English Greek
30
Τετ, Απρ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μπύρα Fischer Πρωταγωνιστεί Και Φέτος Στο 12ο Athens Open Air Film Festival!

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το Athens Open Air Film Festival είναι εδώ για 12η χρονιά, για να εμπλουτίσει κινηματογραφικά το καλοκαίρι μας παρέα με την μπύρα Fischer, που θα απογειώσει την κάθε μας επιλογή και θα δροσίσει τις βραδιές μας.

fischer athens open air film festival

Η Fischer, η πιο σινεφίλ μπύρα, που αγαπά και στηρίζει την 7η τέχνη είναι έτοιμη και φέτος να κρατήσει συντροφιά στις αποδράσεις μας στο σινεμά κάτω από τον Αττικό ουρανό. Η μοναδική Pilsener μπύρα, με τα έντονα αρώματά της στη γεύση, κάνει ξεχωριστά τα καλοκαίρια και τα βράδια μας.

Η έναρξη του φετινού Athens Open Air Film Festival πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, στο επιβλητικό Θέατρο Αττικού Άλσους, με την πανελλήνια πρώτη προβολή της ταινίας «Η Χαμένη Κόρη» (The Lost Daughter) της Μάγκι Τζίλενχαλ. Το παρών έδωσαν η σκηνοθέτης της ταινίας Μάγκι Τζίλενχαλ, ο ηθοποιός Πίτερ Σάρσγκαρντ, αλλά και πλήθος Ελλήνων συντελεστών που εμπλούτισαν με την παρουσία τους τη βραδιά.

Από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο, τα καλοκαιρινά βράδια του πιο σινεφίλ κοινού της Αθήνας αποκτούν άλλο νόημα, αφού μπορεί να απολαύσει κλασικά αριστουργήματα, αγαπημένες ταινίες και πολυβραβευμένους σκηνοθέτες πάντα με ελεύθερη είσοδο. Το 12ο Athens Open Air Film Festival σημαίνει καλοκαίρι και ταινίες με την απολαυστική συντροφιά της pilsener μπύρας Fischer, όπου μετατρέπει τις απλές στιγμές σε μοναδικές εμπειρίες!

Απολαύστε το φετινό καλοκαίρι με περισσότερο κινηματογράφο πάντα μαζί με μια παγωμένη μπύρα Fischer!

Fischer, It's About Taste.

πηγή: naftemporiki.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Stone - Oside Oasis
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Stone Brewing

Σειρά Mini Videos Από Dudette PR Και Estrella Damm
marketingweek.gr

Θα «τρέξει» σε digital Μέσα.

Uiltje - Trophy Hunter
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Almanac - Oslo Hot Chicken / 510
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες συνεργασίας κυκλοφόρησε η Almanac Beer Co.

Μπύρα: Οι Μεγάλες Ζυθοποιίες Επλήγησαν Από Την Επιβράδυνση Της Κίνας
ot.gr

Οι καταναλωτές περικόπτουν έξοδα και δεν καταναλώνουν μπύρα.

Smuttynose - Raspberry Lime Rickey
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Smuttynose Brewing Co.

Άλλα Άρθρα