English Greek
04
Τετ, Νοε
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Βρετανός Μύστης Δοκιμάζει 24 Μπύρες Από Κάθε Χώρα Που Συμμετέχει Στο Euro 2024

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Gus Hully δε θα έχει την τύχη να δοκιμάσει μία ελληνική μπύρα. Τον περιμένουμε όμως το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά.

Η κατανάλωση μπύρας σε συνδυασμό με παρακολούθηση ποδοσφαιρικού αγώνα είναι εθνικό σπορ για τους Βρετανούς. Ίσως η άπειρη μπύρα που καταναλώνουν, τους έχει βοηθήσει να ξεχαστούν από το "εθνικό ναυάγιο" των "Λιονταριών" σε κάθε Euro καθώς δεν έχουν κατακτήσει ποτέ το τρόπαιο. Το "it's coming home" είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ανέκδοτο και σε κάθε συμμετοχή τους σε τελική φάση περιμένουν να σπάσει η... κατάρα.

gus hully

Αλλά εδώ δε θα κάνουμε ποδοσφαιρική ανάλυση, ούτε θα μιλήσουμε για την προϊστορία των Βρετανών στα Euros. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για μπύρα. Εκεί που τα πάνε κάπως καλύτερα οι Άγγλοι. Ο Gus Hully από το Warwickshire είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας. Αυτός ο Βρετανός μύστης, που χωρίς νερό μπορεί αλλά χωρίς μπυρόνι όχι, εμφανίστηκε και πάλι στις ζωές μας.

Η πρώτη φορά που έγινε viral ήταν το 2022. Τότε με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ αγόρασε μια μπύρα από τις 32 χώρες που αγωνίστηκαν στο μεγάλο ραντεβού του ποδοσφαίρου. Κατάφερε μάλιστα να βρεις μάρκες μη αλκοολούχων ποτών από χώρες όπου το ποτό απαγορεύεται, όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και το Ιράν. Αυτή τη φορά το έργο του ήταν πιο εύκολο.

Έχει καταφέρει να συλλέξει 24 μπύρες από κάθε χώρα που συμμετέχει στο Euro 2024 και για κακή του τύχη, πάλι δε συμμετέχει η Ελλάδα. Μήπως τελικά θα πρέπει να σταματήσει αυτή τη συνήθεια και να σταματήσει να γκαντεμιάζει την Εθνική μας ή να τον καλέσουμε στη χώρα μας το καλοκαίρι να απολαύσει μία ελληνική μπύρα διότι εμείς δεν ψηνόμαστε να φτάσουμε σε τελική φάση Παγκοσμίου ή Ευρωπαϊκού Κυπέλλου;

πηγή: ratpack.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βεργίνα Δωρίζει Drone Για Αντιπυρική Προστασία Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης
ekirikas.com

Σήμερα (σ.σ. εχθές) στην Κομοτηνή στα πλαίσια έκτακτης Συνέντευξης Τύπου ανακοινώθηκε η χορηγία drone από τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. προς την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για αντιπυρική προστασία.

Hudson Valley - Holy Icon / Graven Image
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Hudson Valley Brewery.

Half Acre - Double Barrel Benthic
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Half Acre Beer Co.

Γερμανία: Μείωση Στις Πωλήσεις Μπύρας Το 2023
cibum.gr

Μειωμένη η κατανάλωση μπύρας από τους Γερμανούς κατά 394,3 εκατομμύρια λίτρα!

Perennial - Frances / Devil's Heart Of Gold
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Perennial Artisan Ales.

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Επιστροφή Στην Κερδοφορία Για Την Μπύρα Βεργίνα
Ξανθή Γούναρη

Πού οφείλεται η καλή πορεία των οικονομικών μεγεθών - Επέκταση στην πράσινη ενέργεια.

Άλλα Άρθρα