English Greek
20
Σαβ, Απρ
34 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μπύρα Voreia: Κατέκτησε Τον Κορυφαίο Τίτλο World's Best Beer Και 2 Χρυσά Σε Διεθνή Διαγωνισμό Στη Γαλλία

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η craft μπύρα Voreia της μικροζυθοποιίας Siris θριάμβευσε στον φημισμένο διεθνή διαγωνισμό "Concours International de Lyon 2023".

Ανάμεσα σε χιλιάδες διαφορετικές συμμετοχές από 48 χώρες του φετινού διαγωνισμού, οι κριτές ξεχώρισαν την craft μπύρα Voreia, με τη Barrel Aged Stout να κερδίζει τον κορυφαίο τίτλο "World's Best Beer" και μαζί με την Imperial Porter να κατακτούν επίσης δύο χρυσά μετάλλια στις αντίστοιχες κατηγορίες μπύρας.

Ο διαγωνισμός που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην πρωτεύουσα της γαλλικής γαστρονομίας, τη Λυών, προσελκύει χιλιάδες συμμετοχές απ' όλο τον κόσμο, που διεκδικούν μια θέση στις κατηγορίες του κρασιού, της μπύρας και των αποσταγμάτων.

Με τα έντονα καβουρδισμένα αρώματά της και τις νότες σοκολάτας, καφέ και καραμέλας η Voreia Barrel Aged Stout εξασφάλισε το απίθανο σκορ των 99/100, οδηγώντας τη στην κορυφή των προτιμήσεων των κριτών. Η ιδιαίτερη αυτή αρωματική της ταυτότητα οφείλεται στην περίτεχνη διαδικασία παλαίωσης της σε whiskey barrels, ενώ διαθέτει γεμάτο και πυκνό σώμα, που αφήνει μια έντονη επίγευση με μια πικράδα μαύρης σοκολάτας.

voreia stout

Αντίστοιχα, η Voreia Imperial Porter δεν θα μπορούσε να μην «κλέψει» τις εντυπώσεις στη δική της κατηγορία, φέρνοντας έτσι και το δεύτερο Χρυσό Μετάλλιο στη μικροζυθοποιία Siris, χάρη στη μοναδική της συνταγή. Με την κανέλα Κεϋλάνης, τη βανίλια Μαδαγασκάρης, το κάρδαμο, τους καρπούς τόνγκας, το παλαιωμένο ρούμι 7 ετών, καθώς και τον φρεσκοψημένο εξωτικό καφέ με έντονη πολυπλοκότητα φρούτων, λουλουδιών και στοιχείων σοκολάτας, η μπύρα αυτή είναι η απόλυτη γευστική εμπειρία.

voreia imperial porter

Η ομάδα της Siris μετέφερε μέσα από την πλούσια γκάμα της μπύρας Voreia, τα αρώματα και τη δροσιά του Βορρά της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο, επιβεβαιώνοντας ότι το μεράκι, η παράδοση και η καινοτομία λειτουργούν άψογα με αρμονία στο craft brewery της.

Αποκλειστικός διανομέας της premium craft μπύρας Voreia στην Ελλάδα είναι η Beverage World.

Η Beverage World, ιδρύθηκε το 2005, με στόχο να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα και γευστικές προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας και για κάθε περίσταση, καλύπτοντας τις ανάγκες τους στο πλαίσιο της "all around the clock" στρατηγικής της. Το σημερινό portfolio της εταιρείας περιλαμβάνει  κορυφαία προϊόντα που είναι γνωστά παγκοσμίως, όπως Lavazza, Angostura, Appleton Estate, Frangelico, Crodino, AXIA, Mataroa, την Chopin Luxury Vodka και την Calle 23, την ελληνική craft μπύρα Voreia και πολλά άλλα.

Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, με μια ιστορία πέραν των 80 ετών, κατέχει ηγετική́ θέση στην παραγωγή και εμφιάλωση ποτών, στην εμπορία ποτών και άλλων προϊόντων, στην ανάπτυξη γης και στον ασφαλιστικό κλάδο, ενώ δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία, Κροατία και Σλοβενία. Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, έχει συνάψει ένα ευρύ δίκτυο απαιτητικών διεθνών συνεργασιών και αναγνωρίζεται ως ένας από τους πιο σημαντικούς και αξιόπιστους συνεργάτες εταιρειών κολοσσών παγκοσμίου φήμης, όπως Carlsberg, Diageo, Jose Cuervo, Danone, Gruppo Campari, Moet Hennessy, Osotspa, Lanson, Lavazza, Ασφαλιστικό κολοσσό ΑΧΑ και πολλές άλλες.

πηγή: naftemporiki.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mikkeller / AleSmith - Zonked
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την AleSmith Brewing Co., κυκλοφορεί η Mikkeller Brewing San Diego.

Mast Landing / Abomination - Mountains In The Fog
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Abomination Brewing Co., κυκλοφόρησε η Mast Landing Brewing Co.

Firestone Walker - Gin Rickey
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Firestone Walker Brewing Co.

Amager - Lardy-Dardy / Waow! Kapow!
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Amager Bryghus.

Cameron's - Rock The Bells / Crown Jewel / Chockie Wockie
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Cameron's Brewing Co.

Hill Farmstead - Self-Reliance: Motueka
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Hill Farmstead Brewery.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το