English Greek
09
Τρι, Ιουν
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ζυθοποιία Μακεδονίας - Θράκης: Νέα Καθήκοντα Αναλαμβάνει Ο Νικόλαος Μπήλιος

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το βιογραφικό του νέου διευθυντή.

Καθήκοντα Διευθυντή Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων, αναλαμβάνει στην εταιρεία Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. ο κ. Νικόλαος Μπήλιος, αναφερόμενος στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.

nikolaos bilios

Το who is who
Ο κ. Μπήλιος είναι στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα Στρατηγικής και Επικοινωνίας, Marketing και Εταιρικής Προβολής, σχεδιάζοντας και διαμορφώνοντας τη στρατηγική (planning) για καμπάνιες σε εταιρείες όπως η Saatchi & Saatchi (Λονδίνο), Τhe Newtons Laboratory (Ελλάδα). Υπήρξε Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της εταιρίας Ηttpool, υπεύθυνος για την Ελλάδα & την Κύπρο. Έχει εργαστεί ως ειδικός σύμβουλος στρατηγικής για την Ελληνική Κυβέρνηση (Υπουργό επικρατείας 2009-2012). Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Στρατηγικής για την Ελληνικό Α.Ε. Τα χρόνια 2015-2018 υπήρξε Ειδικός Σύμβουλος Επικοινωνίας του Γενικού Γραμματέα στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) με ρόλο τον σχεδιασμό, τη στρατηγική και τον συντονισμό των εκστρατειών προβολής και marketing της Ελλάδας στο εξωτερικό, σχεδιάζοντάς καμπάνιες με την Google, Twitter, Yahoo & Facebook και επιπλέον συνεργαζόμενος με μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού όπως τα BBC, New York Times & Al Jazeera. Παράλληλα έχει διατελέσει και ειδικός σύμβουλος του Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης (2023-2024). Ο κ. Μπήλιος έχει διδάξει σε κολλέγια και πανεπιστημιακά ιδρύματα κάνοντας και ερευνητικό έργο.

Είναι απόφοιτος Κοινωνικών και Πολιτικών επιστημών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (Royal Holloway & Kings College), κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην Κυβερνητική, στα Οικονομικά και τα Νέα Μέσα (Global Media & Communications Media/ MPhil Government) από το London School of Economics (LSE). Είναι επίσης, Marshall Memorial Fellow, στο German Marshall Fund of the United States (GMF).

«Καλωσορίζουμε τον κ. Μπήλιο στην ομάδα μας. Είμαι σίγουρος πως η επαγγελματική του εμπειρία, οι γνώσεις και οι δεξιότητές του, ανταπεξέρχονται στις ανάγκες της νέας εποχής της εταιρείας μας. Είμαι βέβαιος για την επιτυχία μας». Δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος.

πηγή: ot.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθε Κουτί Μετράει: Πόσα Κιλά Αλουμίνιο Ανακυκλώθηκαν Στο 42ο River Party
fouit.gr

Από το ποτάμι, μέχρι τις σκηνές και τις συναυλίες, σας ευχαριστούμε που γεμίσατε σχεδόν 2 φορές τους μεταλλικούς κάδους River και άπειρες φορές τα backpacks μας με κουτιά + χαμόγελα.

Έλληνας Ερευνητής Δίνει Στη Μπύρα Χωρίς Αλκοόλ Τη Γεύση Της Κανονικής Μπύρας
in.gr

Γενετικά τροποποιημένη μαγιά επαναφέρει τα χαμένα αρώματα λυκίσκου.

Αξίζει Να Το Δείτε! Κόντρα Μπύρας Με Σώβρακα... Η Παρωδία Της Διαφήμισης Του Calvin Klein (Βίντεο)
cibum.gr

H παρωδία διαφήμισης εσωρούχων από γερμανική εταιρεία μπύρας προκαλεί άφθονο γέλιο!

Αλκοολούχα Ποτά: Στα... Κάγκελα Η Ελλάδα Και Άλλες 8 Χώρες Για Τις Ετικέτες Της Ιρλανδίας
Δημήτρης Σταμούλης

Η Επιτροπή άναψε πράσινο φως στην Ιρλανδία για την καθιέρωση ετικετών σε συσκευασίες προϊόντων αλκοόλ - Αντιδράσεις από 9 χώρες-μέλη που παράγουν κρασί και μπύρα.

Η "Ναυμαχία" Της Νήσος Με Την ΕΖΑ Που Οδήγησε Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού
Γιώργος Λαμπίρης

Σε κάποιο από τα συρτάρια της Επιτροπής Ανταγωνισμού βρίσκεται μία ακόμα υπόθεση που αφορά στον κλάδο της μπύρας στην Ελλάδα και σχετίζεται με τον κλάδο της ακτοπλοΐας.

Almanac - Distance To The Sun / Heather / Your Hazy Soul / Luminous Quasar
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Almanac Beer Co.

Άλλα Άρθρα