English Greek
14
Δευ, Σεπ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ζυθοποιία Μακεδονίας - Θράκης: Νέα Καθήκοντα Αναλαμβάνει Ο Νικόλαος Μπήλιος

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το βιογραφικό του νέου διευθυντή.

Καθήκοντα Διευθυντή Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων, αναλαμβάνει στην εταιρεία Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. ο κ. Νικόλαος Μπήλιος, αναφερόμενος στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.

nikolaos bilios

Το who is who
Ο κ. Μπήλιος είναι στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα Στρατηγικής και Επικοινωνίας, Marketing και Εταιρικής Προβολής, σχεδιάζοντας και διαμορφώνοντας τη στρατηγική (planning) για καμπάνιες σε εταιρείες όπως η Saatchi & Saatchi (Λονδίνο), Τhe Newtons Laboratory (Ελλάδα). Υπήρξε Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της εταιρίας Ηttpool, υπεύθυνος για την Ελλάδα & την Κύπρο. Έχει εργαστεί ως ειδικός σύμβουλος στρατηγικής για την Ελληνική Κυβέρνηση (Υπουργό επικρατείας 2009-2012). Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Στρατηγικής για την Ελληνικό Α.Ε. Τα χρόνια 2015-2018 υπήρξε Ειδικός Σύμβουλος Επικοινωνίας του Γενικού Γραμματέα στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) με ρόλο τον σχεδιασμό, τη στρατηγική και τον συντονισμό των εκστρατειών προβολής και marketing της Ελλάδας στο εξωτερικό, σχεδιάζοντάς καμπάνιες με την Google, Twitter, Yahoo & Facebook και επιπλέον συνεργαζόμενος με μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού όπως τα BBC, New York Times & Al Jazeera. Παράλληλα έχει διατελέσει και ειδικός σύμβουλος του Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης (2023-2024). Ο κ. Μπήλιος έχει διδάξει σε κολλέγια και πανεπιστημιακά ιδρύματα κάνοντας και ερευνητικό έργο.

Είναι απόφοιτος Κοινωνικών και Πολιτικών επιστημών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (Royal Holloway & Kings College), κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην Κυβερνητική, στα Οικονομικά και τα Νέα Μέσα (Global Media & Communications Media/ MPhil Government) από το London School of Economics (LSE). Είναι επίσης, Marshall Memorial Fellow, στο German Marshall Fund of the United States (GMF).

«Καλωσορίζουμε τον κ. Μπήλιο στην ομάδα μας. Είμαι σίγουρος πως η επαγγελματική του εμπειρία, οι γνώσεις και οι δεξιότητές του, ανταπεξέρχονται στις ανάγκες της νέας εποχής της εταιρείας μας. Είμαι βέβαιος για την επιτυχία μας». Δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος.

πηγή: ot.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Stone - Down The Rabbit Hole
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Stone Brewing.

Πάνω Από 450 Ετών: Η Γερμανική Ζυθοποιία Maisach Είναι Αφερέγγυα
Κατερίνα Ηλιάδου

Οι πελάτες της παραδοσιακής ζυθοποιίας στην περιοχή του Μονάχου είναι εμβρόντητοι. Η ζυθοποιία Maisach μάλλον φτάνει στο τέλος της. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Η Ζυθοποιία Που Έκανε Τη Συμπερίληψη, Την Ισότητα Και Τη Διαφορετικότητα Ζωντανά Στοιχεία Του DNA Της
protothema.gr

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συνεχίζει να δραστηριοποιείται με πυξίδα αρχές και αξίες για μια πιο ανοιχτή και δίκαιη κοινωνία, «ζυθοποιώντας για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο!».

Uiltje - Pink-Punk-Boots-Blend
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing.

Μπύρα Από 100% Ελληνικό Ρύζι Παρασκεύασε Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
Αφροδίτη Χρυσοχόου

Πολύ καλές οι εντυπώσεις από τις πρώτες γευστικές δοκιμές. Τι δηλώνει ερευνητής του Οργανισμού στην «ΥΧ».

Θάνατος Από Τοξική Μπύρα: Ανάλυση Των Αιτιών Του Τραγικού Περιστατικού Στις ΗΠΑ
Αντώνης Μηνάς

Τί λάθος έγινε και ένας συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του στην Αμερική από κατανάλωση μπύρας; Πώς πρέπει να γίνεται ο καθαρισμός και η απολύμανση στα κλειστά κυκλώματα παραγωγής;

Άλλα Άρθρα