English Greek
29
Δευ, Απρ
46 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ρωσία: Συλλήψεις Πρώην Στελεχών Της Carlsberg Ανεβάζουν Το «Θερμόμετρο»

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Ρωσία συνέλαβε δύο πρώην στελέχη της δανέζικης ζυθοποιίας Carlsberg, που διαχειρίζονταν την Baltika Brewing Co. προτού «καταληφθεί» από το κράτος και τα κατηγορήσει για απάτη.

Οι ρωσικές αρχές ζήτησαν από δικαστήριο της Αγίας Πετρούπολης να συλλάβει τον Ντένις Σερστέννικοφ και τον Άντον Ρογκατσέφσκι ως ύποπτους για απάτη, ανέφερε το Bloomebrg Τα δύο διευθυντικά στελέχη έχουν τεθεί υπό κράτηση, ανέφεραν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι δύο άνδρες μεταβίβασαν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της Baltika, αξίας τουλάχιστον 295,6 εκατομμυρίων ρουβλιών (3,3 εκατομμύρια δολάρια) στην Carlsberg Kazakhstan και σε άλλες εταιρείες για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Τον Ιούνιο, η Ρωσία κατέλαβε τον έλεγχο της Baltika, της τοπικής θυγατρικής της Carlsberg, βάσει προεδρικού διατάγματος που επιτρέπει την εξαγορά των περιουσιακών στοιχείων εταιρειών ή ατόμων, από «μη φιλικά» έθνη από το κράτος. Πριν από την κατάσχεση, η Carlsberg προσπαθούσε να εκποιήσει τις ρωσικές της επιχειρήσεις. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Περιουσίας διόρισε αργότερα τον Taimuraz Bolloyev, άτομο του στενού περιβάλλοντος του Ρώσου προέδρου, να ηγηθεί της Baltika.

Ο Σερστέννικοφ ήταν πρόεδρος της Baltika και ο Ρογκατσέφσκι ήταν αναπληρωτής του.

Το δικαστήριο δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, αλλά ανέφερε ότι οι επίμαχες άδειες αφορούν την εξαγωγή προϊόντων σε επτά χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Καζακστάν, της Κιργιζίας, του Ουζμπεκιστάν και της Λευκορωσίας.

Τον περασμένο μήνα, η Carlsberg δήλωσε ότι θα τερματίσει όλες τις συμφωνίες που αφορούν άδειες για την πώληση των εμπορικών σημάτων μπύρας της στη Ρωσία και ότι δεν βλέπει δρόμο για έξοδο από τη χώρα κατόπιν διαπραγματεύσεων, μετά την κατάσχεση των περιουσιακών της στοιχείων.

«Είναι αποτρόπαιο το γεγονός ότι οι προσπάθειες του ρωσικού κράτους να δικαιολογήσει την παράνομη εξαγορά της επιχείρησής μας στη Ρωσία, έχουν πλέον εξελιχθεί σε στόχευση αθώων εργαζομένων», ανέφερε η Carlsberg σε δήλωση της.

πηγή: insider.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Hudson Valley - Silhouette Raspberry Oatmeal / Silhouette Blueberry Maple Oatmeal
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Hudson Valley Brewery.

Έφοδος Της Επ. Ανταγωνισμού Στις Επιχειρήσεις Μπύρας Και Αλκοολούχων
businessdaily.gr

Η διεξαγωγή τέτοιων ελέγχων γίνεται σε επιχειρήσεις από τις οποίες μπορεί να συλλεχθούν στοιχεία για αντι-ανταγωνιστικές πρακτικές στην ερευνώμενη αγορά και δεν προδικάζει ότι οι επιχειρήσεις έχουν εμπλακεί σε αντί-ανταγωνιστική συμπεριφορά.

Surly - Fuzz Box / Sonic Distortion
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Surly Brewing Co.

Dugges - Electro
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Dugges Bryggeri.

Carlsberg: Μετοχές $1,6 Εκατ. Αγόρασε «Με Το Καλημέρα» Ο Νέος CEO
newmoney.gr

Ο Τζέικομπ Ααρούπ-Άντερσεν, ο οποίος ανέλαβε την κορυφαία θέση στη δανική ζυθοποιία την Παρασκευή, αγόρασε 11.000 μετοχές.

Βερολίνο: «Η Μπυραρία Των Αστέγων» (Βίντεο)
Θεοδώρα Ηλιάδη

Μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, στο Βερολίνο, αυτή η μπυραρία με βαυαρικές μπύρες θα ήταν γεμάτη κόσμο.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το