English Greek
21
Κυρ, Ιουν
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Carlsberg: Μετοχές $1,6 Εκατ. Αγόρασε «Με Το Καλημέρα» Ο Νέος CEO

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Τζέικομπ Ααρούπ-Άντερσεν, ο οποίος ανέλαβε την κορυφαία θέση στη δανική ζυθοποιία την Παρασκευή, αγόρασε 11.000 μετοχές.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Carlsberg αγόρασε μετοχές αξίας περίπου 1,6 εκατ. δολ. λίγες μόλις ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζέικομπ Ααρούπ-Άντερσεν κάνει κάτι τέτοιο. Σε αντίστοιχη κίνηση είχε προβεί και στην προηγούμενη εργασία του προκειμένου να ανεβάσει τις τιμές των μετοχών.

Ο Τζέικομπ Ααρούπ-Άντερσεν, ο οποίος ανέλαβε την κορυφαία θέση στη δανική ζυθοποιία την Παρασκευή, αγόρασε 11.000 μετοχές κατά τη διαπραγμάτευση της Τρίτης στο χρηματιστήριο της Κοπεγχάγης, σύμφωνα με μια καταχώρηση.

Ο Ααρούπ-Άντερσεν αγόραζε συχνά μετοχές της ISS A/S κατά τη διάρκεια της θητείας του τα έτη 2020-2023 ως διευθύνων σύμβουλος στον γίγαντα καθαρισμού. Απέκτησε μάλιστα 35.000 μετοχές της ISS στις 18 Αυγούστου, λίγες εβδομάδες πριν από την αποχώρησή του, ανεβάζοντας το μερίδιό του στην ISS σε περίπου 4,2 εκατομμύρια δολάρια και δίνοντας ώθηση στην τιμή της μετοχής, καθώς η αγορά εξέλαβε την κίνηση ως ψήφο εμπιστοσύνης στην εταιρεία.

Στην Carlsberg, τα βασικά καθήκοντα του Ααρούπ-Άντερσεν θα είναι να βρει νέους τομείς ανάπτυξης μετά την απώλεια της ρωσικής επιχείρησης, σημειώνει το Bloomberg. Απέκτησε φήμη ως ειδικός σε θέματα εξυγίανσης στην ISS, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Danske Bank.

πηγή: newmoney.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Great Lakes - Imperial Amber
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα 35α γενέθλια της γιορτάζει η Great Lakes Brewing Co. με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας.

Γιατί Η Βρετανική Waitrose Πραγματοποιεί Συναλλαγές Με Το "No-Low Alcohol"
ypaithros.gr

Τους τελευταίους δώδεκα μήνες, οι πωλήσεις αλκοολούχων με χαμηλή αλκοόλη και μη αλκοολούχων ποτών στα καταστήματα Waitrose έχουν αυξηθεί κατά 20%, με την μπύρα να πρωτοστατεί, αναφέρει η ΚΕΟΣΕΟ σε δημοσίευσή της.

903 Brewers - Mr. Stay Puft Slushy
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η 903 Brewers.

AB Inbev: Υποχώρηση Για Τα Κέρδη Της Μεγαλύτερης Ζυθοποιίας Στον Κόσμο
insider.gr

Πτωτικά κινήθηκαν τα κέρδη της Anheuser-Busch InBev για το β' τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο.

Έτοιμη Η Μπύρα... Ανάρρωσης Του Λούκα Ντόντσιτς!
cyprustimes.com

Έκανε ένα εξωπραγματικό ρεκόρ, ζήτησε μία μπύρα και μερικές ώρες μετά, αυτή κυκλοφορεί κανονικά, με τον Λούκα Ντόντσιτς να μπορεί πλέον να πιει αυτό που ζήτησε για... ανάρρωση!

Γερμανικές Ζυθοποιίες: «Λόγω Πολέμου, Οι Φιάλες Να Επιστρέφονται»
protagon.gr

Η χώρα που λατρεύει τη μπύρα φοβάται ότι, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και την αύξηση στις τιμές της ενέργειας, θα αντιμετωπίσει έλλειψη φιαλών. Οι καταστηματάρχες ζητούν απελπισμένα από τους καταναλωτές να τις επιστρέφουν γιατί... no bottle, no beer.

Άλλα Άρθρα