English Greek
26
Παρ, Απρ
46 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μποϊκοτάζ Στη Μπύρα Heineken - Πτώση Της Αξίας Της Μετοχής

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Με το hashtag #BoycottHeineken χρήστες του Twitter καλούν σε μποϊκοτάζ επειδή ο Ολλανδικός κολοσσός δεν τήρησε τη δέσμευση αποχώρησης από τη Ρωσική αγορά.

Περισσότεροι από 10.000 χρήστες του Twitter κάλεσαν την περασμένη Παρασκευή τους καταναλωτές να μποϊκοτάρουν την μπύρα Heineken.

Η Ολλανδική εταιρεία παραγωγής μπύρας και δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο, βρέθηκε στο στόχαστρο, επειδή συνεχίζει να πουλά τα προϊόντα της στη Ρωσική αγορά, αν και είχε ανακοινώσει τον περασμένο Μάρτιο, πως θα αποχωρήσει και μάλιστα από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία έχει προωθήσει στη Ρωσία 61 νέα προϊόντα σύμφωνα με το Bloomberg. Οι μετοχές της Heineken υποχώρησαν 0,2% στο Άμστερνταμ την Παρασκευή.

Ένα tweet που περιείχε μια εμπρηστική εικόνα από θαυμαστές χρησιμοποίησε για πρώτη φορά το hashtag #BoycottHeineken στις 23 Φεβρουαρίου, το οποίο μετέτρεψε το πράσινο μπουκάλι της Heineken σε μυτερές σφαίρες και δήλωνε «περήφανος υποστηρικτής της ρωσικής γενοκτονίας».

russian genocide

Η Heineken NV είπε ότι αντιμετωπίζει τον «πολύ πραγματικό κίνδυνο» ότι η Ρωσία θα κρατικοποιήσει την τοπική της επιχείρηση εάν σταματούσε τις δραστηριότητές της.

Σε επίσημη δήλωση αναφέρει: «Η Heineken συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να βρει έναν κατάλληλο αγοραστή για την επιχείρησή της στη Ρωσία, ενώ παράλληλα φροντίζει τους ντόπιους υπαλλήλους. Ανησυχούμε πολύ για τις πρόσφατες δημοσιεύσεις ειδήσεων που δηλώνουν εσφαλμένα ότι "η Heineken αθέτησε την υπόσχεσή της να εγκαταλείψει τη Ρωσία". Αυτό είναι κατηγορηματικά αναληθές και παραπλανητικό. Εργαζόμαστε σκληρά για να μεταφέρουμε την επιχείρησή μας σε έναν βιώσιμο αγοραστή σε πολύ δύσκολες συνθήκες και αναμένουμε σημαντική οικονομική ζημία για την εταιρεία, ύψους περίπου 300 εκατομμυρίων ευρώ. Στο μεταξύ, οι ντόπιοι συνάδελφοί μας στη Heineken Ρωσίας κάνουν ό,τι μπορούν για να συνεχίσουν την επιχείρηση, μετά την πλήρη διαγραφή της επωνυμίας Heineken®, για να αποφύγουν την εθνικοποίηση και να διασφαλίσουν ότι δεν κινδυνεύουν τα προς το ζην».

πηγή: cibum.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Siren - Peaches Everyday / Cosmic Collider / Light In The Dark / Memento
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Siren Craft Brew.

Hangar 24 - X9-Irish-Red
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Hangar 24 Craft Brewery.

Η Corfu Beer Δώρισε Προϊόντα Της Στην Παλαιά, Καποδίστρια Και Μάντζαρος
enimerosi.com

Η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία Corfu Beer φέτος προσέφερε πάνω από 1.000 φιάλες από τα προϊόντα της στις 3 μεγαλύτερες φιλαρμονικές του νησιού.

8 Wired - Lush
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η 8 Wired Brewing.

J. Wakefield / The 8th State - Whipped Into Shape
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας, σε συνεργασία με την The 8th State Brewing Co., ανακοίνωσε η J. Wakefield Brewing.

Siren - Granola Coaster: Almond & Coconut / Maiden '20
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Siren Craft Brew.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το