English Greek
24
Δευ, Αυγ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εκτοξεύθηκαν Οι Εξαγωγές Μπύρες - Πάνω Από 400% Η Αύξηση Τον Οκτώβριο

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Σημαντική η αύξηση και στην ποσότητα μπύρας που παραδόθηκε στην εγχώρια αγορά.

Σημαντική αύξηση τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και κυρίως στις εξαγωγές, κατέγραψαν οι παραδόσεις μπύρας από εργοστάσια στην Κύπρο, σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας Κύπρου.

Συγκεκριμένα, η συνολική ποσότητα παραδόσεων για τον Οκτώβριο ανήλθε σε 4.212.952 λίτρα, σημειώνοντας αύξηση 14,8% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023.

Αναλυτικότερα, η ποσότητα της μπύρας που παραδόθηκε στην εγχώρια αγορά για τον Οκτώβριο του 2024 ήταν 4.084.636 λίτρα, καταγράφοντας αύξηση 12,1% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Από την άλλη, οι εξαγωγές μπύρας σημείωσαν εντυπωσιακή αύξηση 410,9%, φτάνοντας τα 128.316 λίτρα, από μόλις 25.116 λίτρα τον Οκτώβριο του 2023.

πηγή: sigmalive.com

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Pühaste - Swiftfoot Spectacle / Tempo
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Pühaste Brewery.

Πώς Τα Πήγε Το Oktoberfest Φέτος;
naftemporiki.gr

Έπειτα από δυο χρόνια ακυρώσεων λόγω πανδημίας Covid-19, το Oktoberfest του Μονάχου επανήλθε δυναμικά, αλλά όχι τόσο δυναμικά όσο περίμεναν οι περισσότεροι.

Η Γαλλική Μπύρα Κερδίζει Έδαφος Στο Βέλγιο (Βίντεο)
euronews.com

Η ροή της μπύρας ανάμεσα στις δύο χώρες είναι αμφίδρομη και κερδίζει η ποιότητα, λένε στελέχη της ζυθοποιίας.

Abomination - And Hey, Fuck 2023 Too
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Abomination Brewing Co.

Ο Βασιλιάς Της Μπύρας: Ο Έλληνας Που Κάνει Κουμάντο Στη Μεγαλύτερη Ζυθοποιία Στον Κόσμο
menshouse.gr

Με περισσότερα από 400 brands και ετικέτες από όλον τον κόσμο στο «οπλοστάσιό» της, η AB InBev, δικαίως χαρακτηρίζεται η μεγαλύτερη ζυθοποιία παγκοσμίως! Εκείνο που πάντως δεν γνωρίζουμε οι περισσότεροι όταν απολαμβάνουμε μια παγωμένη μπύρα, είναι ότι πίνουμε στην... υγειά ενός Έλληνα που διοικεί αυτήν την αυτοκρατορία!

Black Raven - Triple Berry
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Black Raven Brewing.

Άλλα Άρθρα