English Greek
25
Πεμ, Απρ
46 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ποια Μυστικά Ομορφιάς Κρύβονται Μέσα Σε Ένα Ποτήρι Παγωμένης Μπύρας;

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μέχρι σήμερα τη θεωρούσατε υπαίτια για τα τοπικά παχάκια.

Καιρός να μάθετε πως η μπύρα, όταν καταναλώνεται με μέτρο, όχι μόνο αποτελεί το αλκοολούχο ποτό με τις λιγότερες θερμίδες αλλά είναι και γεμάτη με τόσα θρεπτικά συστατικά, που βοηθούν στο να ακμάζει η ομορφιά σας.

Προσθέτοντας λίγη μπύρα στο καθημερινό διαιτολόγιό σας καταπολεμάτε αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες, προφυλάσσοντας έτσι την επιδερμίδα σας από την πρόωρη γήρανση. Κι αυτό γιατί οι ποικίλες αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει η μπύρα, σε συνδυασμό με πολλά φρούτα ή λαχανικά και ταυτόχρονη μείωση της κατανάλωσης ζωικού λίπους, προσφέρουν την ιδανική προστασία ενάντια στους δεκάδες βλαβερούς οξειδωτικούς παράγοντες (ατμοσφαιρική ρύπανση, ηλιακή ακτινοβολία, στρες, κάπνισμα και τοξικά που διαχέονται στο περιβάλλον).

Επίσης ο ψευδάργυρος και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, τα οποία υπάρχουν σε πληθώρα μέσα σε ένα ποτήρι μπύρας, έχουν την ιδιότητα να ενισχύουν τη δραστηριότητα πολλών ενζύμων που παίζουν καθοριστικό ρόλο στις μεταβολικές λειτουργίες των κυττάρων, επιδιορθώνοντας δομικές βλάβες στην επιδερμίδα, επιταχύνοντας την ανάπτυξη των μαλλιών ή επουλώνοντας τραύματα και αναπλάθοντας το δέρμα.

Μια επιπλέον δικαιολογία που έχει μια γυναίκα να απολαμβάνει άφοβα τη μπύρα της είναι ότι η αιθανόλη που περιέχει, εμποδίζει την δράση συγκεκριμένων ορμονών, οι οποίες οδηγούν ταχύτερα στην οστεοπόρωση. Πολλές έρευνες επίσης λένε ότι το πυρίτιο (βασικό στοιχείο δόμησης του συνδετικού ιστού) που βρίσκουμε σε ένα μπουκάλι 250ml, αποτελεί τη συνιστώμενη ημερήσια δόση για προστασία της οστεϊκής μάζας κάθε γυναίκας άνω των 40 ετών.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πονοκέφαλος: Πώς Περνάει Με Μια Παγωμένη Μπύρα
healthview.gr

Η μπύρα είναι ένα από τα πιο διάσημα αλκοολούχα ποτά στο κόσμο. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως η μπύρα όντως μπορεί να ενεργήσει σαν παυσίπονο στο ανθρώπινο σώμα και να κάνει να περάσει ο πονοκέφαλος. Πώς όμως είναι δυνατόν η μπύρα να λειτουργήσει σαν παυσίπονο;

Αλτσχάιμερ: Πώς Το Άρωμα Της Μπύρας Και Του Κρασιού Μπορεί Να Μειώσει Τον Κίνδυνο
Μαρία Γκουρτσιλίδου

Μία νέα μελέτη εστιάζει στο άρωμα της μπύρας και του κρασιού ως «όπλο» κατά του Αλτσχάιμερ.

Ένας Γιατρός Αποκάλυψε Γιατί Η Μπύρα Είναι Πιο Επιβλαβής Από Όσο Νομίζουμε
kipos.firenews.video

Η μπύρα θεωρείται ποτό χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ.

Μπύρα: Θερμίδες & 5 Οφέλη Για Την Υγεία
onmed.gr

Αν είστε λάτρεις της μπύρας, δεν χρειάζεται να νιώθετε ενοχές κάθε φορά που ενδίδετε σε ένα ποτήρι.

Αλκοόλ & Οδήγηση: Μετά Από Πόσες Ώρες Μπορείς Να Οδηγήσεις Με Ασφάλεια;
iefimerida.gr

Η κατανάλωση αλκοόλ είναι μια από τις βασικότερες αιτίες πρόκλησης σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, με πολλές χώρες να αυστηροποιούν συνεχώς το νομικό πλαίσιο για τη συγκεκριμένη παράβαση.

Ποιό Ποτό Λάτρευε Ο Μακαρίτης Πρίγκιπας Φίλιππος, Που Έφτασε Μέχρι Τα 99;
el.gr

Η ιστορία λέει πως όταν κάποια στιγμή ο Φίλιππος, δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, όταν προσκλήθηκε σε δείπνο από τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Giuliano Amato, κοίταξε το κρασί που του προσέφεραν και είπε: «Φέρτε μου μπύρα. Ό,τι μπύρα και αν είναι, απλά να είναι μπύρα».

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το