English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, Χορηγός Στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης με συνέπεια στηρίζει τους θεσμούς που προάγουν και αναδεικνύουν την ποιότητα και την ελληνικότητα και με «όχημα» την ξεχωριστή γεύση της εζα Fine Lager, έδωσε δυναμικό «παρών» ως επίσημος χορηγός στα φετινά «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας».

Σε ένα λαμπερό Dinner de Gala που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 07/06 στο ξενοδοχείο «Makedonia Palace», στη Θεσσαλονίκη, απονεμήθηκαν τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022, τιμώντας και επιβραβεύοντας τα καλύτερα εστιατόρια­ - ταβέρνες της χώρας.

Η εζα Fine Lager στήριξε τη φετινή διοργάνωση και την ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας σε νέα διεθνή γαστρονομική τάση με τη βράβευση των καλύτερων εστιατορίων που προβάλλουν τον εθνικό μας γευστικό πλούτο. Ο θεσμός των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας επιδρά καταλυτικά στην ποιοτική αναβάθμιση της ελληνικής κουζίνας, υποστηρίζει την πρωτογενή παραγωγή ελληνικών προϊόντων διατροφής, τις τοπικές οικονομίες αλλά και την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού. Η τελική λίστα των 80 καλύτερων εστιατορίων-ταβερνών που διακρίθηκαν, διαμορφώθηκε από την Κριτική Επιτροπή του Αθηνοράματος, η οποία αξιολόγησε και βαθμολόγησε εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Ελλάδα δοκιμάζοντας πληθώρα πιάτων και γεύσεων.

eza food awards

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, με βασικό άξονα της επιχειρηματικής φιλοσοφίας της  την ενδυνάμωση της εξαγωγικής δραστηριότητας των ελληνικών προϊόντων, με υπερηφάνεια στηρίζει την προσπάθεια για την αναβάθμιση της ελληνικής γαστρονομίας και συγχαίρει όλα τα εστιατόρια που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση.

Σημειώνεται ότι η εζα Fine Lager αποτελεί την ποιοτική ελληνική πρόταση στην κατηγορία των lager μπυρών και είναι αποτέλεσμα μακράς περιόδου δοκιμών, πειραματισμών των ζυθοποιών της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, που επιβεβαιώθηκαν λαμβάνοντας διεθνείς διακρίσεις. Παράγεται από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και από το αρτεσιανό νερό του Παρνασσού. Οι εκλεκτές ποικιλίες κριθαριών και λυκίσκου συνθέτουν μια ευχάριστη, ευκολόπιοτη και δροσιστική μπύρα με ελαφριά αρώματα και απαλή αίσθηση, που συνδυάζεται υπέροχα συνδυάσεις με την αγαπημένη ελληνική κουζίνα.

πηγή: reporter.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Buxton - Salvio
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Buxton Brewery.

Πώς Η Κλιματική Κρίση Απειλεί Να Αλλάξει Τη Γεύση Της Μπύρας
cnn.gr

Μεγάλοι παραγωγοί μπύρας στην Ευρώπη, όπως η Γερμανία, η Τσεχία και η Σλοβενία, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με ένα βασικό συστατικό της.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Το Πιο Αισιόδοξο Σενάριο Ο Τουρισμός Να Φθάσει Το 50% Του 2019
Μάκης Αποστόλου

O Σίμων Ανερούσος, Διευθυντής Πωλήσεων στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, αποκαλύπτει στην «Η» τις νέες αγορές-στόχους της εταιρείας προκειμένου οι εξαγωγές να ξαναβρεθούν στο 9% του συνολικού τζίρου.

Stone - Orange Scream
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Stone Brewing.

Creative Creature / Black Plague - Cocoes Per Mortem
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Black Plague Brewing, κυκλοφόρησε η Creative Creature Brewing Co.

Surly - Shutter Shades
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα εποχιακή ετικέτα κυκλοφόρησε η Surly Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το