Μια νέα, εποχιακή ετικέτα κυκλοφόρησε η Flying Dog Brewery.
Πρόκειται για την "Hare Chaser", μια IPA με 6,2% ABV και 30 IBU, ζυθοποιημένη με γκρέιπφρουτ.
Η μπύρα διατίθεται σε φιάλη και κουτάκι των 355ml, καθώς και σε βαρέλι.

www.Beer-Pedia.com
Europe's Best Web Site About Beer
Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένα νέο μικτό πακέτο, με τρεις νέες ετικέτες, κυκλοφόρησε η Flying Dog Brewery.
Η κατανάλωση αλκοόλ πριν την οδήγηση αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων και σοβαρών τραυματισμών, με τα περιστατικά να αυξάνονται σημαντικά μετά τη νυχτερινή διασκέδαση του Σαββατοκύριακου, ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες.
Ο Gus Hully δε θα έχει την τύχη να δοκιμάσει μία ελληνική μπύρα. Τον περιμένουμε όμως το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά.
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε την νέα μας συνταγή "Weka". Μια απολαυστική ΝΖ Pils με γενναιόδωρες ποσότητες νεοζηλανδέζικου λυκίσκου "Motueka".
Αλλαγή... βιβλίου και όχι απλά σελίδας χαρακτηρίζει την εμπορική συνεργασία της μπύρας Νήσος με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία για την αποκλειστική διανομή όλων των ζύθων της ο Αλέξανδρος Κουρής.