English Greek
08
Σαβ, Αυγ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ecliptic - Filament Winter

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Ecliptic Brewing.

Πρόκειται για τη νέα έκδοση της "Filament Winter", μια dry-hopped IPA με 7,1% BAV και 70  IBU, ζυθοποιημένη με μανταρίνια και λυκίσκους Strata, Crystal, Mandarina Bavaria και Centennial.

Η μπύρα αποτελεί μέρος της Seasonal Series και διατίθεται σε κουτάκι των 355ml, καθώς και σε βαρέλι.

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Dugges - Electro
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Dugges Bryggeri.

Uiltje - Not So Happy, Hoppy Kitty Cat
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Μπύρα Και Μετοχές: Η Επενδυτική Τακτική Του Δισεκατομμυριούχου Jim Koch
Monica Hunter-Hart

Στόχος του δισεκατομμυριούχου Jim Koch είναι να επενδύει στο χρηματιστήριο χωρίς να αφιερώνει το μέγιστο της προσοχής του σε αυτό.

Epic - Sequoia / Hazy Fever
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Epic Brewing Co.

Ξεχάστε Τη Happy Hour Και Ετοιμαστείτε Για Την Unhappy Hour
Νίκη Μπάκουλη

Η happy hour είναι 'έθιμο' που υπάρχει στον πλανήτη από τις αρχές του 20ου αιώνα. Οι Βρετανοί αλλάζουν τα δεδομένα, με την εφαρμογή της unhappy hour.

Η "Πικρή Μπύρα Του Χάρι"
Γιώργος Ιορδανίδης

Η Greene King Brewery, στη Μεγάλη Βρετανία, κυκλοφόρησε μια νέα ετικέτα, εμπνεόμενοι από το νέο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που προβάλλεται στο Netlfix.

Άλλα Άρθρα