καταφέρνει να βρει τον τρόπο να διακόψει την καραντίνα που έχει επιβληθεί για λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό και να... κάνει του κεφαλιού του έστω και για να εξασφαλίσει κάποιες στιγμές ανεμελιάς.

Equilibrium / Short Throw - Peanut Butter Swiss Bliss
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας, σε συνεργασία με την Short Throw Brewing Co., ανακοίνωσε η Equilibrium Brewery.

BrewDog - Duopolis
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η BrewDog.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το