English Greek
25
Τρι, Αυγ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Uiltje - Trophy Hunter

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Πρόκειται για την "Trophy Hunter", μια Αμερικάνικου στυλ Amber Ale με 6,0% ABV και 35 IBU, ζυθοποιημένη με gummy bear και λυκίσκους Amarillo και Mosaic.

Η μπύρα διατίθεται σε κουτάκι των 330ml.

uiltje trophy hunter

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβερπουλ: Carlsberg Και Erdinger Λανσάρουν «Special» Μπύρα Προς Τιμήν Του Κλοπ
sdna.gr

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται προ των πυλών της αποχώρησής του από τη Λίβερπουλ και ο χορηγός του ιστορικού συλλόγου, Carlsberg, μαζί με την Erdinger θα προχωρήσουν στο λανσάρισμα μπύρας, αφιερωμένης στο χρόνο που πέρασε ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο των «Reds» με την ονομασία «Beiliever's Brew».

Η BBDO Δημιουργεί Τη Νέα Καμπάνια Της Carlsberg Κύπρου
marketingweek.gr

Γιορτή για τις «στιγμές που έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό».

To Øl - Europhoria / Tiny Dragon
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η To Øl.

AleSmith / Revision - Split Aces
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Revision Brewing, κυκλοφόρησε η AleSmith Brewing Co.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: «Ζυθοποιώντας» Για Ένα Πιο Βιώσιμο Σήμερα Και Αύριο, Με Στόχο Το «Μηδέν»
ypaithros.gr

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, ζυθοποιώντας για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο, δημοσιεύει με υπερηφάνεια τον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2021, με εμφανείς τους στόχους, τις πολιτικές και τις ενέργειες της εταιρείας που οδήγησαν στην αξιοσημείωτη πρόοδο του πλάνου βιώσιμης ανάπτυξής της. Μία πρόοδος που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, συνυπολογίζοντας πως επετεύχθη υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, κατά τη δεύτερη χρονιά της πανδημικής κρίσης.

Αλέξανδρος Δανιηλίδης: Κινούμαστε Από Το Ελληνικό Χωράφι Στο Ποτήρι Του Καταναλωτή
Γιώργος Λαμπίρης

Σημείο αναφοράς αποτέλεσε το πρόγραμμα συμβολαιακής καλλιέργειας στο κριθάρι, στην παρέμβαση που πραγματοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας Αλέξανδρος Δανιηλίδης κατά τη συμμετοχή του στην θεματική "farm to fork" στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum. Η στρατηγική Farm to Fork βρίσκεται στο επίκεντρο της Κομισιόν, με στόχο να γίνουν τα συστήματα τροφίμων δίκαια, υγιεινά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Άλλα Άρθρα