English Greek
27
Σαβ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μπύρα: Πόσο Ευεργετική Είναι Για Τα Μαλλιά Σας

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Η μπύρα είναι ένα από τα πιο διάσημα ποτά σε όλο τον κόσμο. Πάρτι, συγκεντρώσεις, γιορτές και νίκες, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι πλήρες χωρίς ένα ποτήρι παγωμένης μπύρας. Η μπύρα, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει εισβάλει και στο χώρο της ομορφιάς, με πολλούς ειδικούς να συστήνουν τη χρήση της για την περιποίηση των μαλλιών σας.

beer hair

Μπύρα: Πόσο ευεργετική είναι για τα μαλλιά σας
Πολλές, λοιπόν, είναι οι γυναίκες που χρησιμοποιούν τη μπύρα για την περιποίηση των μαλλιών τους με διαφορετικούς τρόπους -σαμπουάν μπύρας, ξέπλυμα ή λούσιμο με μπύρα, ακόμη και με την απλή κατανάλωσή της. Λέγεται ότι η μπύρα βελτιώνει την υγεία, την υφή και τη λάμψη των μαλλιών σας, αλλά πού οφείλονται όλα αυτά;

Σύμφωνα με το stylecraze.com δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη για την υποστήριξη αυτού του ισχυρισμού. Ωστόσο, βάσει συγκεκριμένων στοιχείων υπάρχουν οι ισχυρισμοί ότι η μπύρα είναι ευεργετική για τα μαλλιά -είτε απλώς την πίνετε, είτε την χρησιμοποιείτε για να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας.

Ο πιθανός λόγος θα μπορούσε να είναι η πρωτεΐνη, οι βιταμίνες Β και τα αντιοξειδωτικά όπως τα φλαβονοειδή που περιέχονται στη μπύρα. Θρεπτικά συστατικά που μπορεί να επηρεάσουν τη συνολική υγεία και την εικόνα των μαλλιών σας. Ταυτόχρονα, η μπύρα περιέχει βασικά θρεπτικά συστατικά που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μείωση της τριχόπτωσης και στη διαχείριση καταστάσεων όπως η αλωπεκία. Ως εκ τούτου, η μπύρα μπορεί να έχει κάποια ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία των μαλλιών σας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η μπύρα μπορεί να υποκαταστήσει μια ισορροπημένη διατροφή και θεραπείες.

πηγή: newsbeast.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπύρα: Θερμίδες & 5 Οφέλη Για Την Υγεία
onmed.gr

Αν είστε λάτρεις της μπύρας, δεν χρειάζεται να νιώθετε ενοχές κάθε φορά που ενδίδετε σε ένα ποτήρι.

Γιατί Οι Άνδρες Πρέπει Να Απέχουν Από Το Αλκοόλ Τουλάχιστον 3 Μήνες Πριν Τη Σύλληψη
Μιχάλης Θερμόπουλος

Η συστηματική κατανάλωση αλκοόλ από τον πατέρα συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εμβρυικού αλκοολικού συνδρόμου, το οποίο προκαλεί μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη και παραμορφώσεις ανάπτυξης στα παιδιά.

Βάλτε Μια Πρέζα Από Αυτό Στη Μπύρα Σας Και Θα Ξεχάσετε Το Φούσκωμα
kipos.firenews.video

Οι λάτρεις της μπύρας αντιμετωπίζουν πάντα ένα πρόβλημα - το φούσκωμα. Υπάρχει όμως ένα απλό κόλπο χάρη στο οποίο αυτό μπορεί να αποφευχθεί.

Αλτσχάιμερ: Πώς Το Άρωμα Της Μπύρας Και Του Κρασιού Μπορεί Να Μειώσει Τον Κίνδυνο
Μαρία Γκουρτσιλίδου

Μία νέα μελέτη εστιάζει στο άρωμα της μπύρας και του κρασιού ως «όπλο» κατά του Αλτσχάιμερ.

Πότε Μας Μεθάει Περισσότερο Το Αλκοόλ
Νίκη Μπάκουλη

Είναι πιο εύκολο να μεθύσεις στην παραλία το μεσημέρι παρά στο μπαρ το βράδυ; Είναι, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το αλκοόλ καθαυτό.

Πονοκέφαλος: Πώς Περνάει Με Μια Παγωμένη Μπύρα
healthview.gr

Η μπύρα είναι ένα από τα πιο διάσημα αλκοολούχα ποτά στο κόσμο. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως η μπύρα όντως μπορεί να ενεργήσει σαν παυσίπονο στο ανθρώπινο σώμα και να κάνει να περάσει ο πονοκέφαλος. Πώς όμως είναι δυνατόν η μπύρα να λειτουργήσει σαν παυσίπονο;

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το