English Greek
24
Τετ, Απρ
39 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Πρώτη Μπύρα Τεχνητής Νοημοσύνης

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τη συνταγή της μπύρας επινόησε ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης.

Τελειωμό δεν έχουν οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης που μετά την εμφάνιση του προγράμματος Chat GPT εισβάλει καθημερινά σε κάθε πιθανό αλλά και απίθανο τομέα της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

Η αμερικανική ζυθοποιία Atwater Brewery έκανε γνωστό ότι δημιούργησε μια νέα μπύρα με συνταγή που δημιούργησε το πρόγραμμα στο οποίο βασίζεται το Chat GPT. Η μπύρα που ονομάστηκε AI IPA περιέχει τρεις τύπους βύνης και οκτώ ποικιλίες λυκίσκου. Την ιδέα είχε ο υπεύθυνος ποιότητας της εταιρείας που δεν ζήτησε από το πρόγραμμα να φτιάξει μια συνταγή μπύρας γενικώς και αορίστως αλλά του ζήτησε να δημιουργήσει μια μπύρα από τα διαθέσιμα υλικά που υπήρχαν εκείνη την χρονική στιγμή στην εταιρεία και θα μπορούσε να ξεκινήσει άμεσα η δημιουργία της.

«Προφανώς το πρόγραμμα μπορεί να δημιουργήσει κάθε είδους συνταγές αλλά εγώ ήθελα να κερδίσω χρόνο και χρήμα και ζήτησα μια συνταγή με ότι είχαμε διαθέσιμο εκείνη την στιγμή» αναφέρει ο Τζο Πλατ. Η μπύρα που πρότεινε για δημιουργία το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης έχει περιεκτικότητα σε αλκοόλ της τάξης του 6,55% και έχει αυξημένα επίπεδα IBU (Διεθνείς Μονάδες Πικράδας) σε σχέση με τις μπύρες που παράγει η Atwater Brewery.

atwater artificial intelligence

Την ιδέα να χρησιμοποιήσει το Chat GPT για να δημιουργήσει μια νέα μπύρα είχε και η καναδέζικη ζυθοποιία Whistle Buoy Brewing Company αλλά η Atwater Brewery την πρόλαβε στο νήμα ώστε να γίνει αυτή η πρώτη εταιρεία που παράγει μια συνταγή τεχνητής νοημοσύνης αλλά όπως φαίνεται σε λίγο καιρό θα αρχίσουμε να βλέπουμε στις ετικέτες ποτών και πιθανώς τροφίμων την ένδειξη ότι το προϊόν έγινε με συνταγή από πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης.

πηγή: naftemporiki.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Garage Project - Apr 2022
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Garage Project.

Behemoth - Yer Aff Ye Heid / Cookies & Cream / Aotearoa Sculpin / Cruising To Tallinn
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Behemoth Brewing Co.

Παγκόσμια Ημέρα Μπύρας: Πάνω Από 34 Δισ. Λίτρα Παρήχθησαν Στην ΕΕ Το 2019, Το 23% Στη Γερμανία
real.gr

Πάνω από 34 δισεκατομμύρια λίτρα μπύρας που περιέχουν αλκοόλ παρήχθησαν στην ΕΕ το 2019, σύμφωνα με τις τελευταίες στατιστικές παραγωγής της Eurostat που κυκλοφόρησαν νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Η παραγωγή μπύρας στην ΕΕ ήταν ισοδύναμη με περίπου 77 λίτρα ανά κάτοικο.

Anchorage - The Oracle
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Anchorage Brewing Co.

Δημόσια Διαβούλευση "Κανονισμού Απονομής Ελληνικού Σήματος Στον Ζύθο"
ypaithros.gr

Η Επιτροπή Ελληνικού Σήματος στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της για τον συντονισμό των διαδικασιών για την απονομή του σήματος ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών θέτει σε δημόσια διαβούλευση σύμφωνα με το άρθρο 187 του ν.4072/2012 τον κανονισμό ελέγχου και απονομής ελληνικού σήματος που αφορά στον ζύθο.

Founders - Oktoberfest
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας εποχιακής ετικέτας ανακοίνωσε η Founders Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το