English Greek
02
Παρ, Οκτ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Hangar 24 - X8-Cranberry

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Hangar 24 Brewing.

Ο λόγος για την "X8-Cranberry", μια double dry-hopped Hazy IPA με 7% ABV, ζυθοποιημένη με κράνμπερι.

Η μπύρα θ' αποτελέσει μέρος της Experimental Test Flight Program και θα διατεθεί σε κουτάκι των 946ml.

hangar 24 x8 cranberry

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αλμυρή» Η Μπύρα - Αγγίζουν Το 50% Οι Αυξήσεις Στο Ράφι
Γωγώ Κατσέλη

Η εγχώρια αγορά μπύρας αποτελεί... καζάνι που βράζει, η οποία, παρά το γεγονός ότι η παραγωγή της επιστρέφει φέτος στα προ πανδημίας επίπεδα, βρίσκεται αντιμέτωπη με τεράστιες ανατιμήσεις ως αποτέλεσμα της ενεργειακής κρίσης και του πολέμου στην Ουκρανία που έχουν εκτινάξει το κόστος της βύνης και των φιαλών. Στο πλαίσιο αυτό, η τιμή του τελικού προϊόντος στο ράφι έχει αυξηθεί ήδη σχεδόν κατά 50%, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να ανέβει κι άλλο.

Ο Γκάντι Έγινε... Μπύρα Και Προκάλεσε Οργή
ethnos.gr

Ένα κουτάκι μπύρας με την εικόνα του Μαχάτμα Γκάντι, το οποίο παράγεται από μια ρωσική ζυθοποιία, έχει γίνει viral.

Diageo: Πλάνα Πώλησης Του Χαρτοφυλακίου Μπύρας, Πλην Guinness
powergame.gr

Η Diageo επιδιώκει να πουλήσει το χαρτοφυλάκιο μπύρας της λόγω ανησυχιών για το περιθώριο κέρδους, εκτός από τη «ναυαρχίδα» της εταιρείας, την μπύρα Guinness. Την πληροφορία μετέδωσε την Τρίτη το Axios, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής αλκοολούχων ποτών στον κόσμο.

Tired Hands - Pineapple Punge / Crushable Church
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Tired Hands Brewing Co.

8 Wired - NZH-102
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η 8 Wired Brewing.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Ο Henrik Fredvig Νέος Managing Director Της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας
newmoney.gr

Καθήκοντα Managing Director στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία ανέλαβε από 1η Σεπτεμβρίου 2023, ο Henrik Fredvig, μέχρι πρότινος Vice President, Sales On Trade στον όμιλο Carlsberg.

Άλλα Άρθρα