English Greek
24
Τετ, Απρ
39 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Στόχος Μας Να Αποτελέσουμε Τον "Πρεσβευτή" Της Ελληνικής Μπύρας Διεθνώς

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την στρατηγική της εταιρείας για την νέα χρονιά παρουσίασε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Κυτίνος, International Key Accounts & Exports Manager στο πλαίσιο του συνεδρίου «Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας - Export Leaders 2021».

Στις εξαγωγές ως διέξοδο για τις παραγωγικές επιχειρήσεις -ιδιαίτερα σε συνθήκες κρίσης-, καθώς και μοχλό βελτίωσης της ανταγωνιστικότητάς τους, αναφέρθηκε ο Χρήστος Κυτίνος, International Key Accounts & Exports Manager στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, κατά την τοποθέτησή του στο συνέδριο «Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας - Export Leaders 2021», που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021.

Στο forum έλαβαν μέρος εκπρόσωποι της κυβέρνησης, εξαγωγικών επιχειρήσεων, διμερών επιμελητηρίων και επιχειρηματικών φορέων, αναδεικνύοντας τα εμπόδια αλλά και τις ευκαιρίες για τη βελτίωση των εξαγωγικών επιδόσεων των επιχειρήσεων της χώρας μας.

Εκ μέρους της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, ο Χρήστος Κυτίνος, International Key Accounts & Exports Manager, μίλησε για την ενίσχυση των εξαγωγών της εταιρείας έως σήμερα, αλλά και τα σχέδιά της για το μέλλον. Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε τον αδιαμφισβήτητο "πρεσβευτή" της ελληνικής μπύρας διεθνώς. Τα τελευταία χρόνια εντείναμε την εξαγωγική μας δραστηριότητα και -προ πανδημίας- καταγράφαμε συνεχή ανάπτυξη, με τον εξαγωγικό τζίρο να φτάνει έως και το 9% του συνολικού τζίρου της εταιρείας». Όσον αφορά τους στόχους της εταιρείας για το 2021, σημείωσε ότι περιλαμβάνουν την είσοδο σε νέες αγορές και την περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών σε χώρες που παρουσιάζουν σημαντικές προοπτικές, όπως είναι ενδεικτικά η Κίνα, η Ινδία, η Ρωσία και η Πολωνία.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία παράγει και εξάγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξίας που φέρουν την ελληνική σφραγίδα και εκπροσωπούν με επιτυχία την παραγωγή της χώρας εκτός συνόρων. Οι μπύρες Mythos και FIX Hellas που παράγονται στα εργοστάσια της Ριτσώνας στην Εύβοια και της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, εξάγονται σήμερα σε περισσότερες από 36 χώρες και στις 5 ηπείρους.

πηγή: emea.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Μείωση Στις Πωλήσεις Μπύρας Το 2023
cibum.gr

Μειωμένη η κατανάλωση μπύρας από τους Γερμανούς κατά 394,3 εκατομμύρια λίτρα!

Ο Daniel Craig Σκορπά Το Γέλιο Σε Διαφημιστικό Μπύρας (Βίντεο)
sigmalive.com

Ενώ όλοι περιμένουν πως και πως την πρεμιέρα της νέας ταινίας James Bond - No Time To Die, o πρωταγωνιστής Daniel Craig γύρισε ένα νέο διαφημιστικό σποτ για λογαριασμό γνωστού brand μπύρας και σκόρπισε το γέλιο... τρολάροντας τον 007 που όλοι ξέρουμε.

Νέο Ζυθοποιείο Για Τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Στην Κομοτηνή
Γιώργος Λαμπίρης

Σε νέα επένδυση για την κατασκευή νέου ζυθοποιείου στην Κομοτηνή προχώρησε η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Η νέα παραγωγική μονάδα ξεκίνησε να λειτουργεί και πρόκειται για μία κίνηση που έρχεται να ενισχύσει την παραγωγική δραστηριότητα της επιχείρησης στον τομέα της μπύρας τα επόμενα χρόνια.

Το Ντελίβερι Παγωμένης Μπύρας Κάνει Θραύση Στη Βραζιλία
womantoc.gr

Η καραντίνα νομιμοποίησε α. το ντελίβερι παντός είδους και β. τις διαδικτυακές συναντήσεις, μαθήματα, συνέδρια και ό,τι φανταστεί κανείς.

Equilibrium / Perennial - Sumpnilla Swirl
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Perennial Artisan Ales, κυκλοφόρησε η Equilibrium Brewery.

Tesla: Τί Κέρδισε Στη Διαμάχη Με Την Κινεζική Μπύρα «Tesila»
Ευθύμιος Τσιλιόπουλος

Το 2019 μια σειρά αλκοολούχων ποτών με την ονομασία Tesila Soda και Tesila Beer εμφανίστηκε στην αγορά της Κίνας, με λογότυπο παρόμοιο με αυτό της Tesla.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το