English Greek
05
Τετ, Αυγ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Της Carlsberg Λέει Ότι Ο Πληθωρισμός Θα Μπορούσε Να "Χτυπήσει" Τις Πωλήσεις Μπύρας Το 2023

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η δανέζικη Carlsberg δεν έχει στη διάθεσή της κάποια στοιχεία επί του παρόντος που να υποδηλώνουν ότι ο αυξανόμενος πληθωρισμός πλήττει τις πωλήσεις μπύρας, αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει το 2023 καθώς οι ζυθοποιοί συνεχίζουν να αυξάνουν τις τιμές, δήλωσε την Πέμπτη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Cees 't Hart.

cees t hart

"Μέχρι στιγμής έχουμε δει πολύ λίγα στοιχεία για την επίδραση του αυξανόμενου πληθωρισμού στους καταναλωτές", δήλωσε ο Χαρτ σε τηλεδιάσκεψη μετά από την τριμηνιαία ανακοίνωση αποτελεσμάτων που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.

"Όμως, καθώς ο πληθωρισμός συνεχίζει να αυξάνεται και οι ζυθοποιοί αυξάνουν ξανά τις τιμές το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους και τις αρχές του 2023, βλέπουμε μεγαλύτερο κίνδυνο ενόψει της μείωσης των συναλλαγών και του χαμηλότερου όγκου", είπε.

Η Anheuser-Busch InBev και η Carlsberg, η μεγαλύτερη και τρίτη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο, αντίστοιχα, αύξησαν τις προοπτικές κερδών για ολόκληρο το έτος, αυτή την εβδομάδα.

πηγή: capital.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Lagunitas - Island Beats
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Lagunitas Brewing Co.

P.I.G.S. - Communion
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η P.I.G.S. Brew Co.

Uiltje - Be Bop A Re Bop
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Radical Way - Hazardous Mutation
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Radical Way Brewing.

Trillium - Railchange
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Trillium Brewing Co.

Flying Dog - Hare Chaser
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα, εποχιακή ετικέτα κυκλοφόρησε η Flying Dog Brewery.

Άλλα Άρθρα