English Greek
07
Παρ, Αυγ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εκτοξεύθηκαν Με Άλμα Ύψους 113,6% Οι Εξαγωγές Μπύρας Τον Αύγουστο

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το άλμα στις εξαγωγές μπύρας τον Αύγουστο του 2023 κατά 113,6% ή κατά 193.315 λίτρα οδήγησε σε αύξηση των συνολικών παραδόσεων μπύρας (εγχώρια αγορά και εξαγωγές) κατά 1,5%.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, οι παραδόσεις μπύρας τον Αύγουστο του 2023 ανήλθαν στα 5.195.978 λίτρα, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1,5% σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2022.

Οι παραδόσεις μπύρα στην εγχώρια αγορά μειώθηκαν κατά 2,4%, σε σύγκριση με τον περσινό Αύγουστο, στα 4.832.426 λίτρα.

Αντίθετα, οι εξαγωγές μπύρας κατέγραψαν τον Αύγουστο του 2023 εντυπωσιακή αύξηση κατά 113,6% και ανήλθαν στα 363.552 λίτρα, από 170.237 λίτρα τον περσινό Αύγουστο.

πηγή: inbusinessnews.reporter.com.cy

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Carlsberg: Αύξηση Των Τιμών Της Μπύρας Και Ενίσχυση Επενδύσεων
powergame.gr

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Carlsberg A/S δήλωσε ότι θα δαπανήσει περισσότερα για να προωθήσει την ανάπτυξη στην Ασία και θα συνεχίσει να αυξάνει τις τιμές της μπύρας, καθώς η δανέζικη ζυθοποιία προσπαθεί να αντισταθμίσει την απώλεια των βασικών δραστηριοτήτων της Ρωσίας που κατασχέθηκαν από την κυβέρνηση της χώρας αυτής.

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Καινοτόμες Υπηρεσίες Στη Ψηφιακή Σύνδεση Με Τα Καταστήματα HORECA
Μάκης Δαλαμαγκίδης

Από την επικοινωνία και την ψυχαγωγία έως την εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα, οι ψηφιακές υπηρεσίες διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην καθημερινότητά μας.

Radical Way - Sunset Vice
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Radical Way Brewing.

Uiltje - It's Just Season In French
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Μπύρα Χωρίς Αλκοόλ: Η Νέα Επιχείρηση Του Τομ Χόλαντ Μετά Από Τρία Χρόνια Νηφαλιότητας
in.gr

Ο Τομ Χόλαντ ίδρυσε την Bero για να καλύψει τις προτιμήσεις εκείνων, όπως ο ίδιος, που δεν καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά.

Αυτή Είναι Η Πιο «Αλκοολική» Χώρα Στην Ευρώπη - Η Θέση Της Ελλάδας
theopinion.gr

Η κατανάλωση αλκοόλ στην Ευρωπαϊκή Ένωση μειώθηκε κατά μέσο όρο 0,5 λίτρα τη δεκαετία 2010 και 2020.

Άλλα Άρθρα