English Greek
26
Παρ, Απρ
44 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εξαγορά Της Stone Brewing Από Την Sapporo Holdings

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την πορεία της Anchor Brewing Co. (2017) ακολούθησε η Stone Brewing με την επιβεβαίωση της εξαγοράς της απ' την ιαπωνική Sapporo Holdings.

Η Stone Brewing πωλήθηκε στη Sapporo Holdings, όπως ανακοινώθηκε σήμερα απ' την ιαπωνική ζυθοποιία.

Η συμφωνία, αξίας περίπου 165 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, με δυνατότητα πρόσθετων απολαβών με βάση την επιχειρηματική απόδοση, αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο.

Ο Greg Koch συνιδρυτής και πρόεδρος της Stone Brewing σε δηλώσεις του ανέφερε πως: "Αυτή ήταν η επόμενη καλύτερη επιχειρηματική κίνηση για την ανάπτυξη της ζυθοποιίας.

Για 26 χρόνια η ομάδα εργάστηκε σκληρά και κατάφερε να παρασκευάσει μπύρες που δημιούργησαν τάσεις στην παγκόσμια ζυθοβιομηχανία. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει και το ενδιαφέρον της Sapporo.

Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε υπέροχες μπύρες για όλους τους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια".

sapporo stone

Η Maria Stipp, CEO της Stone Brewing, ανέφερε πως είναι ενθουσιασμένη με τη συμφωνία και την ευκαιρία να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη Sapporo.

"Αυτή η μοναδική συνεργασία μας επιτρέπει να διατηρήσουμε την κληρονομιά της Stone που γνωρίζουν και αγαπούν οι θαυμαστές μας, προσθέτοντας νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη, από την παραγωγή έως ακόμα περισσότερες επενδύσεις σε ανθρώπους, εξοπλισμό, πωλήσεις και μάρκετινγκ".

Από πλευράς Sapporo και δια στόματος του προέδρου της Sapporo USA, Kenny Sadai, χαιρετίζοντας με ενθουσιασμό τη συμφωνία ανέφερε πως: "Αναζητούσαμε έναν συνεργάτη για τα αναπτυξιακά σχέδια τους στις ΗΠΑ, τον οποίον και βρήκαμε μέσω της Stone Brewing.

Γρήγορα αναγνωρίσαμε ότι ήταν ένας ιδανικός συνεργάτης με δυνατότητα παραγωγής ζυθοποιίας και στις δύο ακτές των ΗΠΑ, πιστούς θαυμαστές, εξαιρετική διαχείριση, κοινές πολιτιστικές αξίες και δέσμευση στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας".

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Founders - Barrel-Aged Peanut Butter Stout
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Founders Brewing Co.

Bell's - Rind Over Matter
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Bell's Brewery.

Χτύπημα Στις Πωλήσεις Μπύρας Από Τις Υψηλές Τιμές Βλέπει Η Carlsberg
Λία Δεληγιάννη

Ενώ η μπύρα «ιστορικά ήταν μια ανθεκτική κατηγορία καταναλωτών», οι μεγάλες αυξήσεις τιμών και γενικά ο υψηλός πληθωρισμός θα χτυπήσουν τις πωλήσεις, ειδικά στην Ευρώπη, προειδοποίησε ο δανέζικος όμιλος.

Perennial - Prism
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Perennial Artisan Ales.

Saint Arnold - H-Town
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Saint Arnold Brewing Co.

Γερμανική Ζυθοποιία: Μεγάλες Προσδοκίες Από Τη Μπύρα Σε Σκόνη (Βίντεο)
Γεώργιος Σαμαρίδης

Με τη χρυσή απόχρωση, τις γλυκόπικρες νότες και την αφρώδη επιφάνεια της, η τελευταία μπύρα του Stefan Fritsche μοιάζει και έχει τη γεύση οποιασδήποτε άλλης μπύρας.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το