English Greek
24
Τετ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτός Είναι Ο Λόγος Που Πρέπει Να Τρώτε Ξηρούς Καρπούς Με Την Μπύρα

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τρώγοντας ξηρούς καρπούς, αντί να παχύνετε από το ποτό, θα χάσετε κιλά.

Όσοι λατρεύουν την μπύρα αλλά δεν βλέπουν την ώρα να απαλλαγούν από την «μπυροκοιλιά» χωρίς να κόψουν το αγαπημένο τους ποτό τώρα έχουν τη λύση. Τους την προσφέρουν ερευνητές από την Αυστραλία, οι οποίοι ανακάλυψαν το συνοδευτικό της μπύρας που αδυνατίζει.

Σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα της δρος Amanda Grech του University of Sydney, αν παράλληλα με την κατανάλωση της μπύρας τρώει κάποιος ξηρούς καρπούς, αντί να παχύνει από το ποτό, θα χάσει κιλά. Εξηγούν ότι είναι γνωστό πως η μπύρα αυξάνει την όρεξη και παράλληλα παχαίνει κυρίως στην κοιλιά, καθώς είναι πλούσια σε άμυλο. Ωστόσο τα σνακ που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες προσφέρουν αίσθηση χόρτασης, με αποτέλεσμα να τρώει κανείς λιγότερο, χάνοντας κιλά και ειδικότερα τη λεγόμενη «μπυροκοιλιά».

beer and nuts

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα μελετώντας 9.341 εθελοντές που έπιναν αλκοολούχα ποτά, κυρίως μπύρα. Όσοι έτρωγαν πλούσια σε πρωτεΐνες σνακ, όπως οι ξηροί καρποί, συνολικά έτρωγαν λιγότερες θερμίδες κάθε μέρα σε σχέση με όσους συνόδευαν την μπύρα με παχυντικά ή ανθυγιεινά σνακ, όπως πατατάκια, αλλαντικά και λουκάνικα.

Ειδικότερα η ομάδα με τους ξηρούς καρπούς λάμβανε καθημερινά 1.749 θερμίδες, συμπεριλαμβανομένων των θερμίδων της μπύρας. Είναι 577 θερμίδες λιγότερες από όσες χρειάζεται κανείς για να διατηρήσει το βάρος του. Αντίθετα, αυτοί που προτιμούσαν τα ανθυγιεινά σνακ λάμβαναν συνολικά 3.051 θερμίδες, 813 περισσότερες από όσες απαιτούνται για να παραμείνουν στο ίδιο βάρος.

πηγή: newsbreak.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρδιά: Την Προστατεύει Τελικά Η Ελαφριά Κατανάλωση Αλκοόλ;
Άννα - Μαρία Δρόσου

Νέα έρευνα αποκαλύπτει τον τρόπο που η ελαφριά έως μέτρια κατανάλωση αλκοόλ σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.

Το #1 Φρούτο Για Την Υγεία Του Ήπατος, Σύμφωνα Με Διατροφολόγο
Μιχάλης Θερμόπουλος

Το ήπαρ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο όργανο του σώματος (μετά το δέρμα). Η κύρια λειτουργία του είναι να απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα.

Νέα Μελέτη Έδειξε Τι Συμβαίνει Στο Σώμα Κάποιου Που Σταματάει Να Πίνει Αλκοόλ Για Ένα Μήνα
gazzetta.gr

Νέα μελέτη έδειξε πως η μείωση κατανάλωσης αλκοόλ μπορεί να επιφέρει θετικές αλλαγές στην ποιότητα της ζωής ενός ανθρώπου που συνηθίζει να πίνει αρκετά.

Οι Μπύρες Με Ή Χωρίς Αλκοόλ Ενισχύουν Το Μικροβίωμα Του Εντέρου
Άννα Παπαδομαρκάκη

Την ποικιλομορφία των βακτηρίων που περιέχει το μικροβίωμα του εντέρου ενισχύουν οι μπύρες είτε περιέχουν αλκοόλ, είτε όχι. Συμβάλλουν έτσι στην πρόληψη σημαντικών ασθενειών

Γιατί Πρέπει Να Το Σκεφτούμε Δυο Και Τρεις Φορές Προτού Παραγγείλουμε Βαρελίσια Μπύρα
huffingtonpost.gr

Ένας αόρατος κίνδυνος απειλεί να κάνει αυτή την ασύγκριτη απόλαυση αληθινό εφιάλτη.

Έρευνα! Μια Μπύρα Την Ημέρα Προστατεύει Από Παθήσεις Και Χαρίζουν Μακροζωία
newsbreak.gr

Σύμφωνα με νέα έρευνα, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι «μία μπύρα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα». Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Άμστερνταμ υποστηρίζουν μάλιστα ότι όσοι καταναλώνουν συγκεκριμένες μπύρες ζουν περισσότερο.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το