English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δύο Διακρίσεις Για Την ΕΖΑ

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ξεχώρισε για ακόμη μία φορά για την επιχειρηματική της αριστεία, το μεράκι και το πάθος σε κάθε τομέα λειτουργίας της.

Η εταιρεία κατέκτησε χρυσό βραβείο στα Interiors Awards 2020, εντυπωσιάζοντας με ένα εξαιρετικής αισθητικής περίπτερο στην έκθεση ΗORECA, ενώ απέσπασε διάκριση και στα Treasures of Greek Tourism 2019.

Τα Interiors Awards 2020 που πραγματοποιήθηκαν στις 11 Δεκεμβρίου στο Gazarte, διοργανώθηκαν από το Build της Boussias Communications με σκοπό να επιβραβεύσουν τους χώρους υψηλής αισθητικής και μεγάλης λειτουργικότητας.

Το περίπτερο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, ξεχώρισε για την πρωτοτυπία, την ελκυστικότητα και τη λειτουργικότητα, ενώ σχεδιάστηκε με βάση την ταυτότητα, τα προϊόντα της εταιρείας και τα βασικά συστατικά της μπύρας. Το πρωτότυπο περίπτερο, σχεδιάστηκε μέσα σε δύο μήνες, ενώ εκτός των άλλων δημιουργήθηκε με στόχο την μελλοντική επανάχρηση των στοιχείων του. Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του περιπτέρου ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο των Μάρη Γκόγκα και Ηλία Χανδέλη (www.marigoga.com).

Επιπλέον, τα Treasures of Greek Tourism 2019, πραγματοποιήθηκαν στις 17 Δεκεμβρίου στο Grande Bretagne Hotel Athens, από την New Times, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Εκεί βραβεύθηκαν οι σημαντικότεροι προμηθευτές των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ήταν ανάμεσά τους, καθώς τα προϊόντα της κερδίζουν την καρδιά των επισκεπτών σε κάθε γωνιά της χώρας, ξεχωρίζουν για την αξεπέραστη ποιότητα και την μοναδική τους γεύση, ενώ ταυτίζονται με την ελληνική γαστρονομική παράδοση.

Ο Αθανάσιος Συριανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: «Για μία ακόμη φορά, η εταιρεία μας έλαβε δύο πολύ σημαντικές βραβεύσεις σε δύο κορυφαίες διοργανώσεις, αποδεικνύοντας και έμπρακτα την αριστεία των πρακτικών της. Πρακτικές υψηλής αισθητικής που επιβραβεύονται για τη δημιουργικότητα και την ποιότητά τους. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά, λοιπόν, που πετυχαίνουμε τους στόχους μας εδώ και 30 χρόνια. Είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους, αλλά και τους συνεργάτες μας που εργάζονται καθημερινά, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, για να προσφέρουμε την καλύτερη μπύρα στους καταναλωτές μας και φυσικά στους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας. Άλλωστε, η εξωστρέφεια ξεκινά από τον τόπο μας. Γι' αυτό και εμείς φροντίζουμε να δημιουργούμε τις καλύτερες αναμνήσεις σε κάθε τουρίστα ξεχωριστά. Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη όλων! Παραμένουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας για να κατακτάμε συνεχώς ακόμα μεγαλύτερους στόχους».

πηγή: agronews.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oskar Blues - BA20 Vol.2: Amburilla
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Oskar Blues Brewery.

BrewDog - Lost AF
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η BrewDog.

Mission - Hazy Pale Ale
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Mission Brewery.

Sierra Nevada - Dankful
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Sierra Nevada Brewing Co.

Odell - Today IPA September 2021
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Odell Brewing Co.

Heineken: Μειώθηκαν Οι Πωλήσεις Μπύρας Στο Γ' Τρίμηνο
insider.gr

Χειρότερες των εκτιμήσεων των αναλυτών ήταν οι επιδόσεις της Heineken στο γ' τρίμηνο του 2021, καθώς η «βουτιά» στην κατανάλωση που σημειώθηκε στην ασιατική αγορά εξαιτίας των εξάρσεων της πανδημίας αποτυπώθηκε και στα αποτελέσματα της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής μπύρας παγκοσμίως.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το