Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.
Πρόκειται για την "Trophy Hunter", μια Αμερικάνικου στυλ Amber Ale με 6,0% ABV και 35 IBU, ζυθοποιημένη με gummy bear και λυκίσκους Amarillo και Mosaic.
Η μπύρα διατίθεται σε κουτάκι των 330ml.

www.Beer-Pedia.com
Europe's Best Web Site About Beer
Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επισκεφθείτε ένα ή περισσότερα από τα συμμετέχοντα ζυθοποιεία το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου & την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.
Ο άνδρας δεν ήθελε να αργήσει να πάει στη παμπ, όταν χτύπησε το κουδούνι της πόρτας.
Αύξηση κερδών και εσόδων κατέγραψε το 2023 η ζυθοποιία Anheuser-Busch InBev παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις της μάρκας Bud Light στις ΗΠΑ περιορίστηκαν λόγω του μποϊκοτάζ που οργανώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το ξένο αλκοόλ είναι ακόμα διαθέσιμο στις παμπ της Μόσχας, αλλά τα κάποτε άφθονα αποθέματα μειώνονται.
Η Paulaner κερδίζει τη διαμάχη Spezi: Το περιφερειακό δικαστήριο του Μονάχου I αποφάσισε ότι η ζυθοποιία μπορεί να συνεχίσει να αποκαλεί το αναψυκτικό τύπου κόλα-πορτοκάλι "Spezi".