English Greek
28
Κυρ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Carlsberg: Μετοχές $1,6 Εκατ. Αγόρασε «Με Το Καλημέρα» Ο Νέος CEO

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Τζέικομπ Ααρούπ-Άντερσεν, ο οποίος ανέλαβε την κορυφαία θέση στη δανική ζυθοποιία την Παρασκευή, αγόρασε 11.000 μετοχές.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Carlsberg αγόρασε μετοχές αξίας περίπου 1,6 εκατ. δολ. λίγες μόλις ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζέικομπ Ααρούπ-Άντερσεν κάνει κάτι τέτοιο. Σε αντίστοιχη κίνηση είχε προβεί και στην προηγούμενη εργασία του προκειμένου να ανεβάσει τις τιμές των μετοχών.

Ο Τζέικομπ Ααρούπ-Άντερσεν, ο οποίος ανέλαβε την κορυφαία θέση στη δανική ζυθοποιία την Παρασκευή, αγόρασε 11.000 μετοχές κατά τη διαπραγμάτευση της Τρίτης στο χρηματιστήριο της Κοπεγχάγης, σύμφωνα με μια καταχώρηση.

Ο Ααρούπ-Άντερσεν αγόραζε συχνά μετοχές της ISS A/S κατά τη διάρκεια της θητείας του τα έτη 2020-2023 ως διευθύνων σύμβουλος στον γίγαντα καθαρισμού. Απέκτησε μάλιστα 35.000 μετοχές της ISS στις 18 Αυγούστου, λίγες εβδομάδες πριν από την αποχώρησή του, ανεβάζοντας το μερίδιό του στην ISS σε περίπου 4,2 εκατομμύρια δολάρια και δίνοντας ώθηση στην τιμή της μετοχής, καθώς η αγορά εξέλαβε την κίνηση ως ψήφο εμπιστοσύνης στην εταιρεία.

Στην Carlsberg, τα βασικά καθήκοντα του Ααρούπ-Άντερσεν θα είναι να βρει νέους τομείς ανάπτυξης μετά την απώλεια της ρωσικής επιχείρησης, σημειώνει το Bloomberg. Απέκτησε φήμη ως ειδικός σε θέματα εξυγίανσης στην ISS, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Danske Bank.

πηγή: newmoney.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπύρα Προηγείται Με Ποσοστό 76,9% Στα Αλκοολούχα
thessaliaeconomy.gr

Το 90% των Ελλήνων καταναλωτών έκαναν τουλάχιστον μία έξοδο για να καταναλώσουν αλκοόλ, με το ποσοστό των μικρότερων γενεών να είναι ακόμη πιο υψηλό, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της συνδρομητικής πλατφόρμας Wisdrop.

Ο Παγκόσμιος Οικονομικός Αντίκτυπος Της Μπύρας Στο Παγκόσμιο ΑΕΠ, Τις Θέσεις Εργασίας Και Τους Φόρους
cibum.gr

1 στις 110 θέσεις εργασίας στον κόσμο συνδέεται -μέσω άμεσων, έμμεσων ή επαγόμενων δράσεων- με τον τομέα της μπύρας ο οποίος, υποστήριξε με 555 δισεκατομμύρια δολάρια ακαθάριστη προστιθέμενη αξία (GVA) το παγκόσμιο ΑΕΠ το 2019, σύμφωνα με την πρώτη παγκόσμια έκθεση για την αξιολόγηση του οικονομικού αντίκτυπου της βιομηχανίας μπύρας.

BrewDog - Dog I
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα 13α της γενέθλια γιορτάζει η BrewDog με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας.

Founders - Werewolves Of Michigan / Gaia Nectar
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες συνεργασίας κυκλοφόρησε η Founders Brewing Co.

Alea / Sourmena - Μπάρλεϋ
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα συνεργασίας κυκλοφόρησαν Alea Brewing Co. και Sourmena Brews.

Half Acre - Galaxy Double Daisy Cutter
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Half Acre Beer Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το