English Greek
08
Σαβ, Φεβ
10 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Την Επόμενη Εβδομάδα Επανέρχεται Η Fall & Rise

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Όταν ο Πέτρος Γλυφτόπουλος και ο Γιάννης Ψιμούλης ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν τη ζυθοποιία Fall & Rise στα τέλη της περασμένης χρονιάς, οι μοναδικές, χειροποίητες μπύρες τους βρήκαν άμεση απήχηση στην αγορά.

Το δυνατό όμως ξεκίνημά τους στην αγορά της Μελβούρνης, του Σίδνεϊ και της Καμπέρα και τα όνειρα να κατακτήσουν το κοινό της Αυστραλίας, εξέπνευσαν όταν χτύπησε η πανδημία τη Βικτώρια.

Με τα απανωτά lockdown στην Πολιτεία, οι δύο συνέταιροι αισθάνθηκαν ότι δεν θα μπορούσαν να ανακάμψουν, και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην πώληση της ζυθοποιίας τους.

Κι έτσι, η δημοφιλής μπύρα που δημιούργησαν, επανέρχεται στην αγορά και πάλι, σε νέα χέρια. Ο Michael Proctor, ο νέος ιδιοκτήτης, δηλώνει αποφασισμένος να διατηρήσει τις συνταγές και την υψηλή ποιότητα της μπύρας που δημιούργησαν οι δύο ομογενείς συνέταιροι.

«Δεν ήθελα να δω αυτή την καλή μπύρα, όπως και όλες τις καλές μπύρες, να εξαφανίζονται από την αγορά», είπε ο κ. Proctor, που αγόρασε την Fall & Rise Brewing τον Οκτώβριο. Ήδη την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμη και πάλι η μπύρα Rise, μια συνταγή των Ψιμούλη και ο Γυφτόπουλο.

«Η πρώτη μπύρα που θα ξανακυκλοφορήσει είναι η Rise, που είναι μια καλή καλοκαιρινή μπύρα και εύχομαι να είναι κάτι που θα αρέσει στην αγορά αυτό το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα θα προχωρήσω βήμα-βήμα», είπε ο κ. Proctor.

O κ. Γυφτόπουλος είπε στον «Νέο Κόσμο» ότι εκείνος και ο κ. Ψιμούλης θα συνεχίσουν να στηρίζουν ως σύμβουλοι τον νέο ιδιοκτήτη.

«Θέλω να ανταποκριθώ σε αυτό που ξεκίνησαν αυτοί οι δύο άνδρες και να παραμείνω πιστός στην αρχική τους αποστολή. Δοκίμασα την μπύρα τους πρώτη φορά στο Ocean Grown και τη λάτρεψα. Με τράβηξε επίσης και η ετικέτα και άρχισα να τους ακολουθώ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης».

Ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, ο κ. Proctor δήλωσε ότι είχε σκοπό να «αναστήσει» και τη μπύρα Dorchae, μία Irish Stout, ώστε να είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει για τη γιορτή του Αγίου Πατρικίου του χρόνου.

Οι μπύρες Fall & Rise είχαν γίνει ανάρπαστες στη Μελβούρνη και στο Bellarine Peninsula και είχαν αρχίσει να γίνονται γνωστές και στο Σίδνεϊ και την Καμπέρα.

πηγή: neoskosmos.com

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσό Βραβείο Για Την Μπύρα Βεργίνα Lager
xronos.gr

Συνολικά 3 τα νέα βραβεία.

Tired Hands - HopHands
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tired Hands Brewing Co.

Epic - 28 Haze Later / Cryopop
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Epic Brewing Co.

Εφιάλτης Η Πανδημία Για Τους Ζυθοποιούς
kathimerini.gr

Θύμα της πανδημίας είναι και η μπύρα, ένα ποτό αρκετά δημοφιλές σε χώρες όπως η Γερμανία και η Βρετανία. Οι μειωμένες πωλήσεις που έφεραν τα συνεχόμενα lockdowns έχουν πλήξει σημαντικά τους Γερμανούς ζυθοποιούς, κυρίως μάλιστα, όσους προμηθεύουν εστιατόρια και μπαρ που έχουν μείνει κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

To Øl - #05
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η To Øl.

Οι Ευρωπαίοι Παραγωγοί Αλουμινίου Ενισχύουν Την Κυκλικότητα Των Κουτιών Αναψυκτικών, Μπύρας Και Άλλων Ποτών
kathimerini.gr

Τέσσερις κορυφαίες βιομηχανίες έλασης αλουμινίου και μέλη της Ευρωπαϊκής Ομάδας Συσκευασίας Αλουμινίου (European Aluminium Packaging Group-EAPG), Constellium, Elval, Novelis και Speira, υπέγραψαν συμφωνία για τη συμμετοχή τους σε ένα σημαντικό έργο τυποποίησης που έχει ως στόχο τη μεγιστοποίηση του ανακυκλωμένου περιεχομένου στα κουτιά αλουμινίου για τη συσκευασία αναψυκτικών, μπύρας και άλλων ποτών και ως εκ τούτου, τη σημαντική μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, κυρίως με την αύξηση ανακυκλωσιμότητας στο καπάκι του κουτιού.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το